Beceremedim mi ben bu evliliği?

ISIL ISIL

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
185
139
303
Merhaba kızlar. Yine yeni bir dertle karşınızdayım. Konu eşim. Biz severek evlendik 6ay oluyor. Aslında ben pek derdimiz yok diye düşünürken bugün bir kırılma yaşadık. Ben ailemin yanına gitmiştim ziyarete 2 günlüğüne. O da beni almaya gelecekti yollar kapalı olmazsa. Sabah uyandım kar var. Aradım telefonu kapalı. 6aradım 7 aradım yok. Bu arada annesinde kaldı o gece. Onları aramak istemedim. Baktım saat geçiyor 12 gibi bilet aldım. Tam evden çıkarken aradı ben geliyorum diye. Dedim çıkıyorum ben. Bu arada annem bir sürü hazırlık yaptı. Açmayınca mahcup oldum işte. Arabanı otogara bırakayım kaçta geleceksin filan dedi istemiyorum dedim. Buradan başladı konu. Son bir haftadır da gece dışarıda. Ya arkadaşlarıyla ya toplantı. Dün de yine gelmedi 1e kadar. Bu durum beni çok sinirlendiriyor. Yani eve gelmeme durumu. Flört döneminde tartışmalarda hep o arardı. Ne zaman evlendik onda bir küsme huyu oluştu. Hep ben alttan aldım aman soğukluk olmasın diye. Hadi birlikte uyuyalım diyen benim devamlı. Şimdi sorum şu: Ben nasıl davranmalıyım? Bu sürekli dışarıda olma olayına tepkim ne olmalı? Ben galiba pek beceremedim bu evlilik işini

Madem geliyormuş oturup bekleseydiniz annenizin hazırladıklarını da alırdınız hem

Evliliğin başında olur böyle

Gece çıkmalarını oturup konuşun sakinleşince
Ailem bırakacaktı beni otogara. Hepimiz hazırlanmışken geri oturun demek istemedim o karda. Gelmesi en az 2 saat. Asıl derdim benim baskımla değil kendi niye oturmuyor evde.

Ben varken de haftada 2 filan çıkıyor. Aslında çok takılmıyorum çıkmasına. Ama bi sınır yok eve dönüşte. Bazen 5 bile oluyor.
Kısacası adam bekar hayatı yaşamaya devam ediyor sanki hiç evlenmemiş gibi Evliliği beceremeyen siz değilsiniz eşiniz bence. Ben bu konularda katı biri değilimdir herkesin kendi alanı olsun çıksın gezsin tozsun derim ama herşeyin de bi sınırı var. Pardon ama 5'e kadar napıyor? Zira bar-pub tarzı yerler bile gece 1-2 de kapanıyor. ancak gece kulübü gibi yerler açık o saatlere kadar.

Küçük bi yerde yaşıyoruz. Bar filan yok. Arkadaşlarıyla yemeğe gidiyor. Alkol alıyorlar. Sonra çorbacı vs. Söylediğimde de en çok kendimi sevemiyorum. Baskıcı eş oluyorum ona göre.

Iyide sanki nerdesiniz Allah askina annenizin evindesiniz ne oldu yani aksama.kadar bekleseniz yada gelmese bile ertesi gunu donersiniz misalll yani 1 kac saat daha beklemeyip trip yapmaniz enterresan bilet almaniz vs. Ne guzEl iste annende otururdunuz o gelene kadar. Sonucta adam gelicek yani ha 1 kac saat erken ha 1 kac saat gec benim isime gelir annemi daha fazla gorurdum. Annenizede mahcup olmazdiniz

Esiniz neden sizin aramalariniza cevap vermemis yine cok gec saatlere kadar disarida takildigi icin mi yoksa gecerli bir sebebi var mi? Gosterdiginiz tepki buna gore degisir bence. Eger birincisi ise ben de olsam cok kizardim. Ayrica sabahlara kadar disarda takilmak nedir guzelce uyarin esim disari cikmadan kacta gelecegini soyler cok gecikirse iceriye almayacagimi bilir.

Çok pislikler çok.
Evlenmeden önce peşinde dönerler.
Küs bir gece duramazlar.
Yalvar yakar yapışırlar yakana.
Evlendikten sonra küsme huyu çıkar, bir de öyle güçlü inatları olur ki
şaşarsın.
Gönül almaya alıştırma bence.
Haklıysan sabret, o gelsin sana.

İşim var ertesi günü. Yollar buz olur dönemezsem ya diye stres yaptım, geçe kalmak istemedim aslında. Bi de telefonu hep açıktır evdeyken herkes ulaşır ama eşi şehir dışındayken şarj filan umurunda değil. Bunlar kızdığım.

Beni en iyi siz anladınız. Şimdi hala o inat, o tavırlı. Bir gönül almıyor, bir özür dilemiyor. Her seferinde ben alttan alınca da kendimi çok gurursuz hissediyorum. Ve hiç bişey de düzelmiyor böyle. Alttan almayınca da o soğukluk uzayıp gidiyor. Ne yapsam arada kalıyorum böyle.

Küçük bi yerde yaşıyoruz. Bar filan yok. Arkadaşlarıyla yemeğe gidiyor. Alkol alıyorlar. Sonra çorbacı vs. Söylediğimde de en çok kendimi sevemiyorum. Baskıcı eş oluyorum ona göre.
Bu konuları keşke evlenmeden önce konuşsaydınız.. Bence baskıcı olan siz değilsiniz. Siz de çıkın madem arkadaşlarınızla haftada 2 kere sabah 5lere kadar kim baskıcı eşmiş görelim o zaman. Bu saçma düzeni size dayatarak baskı yapan ta kendisi eşinizin.

Aslında eminim hep nerede olduğuna. Hiç evcimen biri değil benim tam aksime. Bi sevemiyor evde oturmayı. Benimle çıkınca da öyle.
Yani sabahlara kadar nerede takılıyor. Arkadaşları bekar mı, anlamadam insan nereye giderki ya bara ya pavyona gider. Evde oturmuyorsa. Bana çok aşırı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…