- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
evet malesef öyleyimbiraz tembel geldiniz bana.
eşim halinden gayet mutlu bir şikayeti yokBunlar beceriksizlik değil ki..hepsi gayet normal..her daim biyonik kadın modunda gezecek değiliz kadınız diye..beğenmeyene kapıyı göster valla
hormonlarin tavan yapmış canim. kendini strese sokma.evet malesef öyleyim
ya hep böyleyim neden bilmiyorum
evlenmeden önce her işini halleden biriyken şimdi hiç birşeyi yapamıyorum
hamilelikten öncede böyleydim canımhormonlarin tavan yapmış canim. kendini strese sokma.
çalışan bayanlarız canim. herseye yetecegiz diye bir kaide yok. oldugu kadar esler de yardim ediyor bunu bu kadar stres yaomaya gerek yok. esler gibi disarda calisip hem de kusura bakmasinlar evi de tek.başıma sorumlulugunu yuklenemem. bir yerden destek vermeleri gerekiyor. sonucta biz de robot değiliz.hamilelikten öncede böyleydim canım
ama şimdi şimdi kafama takıyorum
Kendinizi sürekli zorlayın o zaman.çünkü bu beceriksizlik değil tembellik gibi geliyor bana.eşim halinden gayet mutlu bir şikayeti yok
ben kendimi beğenmiyorum
kendimi atmam lazım o kapıdan dışarı
Laleciğim bende çok takılan bir kadın değilimGerçek söylüyorum,şu ev işi,yemek,temizlik,misafir ağırlanması vs. gibi işlere kafayı takan kadınlar bana çok ilginç gelmiştir.
Evi afedersiniz b.k götürmüyorsa,tuvaletler temizse,karnınızı fast food ile doyurmuyorsanız problem yok bana göre.
Kimbilir belki de evde yastığın üzerine yeni bir yastık koymadığım için bana gerçekten bu işler gereksiz yorucu geliyor.
Bizde de haftaiçi yardımcı gelir,evimizi temizler,o gün onun pişirdiğini yeriz,diğer günler kocam pişirir,kayınvalidem verir,bazen de dışarıda yeriz. Çok şükür karnımız da doyar,evimiz de olduğu kadar. Hergün banyoları yıkarız kocamla beraber o kadar.
Şu yalan dünyada kendi bedenimi de kocamın bedenini de hatta yardımcının bedenini de yoracak kadar vaktimiz olduğunu sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?