bebişlerr kaç gram

....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen canım bizde 36.haftaya 11 kilo ile koşuyoruz ama son günlerde bıraktım artık yediklerime dikkat etmeyi canım ne çekerse yiyorum umrumda değil bidaha nerde böyle rahat rahat yiycem zaten kilo takıntılıyım kalmış şurda 1 ay tadını çıkarıcam valla

gözün aydın canım maşallah bebişine ne güzel büyümüş annesinin karnında bide dönsede skıntıya sokmasa annesini oohhhh tadından yenmez

gözün aydın canım maşallah bebişine ne güzel büyümüş annesinin karnında bide dönsede skıntıya sokmasa annesini oohhhh tadından yenmez

sağol teyzesi
kilosu gayet iyi dedi dr teyzesi
dönmesin artık napim canım ya
sağlıkla gelsin yeter
biz de süslenir gezmeye gider gibi sezeryana gideriz kısmetse kızımla...

Kibela24 inan hiç anlamıyorum bu dr ları doğuma 20-22 kilo gidenleri tanıyorum ben daha 11-12 kiloda nedir bu sıkı yönetim:):):)

Kolayyim canim masallah kizin tombik olucak galiba.Annesi iyi besliyo demek :))

Hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah canim..

vee ben 23 kilo aldım..((((( ama eski kıyfetlerimi giyiyorum..herkes nerde yok canım 23 kilo almamışsındır diyo:))bende seviniyom..züyürt tesellisi sizin anlayacağınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…