Merhaba kızlar. Yine yeni bir dertle karşınızdayım. Konu eşim. Biz severek evlendik 6ay oluyor. Aslında ben pek derdimiz yok diye düşünürken bugün bir kırılma yaşadık. Ben ailemin yanına gitmiştim ziyarete 2 günlüğüne. O da beni almaya gelecekti yollar kapalı olmazsa. Sabah uyandım kar var. Aradım telefonu kapalı. 6aradım 7 aradım yok. Bu arada annesinde kaldı o gece. Onları aramak istemedim. Baktım saat geçiyor 12 gibi bilet aldım. Tam evden çıkarken aradı ben geliyorum diye. Dedim çıkıyorum ben. Bu arada annem bir sürü hazırlık yaptı. Açmayınca mahcup oldum işte. Arabanı otogara bırakayım kaçta geleceksin filan dedi istemiyorum dedim. Buradan başladı konu. Son bir haftadır da gece dışarıda. Ya arkadaşlarıyla ya toplantı. Dün de yine gelmedi 1e kadar. Bu durum beni çok sinirlendiriyor. Yani eve gelmeme durumu. Flört döneminde tartışmalarda hep o arardı. Ne zaman evlendik onda bir küsme huyu oluştu. Hep ben alttan aldım aman soğukluk olmasın diye. Hadi birlikte uyuyalım diyen benim devamlı. Şimdi sorum şu: Ben nasıl davranmalıyım? Bu sürekli dışarıda olma olayına tepkim ne olmalı? Ben galiba pek beceremedim bu evlilik işini