Beceremedim mi ben bu evliliği?

Saat 5'e kadar eve dönmeseniz ertesi gün kendinizi boşanma dairesinde bulursunuz. Ne ahlaksızlığınız kalır ne de namussuzluğunuz. Gel gör ki adam yapınca kadın gık dese dırdırcı olur, baskıcı olur. Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. Eşiniz evliliği benimseyememiş.

Ben varken de haftada 2 filan çıkıyor. Aslında çok takılmıyorum çıkmasına. Ama bi sınır yok eve dönüşte. Bazen 5 bile oluyor.
Vallahi beşe kadar insan kahvehanede bile oturamaz
Hiç hoş yerlerde takılmıyor sanırım eşiniz ya pavyon ya kulüp ya başka biri

Höh ya gece beste gelmek nedemek
Hic gelme oldu olucak
Ben sizide hatalı buldum adama bu rahatlıgı veren sizsiniz oda buna güvenip nasılsa karısmıyor nasılsa kızmıyor diye bekar hayatına devam etmiş

Alın karsınıza adam akıllı konusun böyle evlilik olmaz gerekirse her hafta cık ama 12 de evde ol vs
Baskıcı oluyosanda ol yani bu işin sonu kötü bitmeden yuvana sahip cık

Ama işte hep bir konu olduğunda ben gidip konuşuyorum, ben çözmeye çalışıyorum. Bi sefer de o gelsin bizim neyimiz var desin istiyorum.

Kesinlikle
Af edersiniz gezen ayağa b... Bulaşır
Konu sahibi bunun önünü almalı yoksa daha çocuk yokken bırakmalı

Vallahi beşe kadar insan kahvehanede bile oturamaz
Hiç hoş yerlerde takılmıyor sanırım eşiniz ya pavyon ya kulüp ya başka biri
Aslında biliyorum nerede olduğunu kimle olduğunu ama bu 5te gelmeyi normalleştirmez tabi. Bir bitiremiyor geceyi. Mesela bi yemeğe gittik ya oradan kalkıp eve gelemiyoruz. İşte oradan kafeye, oradan canlı müziğe.. yeter demesem sabah döneceğiz eve.

Evli adam gece beşlere kadar gezemez
Bunun baskıcılıkla alakası yok
siz çıkın gece ikide eve dönün bakın nasıl koyuyor sizi kapının önüne
Kesinlikle bu durumu kabullenmeyin gerekirse kavga çıkartın aileleri bir araya getirin ama bu huyunu düzeltirmeden evliliğe bile devam etmeyin

Benim bir akrabam rahmetli oldu
Aynı onun eşi Kadıncağız dertle kanser etti adam pavyonu içkisi arkadaşlarıyla gezmesi bitmedi pis herifin
O yüzden şimdi önünüze bakın baktınız adam olmuyor bitirirsiniz

sizin hicbir sucunuz yok masumsunuz malesef esinizde sorun var evlenmis bir adam beste gelemez bence evine hele haftada iki kere o iki kere ilerde her gün olur önleminizi alin bence biran önce

Biliyor musunuz gece 2 de 3 de dışarı çıksam kızmaz. Onu çok iyi tanıyorum. Nerede olduğunu biliyorum ya der. Kendi bunu normal karşıladığı için yaptığı çok normal geliyor ona. Şimdi hiç gidip konuşmak istemiyorum yanına.

Benim bir akrabam rahmetli oldu
Aynı onun eşi Kadıncağız dertle kanser etti adam pavyonu içkisi arkadaşlarıyla gezmesi bitmedi pis herifin
O yüzden şimdi önünüze bakın baktınız adam olmuyor bitirirsiniz
Dün ilk defa boşanma avukatlarına baktım. Geç gelmesinden öte kendini haklı görmesi, gönlümü almaması beni çok kırıyor. Ve düzelecek gibi de görünmüyor bu gönül alma mevzusu. Defalarca konuştum.

sizin hicbir sucunuz yok masumsunuz malesef esinizde sorun var evlenmis bir adam beste gelemez bence evine hele haftada iki kere o iki kere ilerde her gün olur önleminizi alin bence biran önce
Bunun önlemi onun yaptığının yanlış olduğunu anlaması. Ama ona göre yanlış yok ortada.

Kesinlikle
Af edersiniz gezen ayağa b... Bulaşır
Konu sahibi bunun önünü almalı yoksa daha çocuk yokken bırakmalı
Bence eşiyle konussa eşide bırakır bu huyunu
Gurur yapmıs konusamıyor konu sahibi ama normal değil evlilik böyle bişey değil
Madem gece hayatı devam edicekti niye evlendi ki bekar bekar takılsalardır
Bugun cafeye corbacıya gider yarın kızlarla bara gecer
E eşi zaten gık demiyor evde kuzu kuzu güveniyor
Cok rahat yoldan cıkabilir

Bence denemeden emin olmayın
Sizi nasıl olsa çıkmaz olarak görüyor olabilir
Madem gece gezmelerinde hala gönlü evlenmeseymiş
Evlilik böyle bir şey

Ama işte hep bir konu olduğunda ben gidip konuşuyorum, ben çözmeye çalışıyorum. Bi sefer de o gelsin bizim neyimiz var desin istiyorum.

onun icin sorun degil belli ki,
o zamanla alisirsiniz diye bekliyor muhtemelen, kaniksarsiniz ve trip atmaktan vaz gecersiniz

Aslında konuştum defalarca. Nereye gidiyorum sanki bilmiyor musun diye başlıyor. Evet aslında güveniyorum, güvenimi sarsacak bişey yapmadı bugüne kadar. Böyle de benim kocam yapmaz gibi olmuş:) Öyle değil biliyorum. Kimseye yüzde yüz güvenilmez farkındayım. Ama çözemedim işte bu sorunu.

Bu adam çalışmıyor mu gece 5 lere kadar arkadaşlarıyla takılıp nasıl işe gidiyor. Çalışan insanlar yorulan insanlar uyuyakalıyor akşamın 9unda.

Senin suçun yok ayrıca. Eşin hala bekar hayatı yaşama çabalarında. Gitme çıkma dersen de seni suçlayacak. Haftada iki kere evli adamın dışarı çıkma sebebi ne yahu. Hemde 6 aylık evlilik. İnsan birbirine doyamıyor daha cicim ayları. Hem de çalışınca eve gel yemek yap ye falan karı koca birbirini anca görüyor. Eşin cidden garip. Bunun önüne geçmen lzım. Yoksa çok üzülürsün.

onun icin sorun degil belli ki,
o zamanla alisirsiniz diye bekliyor muhtemelen, kaniksarsiniz ve trip atmaktan vaz gecersiniz
Çalışıyor. Benim kadar yoğun değil ama. Kendi işi , benim gibi her sabah 7de kalkmak zorunda değil yani. Aslında ben inadından gönül almamasından daha şikayetçiyim.

Çalışıyor. Benim kadar yoğun değil ama. Kendi işi , benim gibi her sabah 7de kalkmak zorunda değil yani. Aslında ben inadından gönül almamasından daha şikayetçiyim.
Valla inadı ve gönül almaması da problem ama her hafta iki gece dışarı çıkıp eve beşte gelmesi çooook büyük problem. Bugün nereye gittiğini biliyorsun ama yarın öbür gün başka kafalara girip pavyona bara bilmemnereye de gidebilir. Dahası evlenmiş bir adamın sorumlulukları vardır. Yarın hamile kaldığında ne olacak. Bunu hemen çözmen lazım. Senin de evlilikten beklentin bu değildir eminim.

Değil kesinlikle. Peki çözüm önerin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…