beceremiyoruz biz bu isi

Bence disiplinli değilsin ondan Çocukların bu sekilde. Ne demişler dayak cennetten çıkma

Yalnız orada dayaktan kasıt vur öldür değil. Yerinde ya da hakettiğinde bir tokat vurulanlar. Eğer fazla yumuşak başlı davranıyorsa çocuğun esiri olursun

Kardeş sen iyi misin? Bu tarz fikirlerini lütfen kendine sakla, burada her tür insan okuyabiliyor bu yorumları... Bir çocuğa vurmak ne gibi manevi travmalara sebep oluyor, haberin var mı bundan?

Yap tabi yaptikca kiymetleniyosun. Bi kere cocugun bezini degistirmek istemedi diye cingar cikardim kuzu kuzu degistirdi. Acimicaksin bunlara Bekar gibi gezip tozdugumu bilirim gecen hafta.

Tabi ki... Erkek milletine yüz verilir mi hiç? Ben daha doğurmadan veriyorum gazı. Sonradan burun kıvırmasın beyfendi aynen aynen...

Tabi ki... Erkek milletine yüz verilir mi hiç? Ben daha doğurmadan veriyorum gazı. Sonradan burun kıvırmasın beyfendi aynen aynen...
Ben hastane bavulumun yanina bi tane bos canta koymustum o ne demisti, ben de tum yuku ustume yikarsan o da senin cantan hahaha diye kahkaha atmistim. Istiyosa bakacak... Seninki kiz mi erkek miii

Ben hastane bavulumun yanina bi tane bos canta koymustum o ne demisti, ben de tum yuku ustume yikarsan o da senin cantan hahaha diye kahkaha atmistim. Istiyosa bakacak... Seninki kiz mi erkek miii

Hahahah valla süper fikirmiş ya, alemsin valla Aynen öyle, tek başıma yapmadım sonuçta...

Benimki erkek teyzesi senin?

Çok pessimistsiniz..eski konulariniza baktim.bence sorun sizin bakiş açiniz.böyle ortamda buyuyen çocuklarin nasil olmasin bekliyirsunuzki?hayattan sogumussunuz siz coktan.bu psikolojiyle keske hic bebek yapmasaydiniz

Daha yeni tatilden geldim otelde ki bütün çocuklu aileler sizin gibi idiler . Bu sadece size özgü birsey değil kendi kendinizi strese sokmayın ve bu elektrigi vermeyin ailenize

Yalnız arkadaşım sen olayı bayağı yanlış anlamışsın

Kardeş sen iyi misin? Bu tarz fikirlerini lütfen kendine sakla, burada her tür insan okuyabiliyor bu yorumları... Bir çocuğa vurmak ne gibi manevi travmalara sebep oluyor, haberin var mı bundan?

Arkadaşım fikirlerimi kendime saklayacaksam hesabımı kapatmam gerekir. Ayrıca bana yeri geldiği zaman vurdular yeri geldiği zaman da baş tacı yaptılar. Şimdi travma yaşamış mı oluyorum

Yalnız arkadaşım sen olayı bayağı yanlış anlamışsın
Peki doğrusunu sen anlatır mısın?
Ben şiddetin her türlüsüne karşıyım
Ve Tokat da bağırmak da aşağılamak da bana göre şiddettir ama sen en azından bizim bildiğimiz tokat atılmasını savunuyorsun
Neyi yanlış anlamışım söyler misin?

Şimdi diyelim ki çocuğun seni milletin içinde bir şekilde rezil ediyor. Ne yaparsın. 2-3yasşındaki çocuk oturup konuşmadan anlamaz. Ben olsam sert bir dille uyarırım eğer devam ederse sizin abarttınız gibi değil hafif canını yakacak şekilde tokat atarım. Bunun neresi travma vs vs şeyler yaratıyor?

Çok haklısın . Çocukla tatil anneye zulüm. Geçen senelerde ben de 3 çocukla aynı sorunları yaşadım. Ama biraz rahat bırak. Benim 7 yaşındaki kızım bu sene varlığını hiç hissettirme di. Kendi başına yüzde kaydı yemeğini aldı tuvaletine gitti. Arada anne bak deyip havuza atladı. 4 yaşındaki kızım hala altına kaçırır. Biraz o problemim var. Ama 3 yaşındaki oğlum ile beraber oyunlar oynarlar. Hatta restorantta içeceklerin gidip kendileri alıyordu. Yani onların yapabileceği şeyleri onlara bıraktım. Evet mizmizlandiklqrinda çok geriliyorum. Bunun için de yanında hafif bir antidepresant götür. Daha yumuşak olursun. Yani çocukları biraz rahat bırak. Bu senin elinde. Onlara kendi başlarına yapabileceği işler yaptır evde. Alissinlar bir iki sene içinde inanılmaz rahat edeceksin.

Arkadaşım bana diss atacağına önce bi sor da öyle yaftala.

Cok merak ediyorum 2-3 yasinda ki cocuk sizi nasil rezil edebilir? Rezil olma kriterleriniz nelerdir? 2 yasinda bi cocugum var. Ne yapsa rezil olurum acaba diye dusunuyorum aklima hic bisey gelmedi. Huysuzluk aglama vs ise bahsiniz. Buna rezillik degil cocukluk diyoruz biz.
Adi uzerinde cocuk dogru yanlis ayirt edebilecek yasta degil. Yaptigi hatalarin sorumlulugunu alacak yasta da degil. Ve siz yaptigi hata icin ona siddet uyguluyosunuz. ( hafifce vurmakta sertcevurmakta hatta azarlamakta(psikolojik) siddettir)
Sindirip bastiriyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…