bebişlerr kaç gram

Bebislerinizin masallahi var kizlar bakalim benim prensesim kac kilo olmus.Cuma gunude benim kontrolum var umarim hersey yolundadir.Artik cok korkuyorum ya her gittigimde ufakta olsa sorun oluyo.Yada doktorlar abartiyo.Yok sekeri yok toxoplazmasi yok kafasi ay sinir oldum.Sonucta cok iyi diyorlar ama insani korkutmadan yapamiyorlar hayret birsey..

allah korusun annis adayi kalbini ferah tut insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini. son doneme girdik ya sanki omur boyu hamile kalcakmisim gibi geliyo bna hic gecmiyo gunler

hadi bakalim hakkinizda hayirlisi olsun canim ben muhtemelen 1 nisanda dogurms olcam bakalim sizin prenses ne zaman gelcek. ayyy geri sayim biraz hizlansa keske:)

off offf sorma allahim herkesin ahkkinda hayirlisini versin insallah hep nisan anneleri icin dua ediyorum aslinda tum hamilser icin ama nisan anneleri birazcik daha torpilli

allah korusun annis adayi kalbini ferah tut insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini. son doneme girdik ya sanki omur boyu hamile kalcakmisim gibi geliyo bna hic gecmiyo gunler

Amin canim insallah buranin doktorlari cok panik ya.Salaklar bir halt olacagindan degil ama iste illa soyluyorlar soyle olursa boyle olabilir diye.Yani oldugundan degil ha.Neyse zaten bu randevudan sonra her hafta ebeye gidicem.Bakalim sancim falan olucakmi?

kızlar az önce doktorum aradı tansiyonumu sordu haftaya pazartesi randevum vardı ama tansiyonum kolay kolay düşmüyo o yüzden beni yarın görmek istediğini söyledi ama kendini hazırlada gel eğer bebek sıkıntıdaysa yarın alabilirim dedi kesin bişey yok ama ben şimdi tedirgin oldum

canım hayırlısı herşeyin
senin ve bebişin için en iyisi neyse o olsun
yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah...

Insallah canim aksilik yoktur.Az kaldi surda hayirlisiyla zamaninda ve saglikli dogar insallah canim.

benım kılomda 12 kılo 800 grm

bundan sonra cok kılo alır mıyımm

Canim benim bildigim son ayda cok alindigi ama senin belki olmaz.Cunku benim doktorum diyet yaptigim icin maximum dedi 2 kilo alirsin.Yani ben diyetle 2 kilo alirsam sende 4 kilo falan alirsin tahminimce canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…