E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
bizde c.tesi gittik 34+5 de 2224 gr bebişim.kilo alması yavaşlamış gibi geldi bana.sanırım diyet yaptığım için.3300 -3500 gr arası doğar dedi.iri olmasın diyordum.bakalım artık hayırlısı.
Günaydın kızlar
cumartesi kontrolümüz vardı
34+6 da oğluşum 2500 gr olmuş (tabi bu +300, -300 müş)net rakam verilmiyomuş)
bana biraz az gibi geldi ama doktorum haftasıyla uyumlu dedi,
boyuda normalmiş
3 ila 3,5 arası doğar dedi.
1 kilo almışım 3 haftada bunun 700 gr. nı oğluşum almış,
günümüz ve saatimiz netleşti,
8 nisan sabah saat 10 da ameliyathanede olacağım:):nazar:
bizde c.tesi gittik 34+5 de 2224 gr bebişim.kilo alması yavaşlamış gibi geldi bana.sanırım diyet yaptığım için.3300 -3500 gr arası doğar dedi.iri olmasın diyordum.bakalım artık hayırlısı.
canım benımde aynı haftalardayız kılosu bebısımın kılosu aynıı
Ay cok korkuyorum kizlar bu ay pek dikkat edemedim sekerime.Yani arada ciktigi gunler oldu.Ve bebegimin birden kemiklerinin sertlestigini buyuduu falan hissettim.Belki haftalar ilerledikce normal ama ben panik yaptim.Acaba bu ay biraz kacirdim diye bebegim hemen etkilendimi diye.Dunde okudum internetten olu dogum riski bile varmis ya of valla aklimi oynaticam:çok üzgünüm:.Yemesem ben cok halsiz kaliyorum yesem sekerim cikiyo.Iki arada kaldim valla.Bu cumada kontrolum var gitmeye korkuyorum ters birsey duyucam diye.Persembede diyetisyende randevum var kendi istegimle insuline baslicam en azindan halsiz kalmam biraz daha yerim ve sekerimde duzenli olur.Yoksa vicdan azabi cekiyorum yaa.:çok üzgünüm:
Kendi kiloma gelince baktim gecen ayki randevumda 1 kilo almisim 1 ay icinde simdide hesapladim yine 1 kilo almisim 4 haftada.Yani dusununce cok fazla kacirdim desem kilom cok cikardi yine diyet yine az yedim ama iki gram bile fazla yesem cikiyo seker.Dua edinde kizim iyi olsun ya:a015:
Ay cok korkuyorum kizlar bu ay pek dikkat edemedim sekerime.Yani arada ciktigi gunler oldu.Ve bebegimin birden kemiklerinin sertlestigini buyuduu falan hissettim.Belki haftalar ilerledikce normal ama ben panik yaptim.Acaba bu ay biraz kacirdim diye bebegim hemen etkilendimi diye.Dunde okudum internetten olu dogum riski bile varmis ya of valla aklimi oynaticam:çok üzgünüm:.Yemesem ben cok halsiz kaliyorum yesem sekerim cikiyo.Iki arada kaldim valla.Bu cumada kontrolum var gitmeye korkuyorum ters birsey duyucam diye.Persembede diyetisyende randevum var kendi istegimle insuline baslicam en azindan halsiz kalmam biraz daha yerim ve sekerimde duzenli olur.Yoksa vicdan azabi cekiyorum yaa.:çok üzgünüm:
Kendi kiloma gelince baktim gecen ayki randevumda 1 kilo almisim 1 ay icinde simdide hesapladim yine 1 kilo almisim 4 haftada.Yani dusununce cok fazla kacirdim desem kilom cok cikardi yine diyet yine az yedim ama iki gram bile fazla yesem cikiyo seker.Dua edinde kizim iyi olsun ya:a015:
canım sen gönlünü ferah tut
iyi haberler getireceksin bize
kilon çok normal keşke biz de ayda 1 kiloyla sınırlayabilsek
sağlıkla gelecek bebişin merak etme sen...
canım senın sekerın kaç cıkmıştı,ayrıca ınsulın vurdurma bence aşırı yuksek değilse sekerin buda ıyı bı şey değil
Anniş canım boşuna panikleme
senin aldığın 1 kilo gayet normal canım
bende şeker yok ben de 1 kilo almışım onun da 700 gr mını bebeğim almış
yani buna göre hesapla ve rahatla canım
ayrıca her bebeğin kafa yapısı farklı oluyor
mesela benimkisi normal ölçüleri 35. haftada iken
kafası 36 da olabiliyor bunlara takılma
sadece bebişin hareketlerini kontrol etmen yeterli
bu dönemde stresten uzak durmamız lazım unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?