bebişlerr kaç gram

Bizde 29+1 Di Gittiğimizde 1600 Dük
şimdiden Sonra Alicakmiş Bebişlerimiz Kiloyu Haftada 100 Grm Dan Daha Fazla

Bugün doktora gittik teyzeleri benim kızım yine fazla kilo almamış 29+3 deyiz 1kg281gr dı. İnşallah bundan sonra hızlı kilo alır. Bu arada bebişim dönmüş. Doktorum normal diyor ama bana az geldi kilosu.

bende dün doktora gittim 32+4 deyiz 2kg geldi doktorrun dediğine göre kilosu iyimiş

hepimizin bebişlerine maşalllaaaahhh benimde pazartesi günü kontrolüm var hemde doğum izni raporunu alıcam hayırlısıyla merak ediyorum bebişim ne kadar olmuş

oğluşum 29+3 iken 1kg 622gr dı.sanırım herkesin birbirine çok yakın.tek sorunumuz şeker yüksek çıktı yarın 100gr glukoz yüklemesi yapılacak tekrar. inşallah yine yüksek çıkmaz.

maşalah viola
allah nazardan saklasın
nasıl besleniyorsun

sağol canım..daha önce doktorum kızdı diye son 2 haftada 1,5 kilo vermişim:) ama oğluşum yine almış..sabahları kepek ekmeği ve light peynirle tost yapıyorum yanına koca bardak süt..öğlen ve akşam öğünlerinin birinde sebze,diğerinde bakliyatlardan(etli) 1 porsiyon ekmeksiz bol yoğurtlu..haftada 2 kez balık,tavuk..akşamları da elma ya da portakal..
arada çok acıkırsam meyve çayı..ama şeker,tuz ve yağ hiç yok diyebilirim...

kızlar bilgisi olan var mı 50 gr şeker yüklemesinde 148 çıkmıştı şeker.bugün 100gr yüklemesi yapıldı 3 saat sonraki verdiğim kanda 140 çıktı dr a gösteremedim daha sınırdayım sanırım ne dersiniz diyet yapayım mı

süper besleniyosun canım tebrik ederim
sen kaç kilo aldın peki
ben de senin gibi besleniyorum sadece balığım yok hiç fırsatım olmuyo ne yapmaya ne yemeye ben de balık yağı alıyorum omega 3 için,
sabahları süt içemiorum,süt içince başka bişey yiyemiyorum
sabah kalınca bir dilim peynir yiyorum,öğlen ve akşamda 1 er kase yoğurt,
süt içmeye de yerim kalmıyo,yoğurdu daa çok seviyorum,
sebze ve et ağırlıklı besleniyorum çünkü biraz protein eksikliği çıkmıştı,haftada 1-2 kere de baklagillerden tüketiyorum
bol salata yemeye de başladım,çiğ sebzelerde bebeğe çok faydalıymış,
bu arada 7 kilo aldım toplamda,
sabah 15 akşam 15 dk. da yürüyorum işte de çok hareketliyim.

sağol canım,ben en son salı günü doktorda tartıldım tam 10 kilo almışım..sen de güzel besleniyormuşsun...baklagillerden daha çok ye.çiğ sebzeleride çok iyi yıkıyorsundur tabi:)) aldığın kiloda çok iyi maşallah..

benim bebiş 1625gr 30.haftaya yeni girdik doktor biraz iri dedi hayırlısı olsun bakalım ben pek kilo almıyom kızlar bu da iyi valla bide şu takvimimi yapabilsem geri süper olurdu yinede yardım eden olursa sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…