bebişlerr kaç gram

Benim bidigimin kilosunu boyunu insallah bu carsamba ogrenicez.Insallah hersey yolundadir en son gittigimde seker sorunu falan cikmisti cok kotu birgundu umarim simdi guzel haberlerle donerim ..

Canim doktorun birsey demedimi yada kendimi dedi yoksa senmi baktin ultrason kagidindaki olcumlere ???

doktorum söyledi yeternce besin alamıyormuş gelişme geriliği var dedi bakalım nasip artık sonlandırabilirlerde ne kadar zor ve kötü bi durum kimsenin başına gelmesini istemem...pazartesi profösöre görünücem 1-2 doktora bağlı kalmak istemiorum nasip...:çok üzgünüm:

Canim inan cok uzuldum.Umarim hersey yolunda gider.Organlari falan gelissinde kendi kucukte olsa sorun olmaz buyur gider.Allah yardimcin olsun canim (

serife80 gecmis olsun canim, allah yardimcvin olsun ve insallah hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun sen kalbini ferah tutmaya calis gerisi allaha kalmis...

canım cok üzüldüm hiçbirşey belli olmaz...moralini ve umudunu yüksek tutmaya çalış ,inşallah güzel haberler öğrenirsin ve paylaşırsın cnm..

Allah yardımcınız olsun canım,umarım herşey yoluna girer
neticeyi bize bildir

canımm Allah yardımcın olsun ama miniğin melaike daha Rabbim yardım edicektir göreceksin benim arkadaşım 1.350gr doğurdu ve bebeği şimdi 3 yaşında haydut gibi durduğu yerde durmuyo tıp gerçekten çok ilerledi sen içini ferah tut

tatlım benimde 29 da o kadardı dün 32 ye girdik miniğim 1.620 gr olmuş benim doktorum normal olduğunu ama fazla iri bir bebek olmayacağını söyledi

elma sekerı zaten 3kılo olsun yeter uzuldugum okadar dıkkat ettım beslenmeme demekkı bunye meselesı kendım on kılo aldım ama bebekte tık yok su an 31 haftanın ıcındeyız zaten cok toplu olsun demıyorum saglıklı olsunda uzuldum herkesınkı 29hafta da bır bucugu gecmıs

abuasli sen hic kafana takma kaldiki öyle cok azda degil bebisinin kilosu. Sonra doktorlar bebislerin kilolarinda 400 gr yanilabiliyorlarmis. Yani her dedikleri cikmiyor. Hatta bu sitedeydi birisi sorumustu böyle bir soruyu, yanilmiyorsam dogum yapan biri cevaplamisti ve doktorun dedigi kilosuyla dogan cocugun kilosu arasinda 1 kg ya yakin bir fark vardi.
Bazi arkadaslarin bebeklerinin kilolari haftalarina göre cook fazla o durumda bebekler 5 kg nun üzerinde dogmalari gerek. Benim bebisimin bilosu haftasiyla orantili o yüzden hic takmiyorum. Internette bir site buldum, hangi hafta ne kadar olmasi gerektigini yaziyor, doktordan gelince karsilastiriyorum hemen hemen ayni. Sen üzülme, kaldiki bebisler esas simdiden sonra kilo alacaklar.Kaldiki saglilki olsunda kiloyu doguncada alir, dogum daha kolay olur, dimi.Iri cocuklarin hepsi sezeryanla oluyor.

tatlım üzülme bebeğin 3kiloyu bile geçer asıl şimdiden sonra alacak kiloyu hem bak bende gülbene katılıyorum doğduktan sonra alsın kiloyu senin içinde kolay bir doğum olurr takılma sen bu konuya

Canım benimde 29+3 de 1281 grdı. bakalım 32+3 de gidicez ne kadar olucak. Benim de anlamadığım sırf kızıma yararlı şeyleri yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum öğün atlamıyorum günde en az 4 meyve yiyorum cevizimi, balımı işte okuduğum yararlı ne varsa yiyorum kendimde 11 kilo aldım ama kızım hala zayıf geliyor doktorum gayet normal diyor ama bana az geliyor işte aslında haftasıyla uyumlu gibi çok gr farkı yok aman napıyım sağlıklı olsunda hayırlısıyla doğsun inşallah kilo aldırırız bebişlerimize.

Kızlar birde bana anne karnındaki bebişe kilo aldırmak için bir ilaç ismi verdiler EREGRAR dı sanırım ben hiç araştırmadım doktorumada sormadım herşey normal dediği için doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama isteyen varsa araştırıp doktoruna sorabilir.

saolun kıslar tesekkur ederım dogru onemlı olan saglıgı hersey yolunda dedı dr takmayım bende zaten dr oyle deyınce sevınmıstım gelıp burdakı kıloları okuyunca bıras uzuldum ben neyı eksık tukettım kı dıye dusundum.gulben ınsallah dedıgın gıbı olur canım yaa cok saol moral verdın

gerçekten doktorun dediği kilolar pek doğru çıkmıyor yengeme 8aylık bile olmadan bebek 3200gr demişti 9 ayın sonunda yine 3200gr doğdu 1-1,5 ayda hiçmi kilo almaz bebek

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım,
bu kilolara bakılırsa 5 kilo doğucak bebekler
çok kilolu olması da sağlıklı bişey değil
arkadaşımın bebeği son gün anne karnındayken 3700 die bekleniyordu,
doğumda 2850 doğdu,tabi bunun tersi olanlarda var

birde ben 25. haftaya kadar hem normal doktoruma hemde bi profa gidiyordum,
profla normal dr un ölçümleri hep birbirinden farklıydı,
profun ölçüler diğerine göre hep çok daha fazlaydı bu da kafa karıştırıyor.
bakalım ,sağlıklı olsunlarda ne kilo ne boy o kadar önemli değil,standartlarda olsunlar yete.

Kizlar bugun doktora gittim.Gecen gittigimde kizim 1 hafta ilerden gidiyordu kilo konusunda.Sekerim oldugu icin fazla sisiyordu sanirim.Simdi 4 haftadir diyetteyim ve bugun gittik tam haftasina donmus kilosu.Eger boyle giderse 3500 kilo dogucakmis melegim.Ama cok saglikli beslendigim icin saglikli olucakmis.Kilosu cokta onemli degil dedi doktor.Cunku dikkat etmesem sekerime yine sisecek cocuk.Oyle bos sisligi ne yapayim ben.Saglikli olsunda kuzum.Bu arada bir site var unlu bir doktorun sitesi oraya girip baktim tam adamin yazdigi gibi kizimin kilosu boyu.Cok sukur sekerin onune gecebildikte hersey rayina oturdu.Rabbim hepimizin bebislerine saglik sihhat versin.

Az daha unutuyordum :))

Kizimin kilosu 31 haftalik 1600 gr ve boyu 40 cm masallah kuzuma :)

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
bizde cumartesi gidicez,çok özledim meleğimi
özel mesajına bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…