- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
:çok üzgünüm:arkadaşlar dün akşam dr gittik,SAT a göre 32 haftalık ama dr 31 haftalık oldugunu söledi bebeğin,yani nisan sonu değil mayıs başı dogum olacağını söledi,bu arada bebek 1660 gr mış,sizinkileri okuyunca(Allah hepsini korusun) benimkisi zayıf geldi şimdi bana,gerçi 31 haftalık bebek için dr normal dedi ama... şimdi kafama takıldı,öyle rejim falan da yapmıyorum ama...
:çok üzgünüm:arkadaşlar dün akşam dr gittik,SAT a göre 32 haftalık ama dr 31 haftalık oldugunu söledi bebeğin,yani nisan sonu değil mayıs başı dogum olacağını söledi,bu arada bebek 1660 gr mış,sizinkileri okuyunca(Allah hepsini korusun) benimkisi zayıf geldi şimdi bana,gerçi 31 haftalık bebek için dr normal dedi ama... şimdi kafama takıldı,öyle rejim falan da yapmıyorum ama...
canım bak anniş adayı söylüyo benimde 32 ye girdiği gün 1620 idi bende biraz tedirgindim ama önemli olan sağlıklı olması biz artık dert etmiyoruz dimi annişçim doğsunlarda sütümüzle şişirecez bu arada geçen gün çarşıda yürürken kadının biri hamile olduğumu görünce kolumdan tuttu çocuğundan çok çekmiş heralde teyzemki bana''aferin doğur doğur şimdi kanını emsin sonra canını yesin sonrada malını yesin'' dedi şaşırdım kaldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?