- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bence disiplinli değilsin ondan Çocukların bu sekilde. Ne demişler dayak cennetten çıkma
Bu nasil bir yorum?
O cennet cezaevi ile sonlanmasin, dikkat edin.
Bu benim görüşüm yerinde atılan tokat gayet de terbiye aracıdır. Çocuklar bu şekilde şımartılmaya devam ederlerse ileride. Fazla dışlanırlar.
Yalnız orada dayaktan kasıt vur öldür değil. Yerinde ya da hakettiğinde bir tokat vurulanlar. Eğer fazla yumuşak başlı davranıyorsa çocuğun esiri olursun
Emzirip cocugu esimin kucagina verdim ben kuafore gidiyorum deyip ciktigimi biliyorum. Yasasin kadin olmak
Yap tabi yaptikca kiymetleniyosun. Bi kere cocugun bezini degistirmek istemedi diye cingar cikardim kuzu kuzu degistirdi. Acimicaksin bunlaraAynısını yapacağımdan emin olabilirsin hahah
Yap tabi yaptikca kiymetleniyosun. Bi kere cocugun bezini degistirmek istemedi diye cingar cikardim kuzu kuzu degistirdi. Acimicaksin bunlaraBekar gibi gezip tozdugumu bilirim gecen hafta.
Ben hastane bavulumun yanina bi tane bos canta koymustum o ne demisti, ben de tum yuku ustume yikarsan o da senin cantan hahaha diye kahkaha atmistim. Istiyosa bakacak...Tabi ki... Erkek milletine yüz verilir mi hiç? Ben daha doğurmadan veriyorum gazı. Sonradan burun kıvırmasın beyfendiaynen aynen...
Ben hastane bavulumun yanina bi tane bos canta koymustum o ne demisti, ben de tum yuku ustume yikarsan o da senin cantan hahaha diye kahkaha atmistim. Istiyosa bakacak...Seninki kiz mi erkek miii
Benimki de erkek teyzesiHahahah valla süper fikirmiş ya, alemsin vallaAynen öyle, tek başıma yapmadım sonuçta...
Benimki erkek teyzesisenin?
Benimki de erkek teyzesiIlk cocuk sanirim senin de.. Ahh cocuklarimiz ah
Daha yeni tatilden geldim otelde ki bütün çocuklu aileler sizin gibi idiler . Bu sadece size özgü birsey değil kendi kendinizi strese sokmayın ve bu elektrigi vermeyin ailenizeMalum her tatile gitcegimiz donem acarim bu konuyu her tatil husran olur istemem gitmem ama esim cok tatil manyagi gider yaptirir rezervasyon..sonrada bi sekilde ikna eder beni
Biz 4 kisilik bi aileyiz 2 ve 7 yasinda iki kizim var cok sukur sagliklilar ama biz coluk cocuguyla faliyetler yapan mutlu olabilen bi aile hic olamadik mesela cok bunaldik bi yemege gitmek istedik heveslendik bi cikariz herkes ayri mutsuz 7 yasindaki kizim mizlar yoruldum uykum geldi yurumicem yemicem ggidelim vs... Kucukte kimde ne gorse o beniiiimmm diye aglar ..ama bu bahsettigim aglamalar mizlama gibi degil sibir krizi gibi...sonuc tatilede gitsek piknigede gitsek parkada gitsek sorun bizim evden cikmamiz..
HA SIMDI COGUNLUK DIYECEK BILIYORUM AYYY BU KADININ COCUKLARDAN DERT YANMASINDAN BIKTIK DIYE
ama sunu eklemek istiyorum ben bi anneyim 2 cocuk dogurdum onlarin sorumluluklari var artik oyle karikoca degilsin ayni zamanda annesin tatile tabi gidicem cocuklarim gunes alsin gezsin tatil anisi biriktirsin bunlarda sorun yok ama anne olan kadin , insan olmaktan vaz mi geciyor ? Mesela aksam otelde yemek saati gelince ailece oturalim yemek yiyelim istiyorum o yok bizde surekli ya babasi ya ben kucugun pesinden kosuyoruz yerinde hic durmuyo vardiyali yemek duzeni ! Hep birlikte denize girmiyoruz oyle suda eglenmek yok bizde kizim sevmiyo denizi..(hos neyi seviyo deseniz hic bisey) biri girer sonra oburu sirasi gelince..
