Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe bayiliyorum böyle annelere. o olmazda siz hicsiniz! sizin benden eksiginiz ne? neden yapamayasiniz? size boyle hissettirilmesine asla izin vermeyin. hepimiz cok zorlaniyoruz. hepimiz. ama oyle ya da boyle ustesinden geliyoruz. eminim herkes kucaginda bebekle ağlamıştır, aç kalmistir, tuvalete son milisaniyede yetismistir. siz de yasayacaksiniz bunlari ve ustesinden geleceksiniz.Arkadaşlar merhaba 33 yaşında 6 senelik evliyim.uzun tedaviler sonucu bi oğlum oldu çok şükür 1haftalık .şu an annem yanımda eşim de var tabi.annem 40 I çıkınca gidecek yanımdan.bana ikide bi sen beceremezsin Bakıcı bul bilmem ne diyip duruyor eşimin yanında ya çok mu zor çocuk bakmak çok üzülüyorum strese giriyorum iyice neler yapmam lazım tavsiyeleriniz neler
Madem bakamazsınız o zaman gıtmeyıp yanınızda olsun.Çogu anne boyle yapıyor .Ben deılde sen yapamazsın anne deyınArkadaşlar merhaba 33 yaşında 6 senelik evliyim.uzun tedaviler sonucu bi oğlum oldu çok şükür 1haftalık .şu an annem yanımda eşim de var tabi.annem 40 I çıkınca gidecek yanımdan.bana ikide bi sen beceremezsin Bakıcı bul bilmem ne diyip duruyor eşimin yanında ya çok mu zor çocuk bakmak çok üzülüyorum strese giriyorum iyice neler yapmam lazım tavsiyeleriniz neler
3 çocuğum var, annem hala çocuklara iyi bakamadığımı düşünüyor.Şimdilik bana yardımı oluyo ama lafta söylüyor çok zor çocuk bakma şöle böle bilmem ne çok becerikli biri değilim beceriksizde değilim orta halli bi insanım moralim bozuluyor böle şeyler duyunca
Okadar güzel bir yazı ki gerçekten başıma geldi. Bu dediğinizin aynısını komşum bana yaptı. O anlık birşey dedim. Bana sen geçen böyle yaptım demedinmi yok bilmem böyle şöyle. Okadar hep bu sekilde eleştirir kiYerinizde olsam annem gittikten sonra bebekle ilgili hicbir sey anlatmam ona. Napiyo diye sorarsa iyi deyip geçerim, telefonda ağlama sesi duyarsa aç şimdi doyuracaktım altına yaptı şimdi bezi almam lazım diye diye gecistirin çünkü iyiyken içimizi doktugumuzde ilk kötü olduğumuz anda sen zaten bu çocuğa bakamıyorsun geçen sen şöyle şöyle dememiş mıydın burdan belli diye insanın suratına carpiveriyorlar. Bebek bakmak zevkli kolik bi bebek değilse 15 gün sonra belli olur o da kolik mi değil mi .
Aynen 6 senelik evli insanım.eşim mesela benden daha beceriklidir ikide bi o daha becerikli sen yapamazsın diyip benim canımı sıkıyor
Ay nevar beceremiycek anlamıyorum ya sizin baktığınız gibi asla bir bakıcı yardımcı bakamaz siz kalbinizle sevip bakicaksiniz yardımcı parasıyla pakacak küçükken hiç bebeklerle oynamadinizmi büyütmeyin gözünüzde lütfen daha küçük yaşta anne olanlar var.Arkadaşlar merhaba 33 yaşında 6 senelik evliyim.uzun tedaviler sonucu bi oğlum oldu çok şükür 1haftalık .şu an annem yanımda eşim de var tabi.annem 40 I çıkınca gidecek yanımdan.bana ikide bi sen beceremezsin Bakıcı bul bilmem ne diyip duruyor eşimin yanında ya çok mu zor çocuk bakmak çok üzülüyorum strese giriyorum iyice neler yapmam lazım tavsiyeleriniz neler
Arkadaşlar merhaba 33 yaşında 6 senelik evliyim.uzun tedaviler sonucu bi oğlum oldu çok şükür 1haftalık .şu an annem yanımda eşim de var tabi.annem 40 I çıkınca gidecek yanımdan.bana ikide bi sen beceremezsin Bakıcı bul bilmem ne diyip duruyor eşimin yanında ya çok mu zor çocuk bakmak çok üzülüyorum strese giriyorum iyice neler yapmam lazım tavsiyeleriniz neler
Annem vardi o yapıyordu hep, anneme dedim, sen gideceksin bana öğret nasil giydirip , çıkaracağım üstünü dedim gösterdi ben yaptım.
Haklısnız benim ailemde uzaktaydi ama eşim çok cesaretliydi , ben ona da cok güvendim. Tek başıma yıkayamadım ama herkes bebeğe bakabilir , anneler kendi evlatlarını hala küçük çocuk gibi gördükleri için bişey yaptırmıyorlar.aslında ilk başlardaki sorunun kaynağı bu
hep bir bilenin yanımızda olması
hastanedeyiz sezeryanlıyım bebek geldi vs
eşim annen alsın dedi hayır dedim sen alacaksın
bilemem dedi öğrenirsin dedim
benim kardeşim vs de yok hayatımda küçük bebek bir arkadaşımınkini görüp sevdim uzaktan
eve geldik ben giydirdim vs
neyse bebek yıkanacak
annem kendi kendine düşünmüş bana yıka derse parmağımdaki yüzük de çıkmıyor nasıl yapsak vs diye
ben aldım bebeği yıkadım o da yardım etti
sonra benden bebeği 8 ay büyük arkadaşım ile konuştuk bir bebeği 4 kadın yıkıyorlarmış
annesi de su döküyormuş, şok olmuştu eşimle yıkıyoruz deyince ki arkadaşım tek yıkıyordu
yani neye alışırsak onu uyguluyoruz
anneler yardım ediyor güzle ama genelde balık tutmayı öğretmeyip balığı eşimize verip sonra da sen tutamazsın diyorlar
bir bıraksa belki tutacak da kendine güvenini yıktığı için balığı tutmaya başlamaktan korkuyoruz
o nedenle en iyi bebek bakanlar ailesi uzkata olanlar
destek isterse telefon açıp soruyor ama mecburen kendi bakıp kendi çözüyor
Çok üzücü sana şuanda böyle şeyler söylenmesi kimseyi dinleme yaparak göster canım annesin sen içgüdüsel bişey de var bu işte kapa kulaklarınıArkadaşlar merhaba 33 yaşında 6 senelik evliyim.uzun tedaviler sonucu bi oğlum oldu çok şükür 1haftalık .şu an annem yanımda eşim de var tabi.annem 40 I çıkınca gidecek yanımdan.bana ikide bi sen beceremezsin Bakıcı bul bilmem ne diyip duruyor eşimin yanında ya çok mu zor çocuk bakmak çok üzülüyorum strese giriyorum iyice neler yapmam lazım tavsiyeleriniz neler
hiç strese girme canım bakarsın tabikiArkadaşlar merhaba 33 yaşında 6 senelik evliyim.uzun tedaviler sonucu bi oğlum oldu çok şükür 1haftalık .şu an annem yanımda eşim de var tabi.annem 40 I çıkınca gidecek yanımdan.bana ikide bi sen beceremezsin Bakıcı bul bilmem ne diyip duruyor eşimin yanında ya çok mu zor çocuk bakmak çok üzülüyorum strese giriyorum iyice neler yapmam lazım tavsiyeleriniz neler