- 28 Mayıs 2011
- 1.353
- 1.171
- 333
- 32
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Hahahbizim eslerimiz de vicdan azabi cekiyor mu acaba
Allah vicdan sahibi eşler nasip eylesin hepimizebizim eslerimiz de vicdan azabi cekiyor mu acaba
amin sağolasınbence zamanla işleriniz hafiflediğinde falan rayına oturtursunuz her şeyi. yeni hamilesiniz daha da zaten düzelir her şey zamanla :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bu da benim kendi yorumum size ne oluyor?
Kendi demiş beceriksizin tekiyim diye hak verdim bende
ayy inşaallah yaaYa boşver ne şekilde mutluysaniz öyle devam edin :)
Herşeyin çözümü çaresi var, keyfinize bakın gezin tozun :) zaten bebek olduktan sonra bu saydiklarini mecburi yapacaksın mesela bebek emekleyecek aman yerler temiz olsun diyeceksin :) ya da ben ne yersem önemli değil ama bebeğim için vitaminli şeyler yapmalıyım diyeceksin:)
çalışan bayanlarız canim. herseye yetecegiz diye bir kaide yok. oldugu kadar esler de yardim ediyor bunu bu kadar stres yaomaya gerek yok. esler gibi disarda calisip hem de kusura bakmasinlar evi de tek.başıma sorumlulugunu yuklenemem. bir yerden destek vermeleri gerekiyor. sonucta biz de robot değiliz.
Kendinizi sürekli zorlayın o zaman.çünkü bu beceriksizlik değil tembellik gibi geliyor bana.
iyi esin bisey demiyor ben sabah kalkamdim kahvalti haZirlamadim diye suarti bes karis gitti iseSevgili kk hanımları sizin desteğinize ihtiyacım var
Hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum ama kendimi sürekli eleştiriyorum bu aralar
Eşimle severek evlendik ve çok şükür güzel giden bir evliliğimiz var
Eşim sorumluluklarını yerine getiren, güler yüzlü ve hamuru yumuşak bir insandır
Ama ben çok tuhafım yani inanın kendi kendime öyle geliyorum
Sanki böyle yapmam gereken şeyleri yapamıyorum gibi geliyor beceremiyorum
Tuhaflıklarımı sıralayacak olursam ;
1. Karnımızı doyuracak kadar birşeyler yaparım ama ekstram yoktur mesala hep kolay basit yemekler yada dışarıdan yeriz
2. Misafiri severim ama her defasında benim için acayip stresli geçiyor, arkadaşlarımıza gittiğimizde çeşit çeşit ev yapımı şeyler yerken ben sık sık çağıramadığım gibi hep hazıra kaçıyorum geldiklerinde
3. Hiçbir gün evi şöyle köşe bucak temizleyemedim evim temizlikçi aldığım gün temizdir sonrasında eşim süpürür
4.Çamaşırı yıkarım ama ütüyü herkes kendi ütüsünü yapar
5. Bulaşıkları eşim dizer, ben tezgahı felan toparlarım
6. Erkenden uyurum (bu hamilelikten dolayı bu aralar)
7. Üniversitede çalışıyorum işlerim ağır tez denemem var bir bayanın gücünün yetmeyeceği şeyler olduğu için bide hamilelik olunca onuda eşim yükleniyor ve bir çok sayamadığım şey....
Kendimi hiç bir işten anlamayan, beceriksiz ve kendi çalışmasını bile eşine yıkan bir kadın gibi hissediyorum
Tek iyi yapabildiğim şey okumak bu dünyada başkada maharetim yok
Bazen eşime çok mu yükleniyorum diye vicdan azabı çekiyorum.
Bide bebeğim olunca nasıl olurum bilmiyorum
Not: Ev işlerine temizlikçi al diyebilirsiniz ama alıyorum zaten fakat her zaman evde olmuyoruz benim denemem şehir dışında olduğu için evde olduğumuz günleride temizlikçi ile geçirmek istemiyorum
ne bileyim yaaaTatlim cogu hatun her gun desteksiz yemek ve temizlik yapmaya....yani paralanmaya aliskin...sen oyle olmadigin icin sevinmelisin...hatta destek olan esine ayrica sevinmelisin...kaldi ki eve kadin da geliyor
Daha ne istiyorsun? Niye paralanmaya heves ettin
sabah kalkıyorum ama midem bulanıyor kahvaltıdan hazırlayamıyorumiyi esin bisey demiyor ben sabah kalkamdim kahvalti haZirlamadim diye suarti bes karis gitti ise
ayy bende çok sevmem iş yapmayı ,
boşver yettiği yere kadar yap
hamilelikten oncede bu anlattiklarin gibimiydinsabah kalkıyorum ama midem bulanıyor kahvaltıdan hazırlayamıyorum
aslında kendimce çok çabalıyorum oda farkında bu yüzden kızmıyor galiba
onuda sıkamam en iyisi bu duygulardan bir an önce uzaklaşmakEee sen de haklısın tabii şehzadeye iş buyuruyorum diyorsun yani.
Açık söyleyeyim ben hiç gocunmuyorum kocam yemek yaparken Allahım razı olsun bir de güzel yapıyor,yeme de yanında yat yani.
Bu psikolojiyle mutsuzum diyorsan o zaman üzgünüm totonu sıkıp kalkıp iş yapacan,çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?