- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Simdi söyle soyleyim cocuklarim her cocuk kadar normal sorun suki ruh hastasi mutsuzluk abidesi sorun makinasi vardi baska rahatsizliklari olan bi anneleri var tahammulsuzum oldugum yeri kabullebip hazmedemiyorum aslinda cocuk pesinde kosan her aileden farkli degiliz ama bana zor geliyo ben kaldiramiyorum
Istdigim mutlu olacagim seyler cokta ucuk degil ama bize zor iste
Mesela esimle sahilde yuruyus yapmak istiyorum birlikte aksam yemegi yiyelim istiyorum bir olmak birarada olmak istiyorum bisey bile konusurken surekli gozuyle cocuklari takip eder o. Benim gibi gergin degil rahat bi adam ama cocuklar duscek aglicak uzulcek diye gerildigini hissedebiliyoruz o kizlarin babasi bense kizlarin annesi olarak variz hayatta..BIZ IKIMIZ hic yokuz iste gece bi birlikte yatiyoruz o iste..bide 2 ayda bi birlikte disari cikiyoruz cocuklar olmadan..hayatimiz bundan ibaret ..herkesin benzer hayati var goruyorum ama BEN KABULLENMEKTE ALISMAKTA ZORLUK CEKIYORUZ
O zaman kendin git psikoloğa.Kizim anaokulundan beridir duzenli pedagog gidiyor hemde iyi bilinen onerilen bi pedagog..
Sorun kizimda degil annesi ben oldugum icin oyle iin ozeti bu..
Tesekkur ederim yorumlari okuyunca umut var diyorum belki bu sefer daha iyi olur cocuklarimda sorun olmadigini asil sorunun benim herseyi dert etmem oldugunu biliyorum klasik bi sorun makinasiyim esimle biz olamadik cok erken yasta hazir olmadan cocuk sorumlulu gelince cok yuklendim kendime oyle kastim gerdim ki hastalik sahibi oldum zaten sirf bana moral olsun diye gidiyoruz onda bile herkesin burnunan getircem diye kendimden supheliyim sakin olmaya calisicam belki bi sonraki sene tatile gidemicem olup gitcem daha nelerin derdindeyim diye kiziyorum kendime
Insallah hersey guzel olur bu sefer
ya aslinda kendinle ilgili bu tespiti yapman okadar degerli ki iyilesmek icin iyi bir adim. psikolog falan demeyecegim kendinin dru ol. bu defa cok dusunme bak ne guzel tatile gidiyoraunuz onu dusun. cocuklarina tatilin guzelligini anlat. pozitif seyler asila olmaz mi?Kizim anaokulundan beridir duzenli pedagog gidiyor hemde iyi bilinen onerilen bi pedagog..
Sorun kizimda degil annesi ben oldugum icin oyle iin ozeti bu..
Ne yazarsam ne degisecek simdi cozum odakli bi sorumu bu? Sevdigim adamla binbir hevesle evlenip cocuk sahibi olmayida isteyerek sectim ilerleyen zamanda saglik sorunlarim olusmaya basladi her sene bi yenisi eklendi bana bisey olursa kizim tek kalsin istemedim isteyerek hamile kalmadim ama esim ve kizim ikinciye cok hevesliydiler bende aldirmadimO zaman neden iki çocuk yaptınız ? Gerçekten samimiyetle soruyorum ?
Farkındaysan tedavin işe yaramıyor.Bu arada bilmeyenler icin soyleyim uzun zamandir tedavi zaten goruyorum 2 psikolojik rahatsizligim var birde iyi huylu beyin tumorumuz var agri ve basdonmesi yapan sinir stresimi tetikleyen..
Ya ben tedavini değiştir diyorum,kötüye gidiyorsun diyorum,sen neler diyorsun?Hic biseyin zamanla duzelecegine inanmiyorum cabamda yok artik belki bensizlik herkese daha iyi gelecek hayatinda oldugum herkesi mutsuz ediyorum toprak rahatlatcak beni artik saldim iyice
Suan basucumda kollarimi open canim annem diye 2 yasindaki kizim tek tesellim bi o seviyo beni bence..gercekten cekilecek sevilecek biri degilim kendime tahammul edemiyorum kime ne deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?