bebişlerr kaç gram

canım bu sutmu bılmıyorum ama saydam sıvı gelıyor sanırım sutmus bebek emdıkce renklenıyormus bende besıncı ayım bıttıgınden berı gelıyor

bende de yok ömrüm
ben bugün,göğüslerime çatlak önleyici krem sürmeye başladım
doğuma kadar ve sonrasındada devam edeceğim,

Selam kızlar,
şimdi doktordan geldim.aşkım oğluşum tam 2500 gram ve 47 cm olmuşYüzünü göstemediama sağlığı iyi maşallah..

oh oh maşallah violacım minişinin kilosu gayet ii hayırlısıyla 38 gün kaldı bakalım ne kadar doğacaklar bizimde kontrolümüz pazartesi 4 te bakalım bizim minik ne kadar oldu sanmam 2 kiloyu geçsin öğrencez bakalım

ben normalde kullandığım phytolastili göğüslerimede sürüyorum zaten ayrıca krem kullanmıyorum gerek varmıı?

bişi sorucam elma şekeri bende seninle aynı çatlak kremi kullanıyorum nasıl çatlak falan oluştumu sende yoksa iyi korudu mu? Bende şimdilik birşey yok ama çok korkuyorum çatlak oluşmasından.

ilgnur'cum bende henüz hiç çatlak yok ama çok düzenli kullanıyorum hatta benim yaşadığım şehirde ampulu bulmakta zorlanıyorum ama imkanlarımı zorluyorum bulamadığım zaman jel'ini kullanıyorum sabah akşam düzenli kullan hafif kaşıntılar olursa sakın kaşıma hemen phytolastil sür ben memnun kaldım ayrıca erken başlamakta çok önemli ben erken başladım

teyzeleri benim miniğim 2kilo 140 gram olmuş 33+1 deyim 30haftalıkken 1700grdı 3 haftada 440 gr alması bana biraz az geldi. bu şeker yokmu anasını satıyım bişey yemeye korkar olduk

sembarcım her bebek farklı kilo alırmış
seninkisi belki önmüzdeki hafta,hafta da 300 gr. alabilir,
bence kıyaslama yapma

teyzeleri benim miniğim 2kilo 140 gram olmuş 33+1 deyim 30haftalıkken 1700grdı 3 haftada 440 gr alması bana biraz az geldi. bu şeker yokmu anasını satıyım bişey yemeye korkar olduk

tatlım benim bebeğim 32+0 da 1.620kg dı yani senin bebeğin kilosu hiçte az değil bence sen kafana takma anniş adayı kibela ve benim bebeklerimizin kiloları da az napalım bizimde bebişlerimiz minik olucak yeterki sağlıklı olsunlar

kızlar nerak etmeyin normal bir bebegin anne karnındaki hafta hafta kiloları şöyle ortalama verilmiş bir tablodur.
haftalar ve fetusun kilosu:
30. hafta:1319 gr
31. hafta:1502 gr
32. hafta:1702 gr
33. hafta:1918 gr
34. hafta:2146 gr
35. hafta:2383 gr
36. hafta:2622 gr
37. hafta:2859 gr
38. hafta:3083 gr
39. hafta:3288 gr
40. hafta 3462 gr
41. hafta:3597 gr
42. hafta:3685 gr
43. hafta:3717 gr
hepimiz 30. hafatayı geçtiğimiz için 30. haftadan başladım.
bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah

kızlar sağolun.ben bebeğimin kilosuna az demiyorum üzüldüldüğüm şey 3 haftada az kilo almış olmasıydı.allah bebişlerimize sağlık versin.

Ben 10 gun sonra gidicem doktora bakalim.Ama sanirim bebisim artik bayagi buyudu karnimda bayagi sisti ve artik eli kolu daha kuvvetli artik cok net hissediyorum heryerini.Bakalim doktor teyzemiz ne diyecek.

biz 33 haftalığız kilomuz 2385gr ama 35 haftalık ölçülerimiz falan büyükmüşüz yani erken doğumda olabilşirmiş allah hepimize kolaylık versin kızlar bu arada ben takvimimi hala yapamadım yardım ederseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…