E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
slm kızlar şimdi geldik doktordan miniğim hala çok minik 2.172kg boyu 44 cm nasıl büyütücem bu bebeği bilmiyorum tansiyon problemimi doktora anlattım 37. haftadan önce doğma olasılığına karşı bebeğimin akciğer gelişimini hızlandırmak için iğne yaptı 2. ve son dozu yarın yapılıcak varmı bu iğneyi duyan 'celestone chronodose'
slm kızlar şimdi geldik doktordan miniğim hala çok minik 2.172kg boyu 44 cm nasıl büyütücem bu bebeği bilmiyorum tansiyon problemimi doktora anlattım 37. haftadan önce doğma olasılığına karşı bebeğimin akciğer gelişimini hızlandırmak için iğne yaptı 2. ve son dozu yarın yapılıcak varmı bu iğneyi duyan 'celestone chronodose'
yok guzelim takma kafana, allah korusun. doktor bile bile neden seni ve bebegi tehlikeye atsin vardir bi bildigi sen uzulme ki bebeginde etkilenmesin bence . bu arada bol bol muz ye. bebege cok kilo aldiriyromus diye duydum ben ehrgun en az 1 tane yiyorum
Canım ben aynı konu tv de bir kadın doğum profösöründen dinlemiştim çok net hatırlıyorum Allah korusun bir erken doğum olasılığı varsa yapılmasında fayda varmış çocuğun akciğer gelişiminin hızlandırılıp dünyaya geldiğinde zorlanmasın diye yapılması gerekli bir iğneymiş. Hatta hepimizin böyle bir durum olma olasılığına karşı doktorumuzla konuşmalıyız bence.
Ben de TV de dinlemiştim o iğneyi,erken doğum ihtimaline karşı akciğer gelişsin diye.Hiç tereddüt etmeyin bence.Hatta herkese yapılmalı gibi,ne olu ne olmaz...Sormak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?