bebişlerr kaç gram

Evet canim az kaldi.Sende masallah diyet falan yapmadan 12 kilo aldin sadece.Benim sekerim cikmasaydi adim kadar eminim 20 ye dayardim kilomu :))

Günaydın kızlar
cumartesi kontrolümüz vardı
34+6 da oğluşum 2500 gr olmuş (tabi bu +300, -300 müş)net rakam verilmiyomuş)
bana biraz az gibi geldi ama doktorum haftasıyla uyumlu dedi,
boyuda normalmiş
3 ila 3,5 arası doğar dedi.
1 kilo almışım 3 haftada bunun 700 gr. nı oğluşum almış,
günümüz ve saatimiz netleşti,
8 nisan sabah saat 10 da ameliyathanede olacağım:):
nazar:

bizde c.tesi gittik 34+5 de 2224 gr bebişim.kilo alması yavaşlamış gibi geldi bana.sanırım diyet yaptığım için.3300 -3500 gr arası doğar dedi.iri olmasın diyordum.bakalım artık hayırlısı.

bizde c.tesi gittik 34+5 de 2224 gr bebişim.kilo alması yavaşlamış gibi geldi bana.sanırım diyet yaptığım için.3300 -3500 gr arası doğar dedi.iri olmasın diyordum.bakalım artık hayırlısı.

hayatım o söylediğin kiloda doğsa süper valla
daha irisini doğurmak da zor olur
ama 3300 hiç de küçük değil

şeker olduğu için iri bebek olur diyor dr.bende istemiyordum iri olmasını zor doğum olur diye.ama dr um sezeryandan yana aşılama ile olduğu için kızım.kıymetlii gebelik diyor.sağlıklı olsunda zayıf olması önemli değil.sonrada kilo aldırırız

maşallah cnm bebişine
bnimki de 34+1 de 2540 dı
dr çok normal dedi
sen de hiç kafana takma
sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimiz...

canım benımde aynı haftalardayız kılosu bebısımın kılosu aynıı

Ay cok korkuyorum kizlar bu ay pek dikkat edemedim sekerime.Yani arada ciktigi gunler oldu.Ve bebegimin birden kemiklerinin sertlestigini buyuduu falan hissettim.Belki haftalar ilerledikce normal ama ben panik yaptim.Acaba bu ay biraz kacirdim diye bebegim hemen etkilendimi diye.Dunde okudum internetten olu dogum riski bile varmis ya of valla aklimi oynaticam:çok üzgünüm:.Yemesem ben cok halsiz kaliyorum yesem sekerim cikiyo.Iki arada kaldim valla.Bu cumada kontrolum var gitmeye korkuyorum ters birsey duyucam diye.Persembede diyetisyende randevum var kendi istegimle insuline baslicam en azindan halsiz kalmam biraz daha yerim ve sekerimde duzenli olur.Yoksa vicdan azabi cekiyorum yaa.:çok üzgünüm:

Kendi kiloma gelince baktim gecen ayki randevumda 1 kilo almisim 1 ay icinde simdide hesapladim yine 1 kilo almisim 4 haftada.Yani dusununce cok fazla kacirdim desem kilom cok cikardi yine diyet yine az yedim ama iki gram bile fazla yesem cikiyo seker.Dua edinde kizim iyi olsun ya
:a015:

canım sen gönlünü ferah tut
iyi haberler getireceksin bize
kilon çok normal keşke biz de ayda 1 kiloyla sınırlayabilsek
sağlıkla gelecek bebişin merak etme sen...

canım ya dur bu kadar bozma moralini bi şey yoktur,fazla kılo almamışsın yesen alırdın zaten hemen bu kadar karamsar olma,hem zaten bebeğinin buyumesını hıssetmen normal buyuyorlar zaten canım,aldığın bı kılo bebeğine aldığındır olsun o kadar:teselli:

canım sen gönlünü ferah tut
iyi haberler getireceksin bize
kilon çok normal keşke biz de ayda 1 kiloyla sınırlayabilsek
sağlıkla gelecek bebişin merak etme sen...