Topluca piknige cok gideriz kizim park gorur inmez herkes yer icer ben salincak basinda gidene kadar dikilirim tek basima..oglen sicaginda odaya sokamayiz yatagi olmadan arabada vs..uyumaz
Eeee canlari saolsun onlar cocuk yapar eder esim yorulur tatile gitmek dinlenmek ister herkes hakli..peki benim niye hic biseye hakkim yok evet anneyim ama kadin degilim 3 ogun yemek yiyebilen normal bi insan degilim sosyalligi zaten gectim zorunlu ihtoyaclarimi bile karsilarsam ne mutlu
Simdi bu sene ikinci kez zulum bi tatil surecine giriyoruz YARIN..
Sanmayin ki sadece sikayet ediyorum bi cok altarnatif cozum yolu deniyorum arastiriyorum en buyuk sonir harbi ogle gunesinde cocugu iceri sokamiyorum ve oyalayip eglendircek biseyde bulamiyorum cabuk sıkılıyo..sonra yay gibi kasilip ciyak ciyak bagiriyo bu esnada esim buyuk kizla cocuk klubunde pinekliyo..gece gec yatmalari mumkun degil hem oglen uyurlar hemde aksam 8,5 ta yatarlar sonra tikil kal odaya..
Oooooooofffffff oooffff cok darlandim coookk
Anlatmiyim benceHehehehevet ilk çocuk... Evettt... Bakalım neler yapacağım ben doğuncaaa
Ya Nasıl şiddeti savunursunuz aklım almıyor, her yerde bas bas bağırıyorlar çocuklar sizin yansımanızdır diye, siz çocuğa şiddet uygularsanız o da size ve çevresine yapar
Ve şiddetle disiplin olmaz olmuyor sadece korku büyüyor, şiddet uygulayan insandan korktukları için onların yanında uslu uslu duruyor çocuklar ama o kişi arkasını döndüğü anda çocuk bildiğini okuyor şimdi çocuk eğitilmiş mi oluyor
Disiplin başka dayak başka şeyler
Benim babam bana tek tokat atmadı hiç hatırlamam keza annem de, ama ben onların bi bakışından anlardım ne yapmamam gerektiğini, ve bu yaşıma kadar çok büyük yanlışlarım olmadıysa annemden babamdan korktuğumdan değil onlara duyduğum saygıdan, onları üzmek istemeyeşimdendir
Azıcık bilinçlenelim artık şu çocuk eğitimi konusunda nolur ya çocuklar bizim geleceğimiz yapmayın etmeyin lütfen
Rica ederin tokatı masumlaştırmayın işe yarar birşeymiş gibi göstermeyin şiddetin azı çoğu olmaz. Şiddet şiddettir!
ŞİDDETLE EĞİTİM OLMAZ
Kardeş sen iyi misin? Bu tarz fikirlerini lütfen kendine sakla, burada her tür insan okuyabiliyor bu yorumları... Bir çocuğa vurmak ne gibi manevi travmalara sebep oluyor, haberin var mı bundan?
Peki doğrusunu sen anlatır mısın?Yalnız arkadaşım sen olayı bayağı yanlış anlamışsın
Nasi bi ailede büyüdün sen ya neyin kafasini yasiyorsun dayak nedir ya git senide kocan 2 tokat atsin bakim dayak nerden cikmaymis Sadist misiniz acaba
Peki doğrusunu sen anlatır mısın?
Ben şiddetin her türlüsüne karşıyım
Ve Tokat da bağırmak da aşağılamak da bana göre şiddettir ama sen en azından bizim bildiğimiz tokat atılmasını savunuyorsun
Neyi yanlış anlamışım söyler misin?
Çok haklısın . Çocukla tatil anneye zulüm. Geçen senelerde ben de 3 çocukla aynı sorunları yaşadım. Ama biraz rahat bırak. Benim 7 yaşındaki kızım bu sene varlığını hiç hissettirme di. Kendi başına yüzde kaydı yemeğini aldı tuvaletine gitti. Arada anne bak deyip havuza atladı. 4 yaşındaki kızım hala altına kaçırır. Biraz o problemim var. Ama 3 yaşındaki oğlum ile beraber oyunlar oynarlar. Hatta restorantta içeceklerin gidip kendileri alıyordu. Yani onların yapabileceği şeyleri onlara bıraktım. Evet mizmizlandiklqrinda çok geriliyorum. Bunun için de yanında hafif bir antidepresant götür. Daha yumuşak olursun. Yani çocukları biraz rahat bırak. Bu senin elinde. Onlara kendi başlarına yapabileceği işler yaptır evde. Alissinlar bir iki sene içinde inanılmaz rahat edeceksin.Malum her tatile gitcegimiz donem acarim bu konuyu her tatil husran olur istemem gitmem ama esim cok tatil manyagi gider yaptirir rezervasyon..sonrada bi sekilde ikna eder beni
Biz 4 kisilik bi aileyiz 2 ve 7 yasinda iki kizim var cok sukur sagliklilar ama biz coluk cocuguyla faliyetler yapan mutlu olabilen bi aile hic olamadik mesela cok bunaldik bi yemege gitmek istedik heveslendik bi cikariz herkes ayri mutsuz 7 yasindaki kizim mizlar yoruldum uykum geldi yurumicem yemicem ggidelim vs... Kucukte kimde ne gorse o beniiiimmm diye aglar ..ama bu bahsettigim aglamalar mizlama gibi degil sibir krizi gibi...sonuc tatilede gitsek piknigede gitsek parkada gitsek sorun bizim evden cikmamiz..
