bebişlerr kaç gram

selcanefe canim dogum tarihi neydi bebegin yaz ben sana linki vereyim yapistirisin kolay olur

slm kızlar şimdi geldik doktordan miniğim hala çok minik 2.172kg boyu 44 cm nasıl büyütücem bu bebeği bilmiyorum tansiyon problemimi doktora anlattım 37. haftadan önce doğma olasılığına karşı bebeğimin akciğer gelişimini hızlandırmak için iğne yaptı 2. ve son dozu yarın yapılıcak varmı bu iğneyi duyan 'celestone chronodose'

Canim o kadar kucuk degil baktim suan 2490 gr olmasi gerekiyormus.Cok azcik fark var.Olucak o kadar canim olsun daha kolay dogururuz biz :))

Sikma canini saglikli olsunda gerisi yine olur..

inşallah dediğiniz gibi olur bu arada şu iğne kafama takıldı kızlar aslında doktoruma çok güveniyorum ama ne bileyim akciğerleri hızlı gelişsin dediya sanki minikimi sıkıntıya sokmuş gibi hissediyorum bişey olmaz dimi

yok guzelim takma kafana, allah korusun. doktor bile bile neden seni ve bebegi tehlikeye atsin vardir bi bildigi sen uzulme ki bebeginde etkilenmesin bence . bu arada bol bol muz ye. bebege cok kilo aldiriyromus diye duydum ben ehrgun en az 1 tane yiyorum

evet canım dr.da bana söyledi istersen yaparız dedi tek doz yeterli dedi ama bilemiyorum yarın nst ye giricem tekrar bi konuşuruz doktorumla.

ah canımm yaa en sevdiğim meyve idi inan deli gibi yiyodum ama hamileliğimde bir muz yiyemedim halada yiyemiyorum miğdem çok kötü oluyo bide nescafe kokuları bile beni çok kötü yapıyo

ömrüm canım sağol içimi rahatlattın en azından bilen biri daha var yarın bu ilacı benim için sende sorarmısın doktoruna bebek için herhangi bi sakıncası varmı diye en azından farklı bi şehirde farklı bi doktorun yorumunu bilmek içimi rahatlatır tabi senin için sakıncası yoksa

Canım ben aynı konu tv de bir kadın doğum profösöründen dinlemiştim çok net hatırlıyorum Allah korusun bir erken doğum olasılığı varsa yapılmasında fayda varmış çocuğun akciğer gelişiminin hızlandırılıp dünyaya geldiğinde zorlanmasın diye yapılması gerekli bir iğneymiş. Hatta hepimizin böyle bir durum olma olasılığına karşı doktorumuzla konuşmalıyız bence.

hay ağzınız bal yesin uyuyamam bu gece diyodum ama sayenizde uyurum

anniş adayı 24 nisan doğumlu yaptım kopyalarken yanlış yeri kopyalıyorum galiba çok sevinirim canım bekliyorum senin takvimin mavisiydi bizimki de geri yapamadık saol canım

Ben de TV de dinlemiştim o iğneyi,erken doğum ihtimaline karşı akciğer gelişsin diye.Hiç tereddüt etmeyin bence.Hatta herkese yapılmalı gibi,ne olu ne olmaz...Sormak lazım.

Ben de TV de dinlemiştim o iğneyi,erken doğum ihtimaline karşı akciğer gelişsin diye.Hiç tereddüt etmeyin bence.Hatta herkese yapılmalı gibi,ne olu ne olmaz...Sormak lazım.

sağol canım benimle paylaştığın için ben hiç duymamıştım o tv programınıda izlemediğim için hiç bilgim yoktu ama 2. ve son dozunu bu akşam vurdurdum umarım bebeğim için en iyisini yapmışımdır

elma şekeri canım bebekler anne karnında akciğer gelişimini 36 haftanın sonunda tamamlıyormuş,erken doğum olasılığına karşı bu iğneyi veriyorlar yanı bence merak edilecek bi şey yok..arkadaşlarımda oldu kullanan...sen takma kafana 36 haftayı tamamlayıp 37 haftaya girdiğindede zaten heran doğum yapabilirsin yanı zaten 35 bıtmiş 2 haftada göz açıp kapayıncaya geçer merak etme,sağlıklı doğumlar dilerim sana

kızlar bu arada bende ayın 8 inde gittim doktora 32+6 gunluk oğlum 2294 gr çıktı,34 hafta ölçülerinde iri bir bebek yani hayırlısı olsun hepimiz için inşallah sağlıklı olarak alırız kucağımıza bebişlerimizi:))

duyalp teşekkür ettim tatlım verdiğin bilgi için seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla ve kolaycacık bi doğumla kucağına alırsın inşallah

merhaba, bende tam 32 haftayken gittim 2,270gr dı bende 11 kilo almışım dr çok buluyor egzersiz veya yürüyüş yapmamı istiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…