Beceriksiz internet firmalari.

Ay o zaman internette düzgün hizmet yok.
En iyisi yine ttnet mi ki?
Ben reklama kandım Superonline'a başvurmuştum sonuçta sinir hastası oldum ekimden bu yana. En ilginci karşında muhatap bulamamaktı..

Biz de ikidebir kesilen yavaşlayan ttnet yüzünden superonline'na geçtik. Geçmeseydikte olurmuş.

Biz de ikidebir kesilen yavaşlayan ttnet yüzünden superonline'na geçtik. Geçmeseydikte olurmuş.

En azından geçebilmişsiniz biz geçemedik de :D
Gerçi ben avukata verdim, bimere başvurdum, şikayetimvar'a yazdım sesim çıkınca hemen u dönüşü yaptılar. Başta ekimde iptal etmemişsiniz biz de hala müşteri görünüyorsunuz diye almadığım hizmeti ödetmeye kalkıyorlardı. Bugün ekimde iptal etmişsiniz biz size sormadan bağlamışız interneti ve faturayı da kullanmadığınız bir hizmete istemişiz dediler nihayet. Fakat bunu anladıkları halde hala herhangi bir işlem yapmıyorlar. Amaçları ne anlamadım

En azından geçebilmişsiniz biz geçemedik de :KK70:
Gerçi ben avukata verdim, bimere başvurdum, şikayetimvar'a yazdım sesim çıkınca hemen u dönüşü yaptılar. Başta ekimde iptal etmemişsiniz biz de hala müşteri görünüyorsunuz diye almadığım hizmeti ödetmeye kalkıyorlardı. Bugün ekimde iptal etmişsiniz biz size sormadan bağlamışız interneti ve faturayı da kullanmadığınız bir hizmete istemişiz dediler nihayet. Fakat bunu anladıkları halde hala herhangi bir işlem yapmıyorlar. Amaçları ne anlamadım

Amaçları her türlü beceriksizliğimize rağmen müşteri bizimle kalsın...

Bina tesisatını kontrol ettirin; Bi tanıdıkta vardı problem.Bina girişinde normal sinyal alınıyordu.O noktodan daireye gecıste problem vardı.Yıllarca sizinkine benzer hikayelerle şikayetler yasadılar.Gectı bıttı bu cozumle.

Amaçları her türlü beceriksizliğimize rağmen müşteri bizimle kalsın...
Hakikaten öyle.
Ekim de başvurduk yirmi gün aramadı sormadılar, hiç sallamadılar bizi. İptal ettik rahatladık dedik. Ocak olmuş resmen yılımız değişmiş 2016 olmuşuz adam sadece mesaj atıyor internetiniz bağlandı diye. Aradık iptal ettik biz diyoruz o kadar rahatlar ki neden diye sordular.. E üç ayda internet bağlamadığın için yani.
Yakamızı bir kurtarsaydık

Bina tesisatını kontrol ettirin; Bi tanıdıkta vardı problem.Bina girişinde normal sinyal alınıyordu.O noktodan daireye gecıste problem vardı.Yıllarca sizinkine benzer hikayelerle şikayetler yasadılar.Gectı bıttı bu cozumle.

O sorun çözüldü zaten, sorun kendilerindeymiş. kutudan birşeyi açmayı unutmuşlar!

Hakikaten öyle.
Ekim de başvurduk yirmi gün aramadı sormadılar, hiç sallamadılar bizi. İptal ettik rahatladık dedik. Ocak olmuş resmen yılımız değişmiş 2016 olmuşuz adam sadece mesaj atıyor internetiniz bağlandı diye. Aradık iptal ettik biz diyoruz o kadar rahatlar ki neden diye sordular.. E üç ayda internet bağlamadığın için yani.
Yakamızı bir kurtarsaydık

O zor biraz.

D Smart kullanıyorum uzun zamandır hiçbir sorun yaşamadım. Arayıp mümkün olduğunca çıkışarak konuşun sert yapın. Ben hiç gelemem böyle şeylere,saygıyı bozmadan yerin dibine sokarım :D

O sorun çözüldü zaten, sorun kendilerindeymiş. kutudan birşeyi açmayı unutmuşlar!

O zor biraz.

Cidden zormış. Hayret ettim yaa.
Bugün internetteki şikayetlerim üzerine aradı firma. Hala iptal etmemişler bu ay da fatura yansıyacakmış. Modemi yolladım hizmet almıyorum ne faturası dedim. Yüzsüzlükte tavanlar ya adam sonuÇta başka modem bağlar hizmet alabilirsiniz hattınız açık dedi.

Bir kac senedir evde ttnet internet vardi. Sik sik sorun cikiyor ve haftalarca ilgilenmiyorlardi. Sonucta evde internet uzerinden is gonderen biriyim ve cep telefonunun internetinden gondermek zorunda kaliyorum. Cep interneti de hem cok pahali hem cok yavas. Gereksiz bir suru masrafa girdik. Derken firmayi degistirmeye karar verdik ve superonline a gectik. 1 ay kullanmadan hop onda da sorun cikti ve 1 aydir yine internetim yok. Defalarca ariza bildirimi biraktik defalarca aradik konustuk. Yok yok yok hic bir cozum yok... Yine telefona fazladan paket aliyoruz yine fazladan masraf. Beyaz masaya sikayet edemiyormusuz boyle sikayetleri almiyorlarmis. Nerelere sikayet etsek bilemedim. Onlarin yuzunden cok zor durumda kaldim. Hayir firmalarin hepsi birbirinden beceriksiz. Ulkemizde yeterince yaptirimi yok diye mi bu kadar rahatlar anlamiyorum!

Bu arada uydunete de baktik burada altyapisi yokmus.
çok haklısınız ama iş para almaya gelince saniyesinde işi hallederler,sorun oldu mu süründürürler

Tesisatiniza baktirin daha onceki evimde bende ayni sorunları yaşamıştım simdiki evde problem yok cok şükür benimde denemedigim firma kalmadi ama inan en iyisi ttnet

Kendilerine en sonunda facebooktan ulaşmıştım. Bakınız ne kadar ilgili kendileri. Bakın da ibret alın.

Ekran Resmi 2016-02-24 12.10.43.webp
Ekran Resmi 2016-02-24 12.10.43.webp

Tesisatiniza baktirin daha onceki evimde bende ayni sorunları yaşamıştım simdiki evde problem yok cok şükür benimde denemedigim firma kalmadi ama inan en iyisi ttnet

Sorun onlardaymış zaten. Telefon kutusunda birşeyi açmayı unutmuşlar.

Back
X