beceremiyoruz biz bu isi

Sizin huzursuzluğunuz yansıyor bence çocuklara. Elbette yetişkin gibi davranmakarını bekleyemeyiz çocuk onlar ama sizde hiç düzen oturmamış gibi. Alıştırmakla alakalı olduğunu düşünüyorum. Siz rahat olursanız onlarda rahat olacaktır.
Otellerde çocuk bakıcıları oluyor,odaya tıkılmak zorunda değilsiniz. Bence çocukların erken yatması süper,bakıcıyı koyun odaya siz gidin eğlencenize bakın.

canim adem gunes oku.
bunlar cok normal seyler .
2yasindaki cocuk benligini taniyo cok normal. gelisimleri bence cok iyi . yazdiklarindan . eger sinir krizlerinde kizmiyorsaniz süpersiniz . iktidar mücadelesi merak karisiyor işte.

Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Yalnız orada dayaktan kasıt vur öldür değil. Yerinde ya da hakettiğinde bir tokat vurulanlar. Eğer fazla yumuşak başlı davranıyorsa çocuğun esiri olursun
canim ksuura bakma ama cok yanlis düşünüyorsun .
tokat dahi olsa cok yanlis siddet siddettir . bağırmak da siddettir.

ezbere konusmuyorum okuduğum onca pedagog psikolg boyle soyluyor .

tokat siddet degil tek yapmamiz gereken onlar iktidar mucadelesine girince bizim sakin, sukunetli, ve kararli durmamiz . bu kadar basit aslinda .

Yalnız orada dayaktan kasıt vur öldür değil. Yerinde ya da hakettiğinde bir tokat vurulanlar. Eğer fazla yumuşak başlı davranıyorsa çocuğun esiri olursun

Mune abla uyarıda bulunmana rağmen çocuklara siddet uygulanmasını teşvik eden ve destekleyen yorumlarda bulunulmaya devam ediyor, rica etsem bi bakar mısın?

anlamıyorum nasıl sıkılabiliyorsunuz? çocukla çocuk olmak diye bi şey duyduğumuzu düşünüyorum..iki küçük çocuk annesisiniz..siz de 3. büyük çocuk olup oyun kuracaksınız..onları yük olarak gördüğünüz sürece sıkıntılarınız bitmeyecektir..onlarla oynayın ve gerçekten keyifle yapın bunu..ilerde sizi ne güzel çocukluk yaşattı annemiz diye ansınlar..

Annelik mesai saati hic bitmeyen ne is olsa yaparim cinainden bir meslek sanirim.. şunu anladim anne olunca rahaglikkkk yooookk. Alti saat adam gibi uyudun mu karnini doyuracagin kadar rahat bir yemek yiyomusun wv islerini yemegini halledip bi duş aliyor musun ? Evetse senden iyisi yok :))))gercekten cocuk olunca kendi hayatin bitiyor gönüllü bir koruyucu melek oluyorsun... kendini resmenn yuvana adiyorsun. Eşinde ayri cocugun tabiii :)))napalim allah baska dert vermesin kadin olmak zor is vesselam...

Turistlere bakiyorsun 2-3 cocuguyla ta nerelerden sırtlarinda çanta ellerinde cocuk arabalariyla geliyorlar.cocuklarini hic kisitlamiyorlar ama kontrol altinda tutuyorlar.o cocuklar hiç mi birsey istemez.cok uslular.bizim memleketin çocuklarina bakiyorsun markette yere yatiyor ,ağliyor.ne yapsin bu bayan herkes ona yüklenmis ama o cocugunun huylarini biliyor.

Güneydoğu'da yasiyorum. Cevremi gozlemleyip hayat ne tuhaf diyorum.. evet burdaki çocuklarla dogru duzgun ilgilenilmiyor ama ne bileyim bazen sanki burdaki cocuklar daha ozgur gibi geliyor bana... etrafinda sureklo dikilwn onu yaoma bunu yapma oraya gitme diyen birileri yok.. aksma.serinligi cikinca hepsi sokaklara dökülüyor.. en kucugu bir bucuk yasinda.. cocukalrin her biri birbirine emanet edilmis sanki.. atliyorlar zipliyorlar. Tehlikeli isler yapiyorlar... ama cok sukur birsey olmuyor. Pazara gidiyorum en kucugi 9 yasinda cocouklar el.arabalariyla alisveris posetlerini tasiyip kişilerin arabalarina kadar tasiyor cep harcliklarini biriktieiyoelar.tezgahlarda patateeeass diye bagiran cocukalr var.yine en küçükleri 5 yaşında her sabah aksam firina ekmek almaya gidiyor. Suriyeli cocuklar var birde her isikta cama tiklatip para isteyen.. haaa copleri karıştırıp bidon poswt toplayan cocoukalrifa unutmamak lazim... bilmiyorum... zitliklar dunyasindayiz...

