bebişlerr kaç gram

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
bizde cumartesi gidicez,çok özledim meleğimi
özel mesajına bakarmısın

Cok sagol canim.Umarim senin bebisinde herseyi normaldir sende guzel haberlerle gelirsin.Bende cok ozlemistim kuzumu yavrum benim nasilda yaramazlik etti :)

evet canim heyecan dorukda artik bitti sayilir cok sukur tehlikeli donemide atlatmisiz. 34. haftadan sonra doganlarin sadece kilosu az olurmu aman dogmasinda yine insan rahatliyo. kontrol haftaya. zaten bundan sonra her hafta gidicem doktora oyle dedi ....
darisi size olsun nice 34. haftalara:)

canlarım bugün gördüm kuzumu (31+1)
1900 olmuş teyzeleri dr umuz çok iyi dedi ama hala dönmemiş
galiba rahatı yerinde böyle giderse sezeryan olmak zorunda kalacağız
gerçi meleklerimiz sağlıkla gelsin yeter

ay ne güzel ben 2 hafta sonra anca görücem. Hayirlisi olsun daha döner sen merak etme.Dedigin gibi saglikli olsunda gerisi önemli degil.

bende yarın gideceğim doktora.bakalım kızım ne kadar olmuş durumu nasıl.inşallah bir sorun yoksa çalışabilir raporunu alacağım yarın.

Yav bana diyorlarki sekerin var bebegin iri olur dikkat etmezsen ama bakiyorum sizinkilerle karsilasriyorum benim kizim birakin iri olmayi hatta zayif yavrum yaaaa sinir oluyorum yaaa nasil yapicagimi sasirdim yemesem kuzum zayif olucak yesem siser diyorlar ortasi yokmu of of

selam kızlar ben de bugün gittim dr.a. 32. haftamız bitti bebeşimiz 2,100 gr. herşey yolunda gözüküyormuş inşallah böyle gder.

kızlar 32+1 de 1kilo 620gr benim miniğim doktor pek iri bir bebek olmayacak dedi sizcede çokmu küçük yani bu gelişiminde problem var demek değil dimi?

kızlar 32+1 de 1kilo 620gr benim miniğim doktor pek iri bir bebek olmayacak dedi sizcede çokmu küçük yani bu gelişiminde problem var demek değil dimi?

canım dr un bir şey demedi mi
değerlere göre aslında normal standartlarda bebişinin kilosu
çok kilolu olması gerekli değil zaten sen de biliosun
o gelsin de sağlıkla sen sütünle beslersin bol bol inşallah...

elmasekeri bacim benim kizimda 31 haftalikti gittigimizde 1600 gr di.Normal dedi doktor bosver canim bizde seker varya o yuzden diyet yaptigimizden cok sisko bebeklerimiz istesekte olmicak sanirim.Saglikli olsun gerisi onemli degil canim

haklısınız şekerlerim ama çok küçük bebeğe bakmasıda zor olur şu son ayda 700gr almışım bunun 400 gr oğluma gitmiş daha önümde 2 ay var ondada 500er gr alsa 2 620 doğucak demektir çok minik yaa hiç olmazsa 3 kiloyu geçsin ne yesem ne içsem şaşırıyorum vallahi bide doğduktan sonra bakalım sütümüz yarıycakmı bebeklerimize

Bacim bu haftalardan itibaren doktorum cocugun ben yemesem bile 200 gr alicagini soyledi.Yani toplam 3400 gr olucakmis benim kizim.Seninkide o civarlar olur heralde uzme kendini canim ya

Günaydın kızlar,
cumartesi dr a gittik
oğluşum 31+6 da 1824 gr. olmuş,haftasına göre uyumlu dedi dr.
boyu da ne uzunmuş ne kısa:)
5 hafta da 1 kilo almışım o da oğluşuma gitmiş:)
Allahıma bin şükür herşey yolundaydmış

bizde cumartesi gittik 31+6 günlüktü 1933 gr.şekerim normalmiş ama idrar yollarında enfeksiyon çıktı kültür sonucuna göre ilaç başlaycak.yarın sonuç belli olacak.büyük bir ihtimal antibiyotik vercek hayırlsı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…