E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
koalayim sezeryan tarihiniz bellimi bu konuda bisey dedimi doktor. bu arada kizina masallah diyelim annesi kilosu harikaa
hadi bakalim hakkinizda hayirlisi olsun canim ben muhtemelen 1 nisanda dogurms olcam bakalim sizin prenses ne zaman gelcek. ayyy geri sayim biraz hizlansa keske:)
allah korusun annis adayi kalbini ferah tut insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini. son doneme girdik ya sanki omur boyu hamile kalcakmisim gibi geliyo bna hic gecmiyo gunler
kızlar az önce doktorum aradı tansiyonumu sordu haftaya pazartesi randevum vardı ama tansiyonum kolay kolay düşmüyo o yüzden beni yarın görmek istediğini söyledi ama kendini hazırlada gel eğer bebek sıkıntıdaysa yarın alabilirim dedi kesin bişey yok ama ben şimdi tedirgin oldum
ben 34 hafatlıgım dun kontrole gıtım bebıs 2200 gram dedı
ben 34 hafatlıgım dun kontrole gıtım bebıs 2200 gram dedı
kızlar az önce doktorum aradı tansiyonumu sordu haftaya pazartesi randevum vardı ama tansiyonum kolay kolay düşmüyo o yüzden beni yarın görmek istediğini söyledi ama kendini hazırlada gel eğer bebek sıkıntıdaysa yarın alabilirim dedi kesin bişey yok ama ben şimdi tedirgin oldum
bana az gıbı geldı yaa
ama doktor ıyı dedı...
benım kılomda 12 kılo 800 grm
bundan sonra cok kılo alır mıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?