bebişlerinizin anne karnındaki kiloları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben 26 haftadayım bebeklerim ortalama 740 gr. lar. Bu haftadan sonra hızla artıyormuş kiloları. Doğru mu acaba? Mesela sizin bebekleriniz 1 ayda yada 15 günde kaç gr. alıyorlar? Çok küçük doğmalarını istemiyorum.Bakması zor olmasın.

Slm canım
bende 5 yaşında ikiz annesiyim.çocuklarım 2200 ve 2100 7 aylık doğdular.çokta sağlıklı

dün doktor kontrolümüz vardı bebeklerımın bırı 441 digerı 465.bu arada 22 haftalıgız

Merhaba ben ıst beylıkdÜzÜnden sema

tam 20.haftalıkken kızım 301 gr oĞluŞum 337 gr Çıktı acaba normalmıdır

benimde 20 haftalıkken bebişlerden biri 301 diğeride 348 çıktı doktorum normal olduğunu söyledi

benim 18. haftalık biri 184 biri 176 gram drum çok iyi dedi

benimde şuan 28+6 yım kızım1.250 oğlum 1300 gr olmuşlar dr normal olduğunu söyledi bakalım nsıl olacak doğumda

merhaba bende 25+1 iken oğluşum 912 kızım 870 gr dı

maşşllah bende merak ettim bir dahaki doktora gidişimde tartırayım bu tıfıllarımı:))) bu arada benim doktorum demiştiki senin ve bebeklerinin kiloları önemli değil hatta sana kilo aldırmamız lazım amacımız bebeklerin anne karnında fazla kalmaları bir gün bile bizim için cok önemli demiştii

ben 37. haftada doğum yaptım kızım 2.360 oğlum 2.880 doğdu. dokdor kilolarının çok iyi olduğunu söylemişdi.şimdi 19 aylıklar bakımı çok zor allah yardımcınız olsun:teytey:

kızlar 32+2 deyim ve iki bebeğimde 1.800 gr olmuşlar allaha bin şükür şimdi doğuma 3 hafta kaldı ozamana kadar 2 yi geçerler heralde

Back
X