Rica ederin tokatı masumlaştırmayın işe yarar birşeymiş gibi göstermeyin şiddetin azı çoğu olmaz. Şiddet şiddettir!
ŞİDDETLE EĞİTİM OLMAZ

Nasi bi ailede büyüdün sen ya neyin kafasini yasiyorsun dayak nedir ya git senide kocan 2 tokat atsin bakim dayak nerden cikmaymis Sadist misiniz acaba

Cocugunuza tokat atsin diyen Sadist leri dinlemeyin benim babamin dayisinin karisi büyük oglunu 2 yasindan 10 yasina kadar oklavayla dövdü cocuga biz hist desek halinin altina kacar di 13 yasinda evin daminda güvercin beslemek istedi annesi birakmadi diye annesini bacagindan bicakla kesti dayak la siddetle büyüyen cocuk acimasi olurmu ve özgecanin katilinin annesinin röportajini okuyun oglumu babasi dayakla büyüttü demisti sonuc bi genc kizi öldürdü kaldi ki siz annesi bile olsaniz ayri bir bireydir o cocuk dayak atma hakkiniz yok benim yaramaz oglum var ama acima duygusu okadar yüksekki bazen bana bile ders veriyor Anne günah Anne yazik diye o dövdügün cocuk hep 2 yasinda kalmicak

Hayret kimse bana sen ne bicim annesin dememis...
Ben de az biraz sana benziyorum
Nasil alistirirsan cocuk oyle gidiyor cunku. Sokakta gezerken diger annelere bakiyorum mesela yahu temmuz sicaginda el kadar cocuga corap ve kot pantolon giydirmis arabaya da koymus gezdiriyor. Benim oglana bir bakiyorum uzerinde penye citcitli body ve sort var. cafeye oturuyorum kendime soyledigim portakal suyundan bir bardagin dibine ayirip o sekilde kasikla veriyorum evden ayri bir yiyecek getirmiyorum. Etrafimdaki anneler cantalarla dolu yemek tasiyorlar yanlarinda. Bakiyorum bebekleri benim oglandan kucuk. Yani buyuk olsa diyecegim ki artik bunlari yemesi sart o yuzden getiriyorlar anneleri ama degil iste. herhalde bende bir gariplik var diyorum

Sasiriyorum ben de ne gerek var.. Bi sirt cantasiyla iki cocukla geziyo yabancilar yukarida dedikleri gibi gercekten... Sicakta o cocuklara eziyet eder gibi kat kat giydiriyolar, evde de. Oda sicakligi bebek icin ayarlanmis, hala temmuz ayinda ustunu kat kat battaniyeye sarma derdindeydi esim. Cocuk terliyo dedim napiyosun. Bebek usur diyo, usuyosa niye ustunu acip duruyo bi rahat birak cocugu dimi. Ustune incecik bi battaniye ortuyorum midesine kadar tamam iste.. Zaten zibini uzun kollu

Daha önceki konunuzu da hatırladım...

Genelde yazıldığı gibi, sizin mutsuz olmanız onlara bu şekilde bakmanıza sebep oluyor, siz bu şekilde baktıkça da hep sorunlu olaylar yaşıyorsunuz.

Lütfen rahatlayın biraz. Havuz için güzel botlar, oyuncaklar var. Çocukları üstü kapalı şişme botlara koyun. Siz de eşinizle girin onlarla. Top oynayın. Su oyunları yapın. En başta gülün ve eğlenin. Mutlaka bir tek şey olsun çıkacak sevdikleri... Onlara gülerek yaklaşın, yine başladılar işte diyerek bezgin bir şekilde yaklaşmayın.

Herşeye rağmen mızmızlanıyorsa bırakın mızmızlansın. Hiç psikiyatriye götürdünüz mü huysuzluk edeni?

missburc bravo... Resmen hislerime tercüman olmuşsun. Ben de tam böyle bir anne olmak istiyorum. Ne demek anne oldun hayat bitti? Ne münasebet? Ben en başta kadınım. Kadın olmasam anne olamazdım zaten. Demek ki en başta kadınlık, sonra annelik!

Emzirip cocugu esimin kucagina verdim ben kuafore gidiyorum deyip ciktigimi biliyorum. Yasasin kadin olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…