Cok sagol canim inan artik doktor gunum gelince sevinc yerine korku kapliyo icimi.Dun esimlede konusuyoruz doktor cok abartili konusuyo diyo.Insani korkutuyo diyo.Benim bebegimin kafasina buyuk demisti biz bayagi bir kafaya taktik gecenlerde gorumcemin ultrason olcumlerine baktik ayni haftada gitmisiz benim bebegimin kafasi 74 onun bebeginin 80 mis o zamanlar.Kizida turp gibi masallah cok iyi.Yi oyle iri bir kafasi yok yada cok iri bir bebek dogmadi.Yani o kadar abartili ifadeleri varki kadinin o an panige sokuyo bizi sonrasinda iyi guzel hersey diyo ama yapacagini yapiyo kadin yani.

Seker konusundada diyetisyen cok korkuttu beni.Yk iste olum dogum bebegin solunum sorunu dusuk sekerli olmasi falan anlatip durdu.Tamam ihtimalleri soyluyo ama beni mahfediyo bu sozler.Yani sonucta basima gelirse Allah korusun o zaman dersin seker yuzunden oluyo diye.Bilmiyorum burda cok patavatsiz doktorlar.Almanyadaki kuzenimin sekeri benden cok daha yuksek cikmis ona ne diyet ne alet vermsiler sadece sekerli yememeye dikkat et demisler.Dun dogum yapmis turp gibi bebegi.Ben anlamiyorum ya burdakiler cok fazla buyutuyo yada onlar umursamiyo.Simdi korkumdan resmen gidip kendim insulin icin basvurdum.Haftaya baslicaklar vurmaya.Dua edin kizlar ne olur :çok üzgünüm:

canım senın sekerın kaç cıkmıştı,ayrıca ınsulın vurdurma bence aşırı yuksek değilse sekerin buda ıyı bı şey değil

Anniş canım boşuna panikleme
senin aldığın 1 kilo gayet normal canım
bende şeker yok ben de 1 kilo almışım onun da 700 gr mını bebeğim almış
yani buna göre hesapla ve rahatla canım
ayrıca her bebeğin kafa yapısı farklı oluyor
mesela benimkisi normal ölçüleri 35. haftada iken
kafası 36 da olabiliyor bunlara takılma
sadece bebişin hareketlerini kontrol etmen yeterli
bu dönemde stresten uzak durmamız lazım unutma

canım senın sekerın kaç cıkmıştı,ayrıca ınsulın vurdurma bence aşırı yuksek değilse sekerin buda ıyı bı şey değil

Canim benim sekerim 50 mglik yuklemede 160 cikti.Ve yaklasik 6 haftadir diyetteyim.Idare ettim simdiye kadar duzenede soktum ama artik cok halsiz kaliyorum elimden ayagimdan can gidiyo.Sanirim cocuk tum besinimi aliyo.Yataktan ac bitap kalkiyorum ve yurumeye mecalim kalmiyo.En azindan insulin olsa iyice yerim hemde her daim kontrolde olur sekerim.Suan diyet yapiyorum ama en ufak bir fazlalikta hemen 160 tan yukari cikiyo sekerim ve hemende inmiyo o zaman.Yani vicdanen rahatlamak icin vurulmak istiyorum insulini.Zaten 4 haftam kaliyo doguma tabi zamaninda dogarsa bana erken dogucak gibi geliy yuzden insulin olucam.Doktorada dedim insulinin cocuga zarari yok dedi.Cunku gunluk mutlaka bir ogunde cikiyo sekerim sabah tuttuysam kendimi aksam tutamiyorum.Yani kisacasi irademle idare edicek zamani gectim kendi basima yapamiyorum artik :çok üzgünüm:

Sagol canim valla destekleriniz sayesinde biraz daha sakinim simdi.Hareketleri cok normal kizimin hatta fazla hareketli benim bidigim.OLculeride artik takmicam dedigin gibbelli olmuyo.Stresten uzak durmam lazim ama doktorun kendi zaten stres yapiyo bende.Bundan sonra artik daha relax olucam yoksa findigim etkileniyo dedigin gibi.Cok sagol canim destegin icin.a.s.

Canım ust sınır zaten 140 yanı tamam yuksekmiş ama dıyetıne uyuyorsun zaten yığınla ınsan var sekerı yuksek olan,sen ustune düşeni yapıp dikkat ediyorsun,ınsulının bebeğe zararı yok ama senın için ılerıde ıyı olmayabılır bence ıyı sor sorustur,sunun surasında ne kaldı 1 ay dediğin hemen geçer canım sen genede dediğim gibi moralını bozma herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…