bebişlerr kaç gram

ben 29. haftadan itibaren nts'ye bağlanmaya başladım ama insanın ödü kopuyor kızlar kalp atışlarını o kadar net duyarken hafif yavaşlasa neler oluyo bebeğime diye tedirgin oluyorum

tatlım doktorun bebeğinin kalp atışları ve hareketlerinin düzenini kontrol etmesi için bağlanıyosun ayrıca rahim kasılmalarını kontrol ediyolar ben öyle biliyorum çünkü ilk nts den sonra doktorum rahim kasılmaların braz erken başladı demişti

Bugün doktora gittim kızım 32+3 de 1800gr mış ama yine bana az geldi sanki diğer bebekler daha hızlı kilo alıyor gibime geliyor. Artık sağlıklı olsunda başka hiçbirşey istemiyorum. Doktorumuz normal olduğunu söyledi. Doğum şeklini sordum daha erken ilerleyen zamanlarda konuşuruz dedi.

Canim takma yaa benim kusumda zayif :) saglikli olsun anasi onu sutuyle sisirir sende oyle canim suan bizim elimizde degil onlarin kilosu yapi meselesi biz bize duseni yapiyoruz gerisi Allaha havale.Hem cok sisko olmasida iyi degil herkes isirir kollarini bacaklarini sırnaşık şey

bende doktora gıttım 32 5 ...teyım 1800 9000 cıvarında dedıı

normal dedıı

sızlerın o haftalarda kactıı

normal dedıı

canım benimkisi 31+6 da 1824 tü

ama bişey söölicem,başka bebeklerle kıyaslamak bence yanlış
ben de sürekli bakıyorum sizlerin bebeklerin kilosuna ama doktorum kesinlikle kıyaslama yapman yanlış diyo,
her bebeğin gelişimi farklı olurmuş
biri hafta 200 gr. alırken öteki 500 gr. bile alabilirmiş,daha sonraki haftalarda da tam tersi artış olurmuş
birde doktorların ölçümleri de farklı oluyor
ben buna şahidim
26. haftaya kadar 2 dr a gidiyodum
ikisi de farklı ölçüm veriyodu bana
sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil

doğduklarında doktorun dediği gramda doğmuyor çocuklar zaten.benim kuzenim pazartesi doğum yaptı doğumdan önceki kontrolde 3,5 kiloyu geçiyor demiş dr.doğunca 3200 grmmış.sağlıklı olsunda kilosu önemli değil bence.bende çok iri olmasından korkuyorum.normal doğum istiyorum.

normal dedıı

Canim normal sen canini hic sikma.Ben 31 haftalikken gitmistim 1600 demisti ve her hafta 200 gr alir ortalama demisti.Yani normal ilerliyo sen kafaya takma hem sorun olsa allah muhafaza doktor demezmi.elmasekerinin senin benim bebisler azcik zayif olucaklar o kadar.saglikli olsunlarda canim gerisi onemli degil.biz onlari sutumuzle sisiririz :)))

kibela'cım sen sıkma canını büyüycek onlar bak ben artık aman çok büyük olmasında kolay doğurayım diye kendimi teselli etmeye başladım bu arada bizimde pazartesi doktor teyzemizle randevumuz var 3 haftadır görmüyorum oğlumu çok heyecanlanıyorum bakalım napıo minikim

kızlar telaşlanmyın dedikleriniz kilolAR normal benimde 33 vhaftadayken 1700 1800 dedi ve normal dedi bence normal doğuma normal kilolar gerek dimi ama

demek kı nısan annelerın bebıslerıı aynı hemen hemennn

ıyı sevındımm
cok kılolu oluncada normal dogum zor olurr

kibelacim tabikide icini ferah tut. bizim annelerde bebislerde hepsi nerdeyse asa yukari ayni kilodalar:) allah bizlere sut versin insallahda sonra biz onlari besleriz. bence asil sutumuz olmazsa hapi yuttuk kizlar ben simdiden endiseleniyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…