bebişlerr kaç gram

Selam kızlar,
az önce doktordan geldim.ilk kez nst ye girdim.bugün 33 hafta 1 günlüğüz.ben 100 gram almışım iki haftada,oğluşum 600 gram almış.tam 2436 gram..43-44 cm de boyu var.. artık 10 günde bir doktora gidecekmişiz:) çok içim rahatladı..sizler nasılsınız??

:çok üzgünüm:arkadaşlar dün akşam dr gittik,SAT a göre 32 haftalık ama dr 31 haftalık oldugunu söledi bebeğin,yani nisan sonu değil mayıs başı dogum olacağını söledi,bu arada bebek 1660 gr mış,sizinkileri okuyunca(Allah hepsini korusun) benimkisi zayıf geldi şimdi bana,gerçi 31 haftalık bebek için dr normal dedi ama... şimdi kafama takıldı,öyle rejim falan da yapmıyorum ama...

canım benim bildiğim bebişler haftada 200 yada 300 gr alıyor artık son haftalara girildiği için seninkide yakalar bence birde her bebiişin kilosu farklı oluyo kimi 6 kilo doğuyo kimi 2,5 Ama sonuçta önemli olan kilolu doğması değil sağlıklı doğması zaten doğduktan sonra çabuk toparlanıyorlar:dance:

Canim eger doktorun dedigi gibi 31 haftaliksan kilosu cok normal.Benim ve elmasekeri arkadasiminda o civarlar benimki 1600 du o zaman.Normal yani bunye meselesi sikma canini.

Sizinkilere bakınca benimkide çok zayıf gözüküyor 33 haftalık ken 1900 gr.Gerçi doktor gelişme geriliği olmadığını organlarının sağlıklı çalıştığını hareketlerinin güzel olduğunu zayıflığının bana benzediği için öyle olucağını söyledi.Ama insan ister istemez rahatsız olmuyor değil.

canım bak anniş adayı söylüyo benimde 32 ye girdiği gün 1620 idi bende biraz tedirgindim ama önemli olan sağlıklı olması biz artık dert etmiyoruz dimi annişçim doğsunlarda sütümüzle şişirecez bu arada geçen gün çarşıda yürürken kadının biri hamile olduğumu görünce kolumdan tuttu çocuğundan çok çekmiş heralde teyzemki bana''aferin doğur doğur şimdi kanını emsin sonra canını yesin sonrada malını yesin'' dedi şaşırdım kaldım valla

Evet guzelim hele dogsunlar simdi bizim elimizde degil beslenmeleri biz herseyi yapyoruz bunye meselesi.Ama dogunca saglikli ve guzel beslicez insallah yavrularimizi.

elmasekeri bacim sasirdim kaldim anlattigin olaya.Bismillah kadin ne kadar yaraliymis oyle hic hamile kadina denecek seymi ya.Valla bende sasirdim kaldim simdi.:1shok:

sevhan ve megilara
kizlar dert etmeyin lutfen, zayif bebek sagliksiz demek degildir ki sizinkiler hic de zayif degil. muhim olan zamaninda saglikli hayirli dogmalari insallah.

kafaniza takmayin ki bebislerimizde uzulmesinelr. allah herkesin bebgini korusun

kızlar NST ye girdinizmi nekadar muhteşem bir duygu bebişlerin o minicik kalbinden çıkan o muhteşem sesi duyunca nasıl hissettiniz kendinizi çook güzel bir duygu hayatımda belki bukadar güzel bir ses duymamıştım.

canım yarın kontrolümüz var nst ye haftaya giricem sanırım bakalım benim oğluşum ne kadar olmuş teyzeleri,acaba alttan da kontrol eder mi normal doğuma elverişli olup olmadığımı bu arada 33+5 haftalığım.

Ya ömrüm Ben De öyle Düşünmüştüm Alttan Bakarlar Diye Ama Bakmadilar Sadece Nstye Girdim Belki Sana Bakarlar 3 Hafta Sonra Tekrar Kontrole Gitcem Belki Ozaman Bakcaklar.

nst ye bir dahaki gidişimde gircem.çok merak ediyorum.ne güzel sen erkenden duymuşsun bebişinin sesini...artık bende üç haftada bir gidiyorum.son ayda haftada bir olacakmış galiba...

Ben de geçen hafta ilk kez nst ye girdim..çok fazla vurmadı oğluşum ama kalp sesini dinlemek çok güzeldi.bu hafta tekrar kontrolüm var..normalde 2 haftada bir gidiyordum.şimdi 10 günde bir gidicem.sanırım sonlara doğru daha sık olucak..bir an önce zaman geçsin diye bakıyorum artık...

nst sonucunda bana yavaş yavaş kasılmaların başlamış dikkat et dediler bilmiyorum artık erken dogumdan korkuyorum inşallah bizim kız erkenden gelmez. :1rolleyes:

ay ben hic girmedim daha nts ye sanirim sonraki randevumda olacak.heyecanlandim yazilarinizi okuyunca ayyyyyyyyy

kızlar doğrusu bende girmedim daha nts ye birde doğum yapmış bayanlara sorduğumda bu aylarda alttan bakma oluyomuş falan diye yokk sakın baktırma alttan sadece doğumun geldiğinde sancıların başladığında ne kadar açılıp açılmadığına bakarlar şimdi bakmaz dediler bilmiyorum ama zaten doktorumda bakmadı 1 hafta oluyorum geleli doktordan bişiy demedi

haftaya dr gidicem kontorole acaba beni nts ye sokarmı çok merak ediyorum

bugün gittik doktora oğlumu 2200gr.olmuş pazartesi nst ye giricem 38.haftaya girdiğimde normal doğuma müsait olup olmadığıma bakacak alttan bu arada oğlum dönmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…