HA SIMDI COGUNLUK DIYECEK BILIYORUM AYYY BU KADININ COCUKLARDAN DERT YANMASINDAN BIKTIK DIYE
ama sunu eklemek istiyorum ben bi anneyim 2 cocuk dogurdum onlarin sorumluluklari var artik oyle karikoca degilsin ayni zamanda annesin tatile tabi gidicem cocuklarim gunes alsin gezsin tatil anisi biriktirsin bunlarda sorun yok ama anne olan kadin , insan olmaktan vaz mi geciyor ? Mesela aksam otelde yemek saati gelince ailece oturalim yemek yiyelim istiyorum o yok bizde surekli ya babasi ya ben kucugun pesinden kosuyoruz yerinde hic durmuyo vardiyali yemek duzeni ! Hep birlikte denize girmiyoruz oyle suda eglenmek yok bizde kizim sevmiyo denizi..(hos neyi seviyo deseniz hic bisey) biri girer sonra oburu sirasi gelince..
Topluca piknige cok gideriz kizim park gorur inmez herkes yer icer ben salincak basinda gidene kadar dikilirim tek basima..oglen sicaginda odaya sokamayiz yatagi olmadan arabada vs..uyumaz
Eeee canlari saolsun onlar cocuk yapar eder esim yorulur tatile gitmek dinlenmek ister herkes hakli..peki benim niye hic biseye hakkim yok evet anneyim ama kadin degilim 3 ogun yemek yiyebilen normal bi insan degilim sosyalligi zaten gectim zorunlu ihtoyaclarimi bile karsilarsam ne mutlu
Simdi bu sene ikinci kez zulum bi tatil surecine giriyoruz YARIN..
Sanmayin ki sadece sikayet ediyorum bi cok altarnatif cozum yolu deniyorum arastiriyorum en buyuk sonir harbi ogle gunesinde cocugu iceri sokamiyorum ve oyalayip eglendircek biseyde bulamiyorum cabuk sıkılıyo..sonra yay gibi kasilip ciyak ciyak bagiriyo bu esnada esim buyuk kizla cocuk klubunde pinekliyo..gece gec yatmalari mumkun degil hem oglen uyurlar hemde aksam 8,5 ta yatarlar sonra tikil kal odaya..
Oooooooofffffff oooffff cok darlandim coookk
Cocugunuza tokat atsin diyen Sadist leri dinlemeyin benim babamin dayisinin karisi büyük oglunu 2 yasindan 10 yasina kadar oklavayla dövdü cocuga biz hist desek halinin altina kacar di 13 yasinda evin daminda güvercin beslemek istedi annesi birakmadi diye annesini bacagindan bicakla kesti dayak la siddetle büyüyen cocuk acimasi olurmu ve özgecanin katilinin annesinin röportajini okuyun oglumu babasi dayakla büyüttü demisti sonuc bi genc kizi öldürdü kaldi ki siz annesi bile olsaniz ayri bir bireydir o cocuk dayak atma hakkiniz yok benim yaramaz oglum var ama acima duygusu okadar yüksekki bazen bana bile ders veriyor Anne günah Anne yazik diye o dövdügün cocuk hep 2 yasinda kalmicak
Cok merak ediyorum 2-3 yasinda ki cocuk sizi nasil rezil edebilir? Rezil olma kriterleriniz nelerdir? 2 yasinda bi cocugum var. Ne yapsa rezil olurum acaba diye dusunuyorum aklima hic bisey gelmedi. Huysuzluk aglama vs ise bahsiniz. Buna rezillik degil cocukluk diyoruz biz.Şimdi diyelim ki çocuğun seni milletin içinde bir şekilde rezil ediyor. Ne yaparsın. 2-3yasşındaki çocuk oturup konuşmadan anlamaz. Ben olsam sert bir dille uyarırım eğer devam ederse sizin abarttınız gibi değil hafif canını yakacak şekilde tokat atarım. Bunun neresi travma vs vs şeyler yaratıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?