bebişlerr kaç gram

ömrüm ben seninle hemen hemen ayniyim. Bende 51 kilo ile hamile kaldim, simdi 60 kiloyum ve 29. haftaya girdim, bebisimde 1200 gr. Doktor gelisimi cok iyi dedi. Allah hepimize saglikli bebekler ve dogumlar nasip etsin.

evet canım aynıyız, maşallahı var bebişlerimizin hepimize hayırlı doğumlar inşallah...

günaydın kızlar,
dün doktor kontrolümüz vardı 29+1 dik:) oğluşum 1619 gram ve 37 cm olmuş herşeyi iyiymiş çok şükür..

Sağol canım,
ben 10 kilo almışım ama doktorum kızdı.dikkat et dedi..moralim bozuldu biraz..çok ta yemiyorum ama ne yapıcam bilmem,herşeyi yağsıza çeviricem artık

ya arkadaşlar okuyorum yazılarınızıda benim bebiş normalmi yoksa yediklerim banamı yarıyor bilemedim:sm_confused:.söyliyim hemen doktora çıktığımızda 30 haftamızdaydık bebiş 1kilo 480 toplamda 10 kilo olduk ben düşük buldum ama:çok üzgünüm: hayırlısı (zaten son aylarda bebiş kilo çok alırmış)bi teselliyerimseniben

selam hanimlar bende dün doktordaydim benim bebisimde 29+2 ve kilosunun normal yasitlarindan bir hafta geri oldugunu söyledi 1041 sizce anormal mi ? moralim cok bozuldu ve günde 1-2 tane sigara iciyorum acaba sigara yüzünden mi bebisim gelismedi

ayyy sıgara mı doktorun ne soylıyor...

doktorum tabii ki kiziyor sigarayada bagliyor kilosunun azligini
bilmiyorum 2 ay var doguma 2 ayda normal kilosuna ulasir mi ?

cok zorlandim sigarayi birakamadim ama cok cok cok azalttim yani gpnde 1-2 ye düsürdüm.

renkli ultrasyona girdim doktorum her seferinde renkli yapiyor ve saglikli gelisiminin cok iyi oldugunu söylüyor fakat dün kilosunu az buldu yasitlarina göre bir hafta geride dedi kötü bisey olmadiginida söyledi ama iste icim huzursuz

ah be canım deme işte şu sigarayı çok kızıyorummmmm yazık bebişine minicik daha yavrum gelişmeside bi yana ya doğduktan sonra daha büyük sorunlar yaşarsan yapma gözünü seveyim bak yalvarıyorum sana ben kıyamadım senin karnındakine sen nasıl kıyıyosun içme şu ...oku

ah nasıl hasretim o kolaya bi kerecik şöylee kafama dikipte kana kana içsem sanki içimdeki ateş söncek ama nerdeeeeeee seneye kısmetse

merhaba arkadaslar ben bu 27 hafta 4 gunlukkken gıttım 1100 grm dı ınsallah kılosu ıyı dogar da tombık tombık olur oglusum hepınızın bebıslerı tombıs olur ınsallah

canım bozma moralını ılla kılolu dogacak dıye bıseyyokkı kılolu olmaması saglıklı olmayacagı anlamına gelmezkı......

Benimde kontrol günüme az kaldı 12 şubat sabırsızlıkla bekliyorum inşallah kızım kilo almıştır 25 haftalıkken 680 gr dı çünkü ben biraz üzülmüştüm. Ne sigara ne kahve ne çay cips hiç bir zararlı yiyeceği azıma bile sürmediğim ve sadece kızım için yararlı olan besinleri yediğim halde kızımın kilosu bana az geldi birazda genetikle alakalıymış.

artik birdaha ki kontrol günümü beklicem bakalim o zamana kadar yasitlarina yetiscek mi! Ama evet kilosu az diye saglikla bir problem yok cok sükür en azindan saglikli iyi hareketli oglusum :)

Kizlar fedakarlik demeyin cunku suan aranizdaki herseyden vazgecen ve gercekten buyuk fedakarlik yapmak zorunda kalan benim.En sevdigim herseyden uzak kaldim.Toxoplazma yuzunden peynir cesitlerinden gebelik sekeri yuzunden tatli seylerden kisacasi suan sirf yasamak icin yiyorum.Ve ogure ogure sebze yiyorum kizim icin.Cok bunaldim bir ara ama artik sabretmeyi ogrendim.Beni dusunun ve halinize sukredin kizlar (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…