Beceriksizin tekiyim :(

Bu da benim kendi yorumum size ne oluyor?
Kendi demiş beceriksizin tekiyim diye hak verdim bende

İkinizde calisiyorsaniz esinizle birlikte ev islerini yapmaniz gayet dogal.. Ben su an calismiyorum evdeyim esim erkenden ise gidiyor bende evdeki sorumlulugu ustleniyorum dogal olarak yinede ucundan kiyisindan yardim etmeye calisiyor.
Tabiki yinede kendinizi iyi hissetmek acisindan en azindan yemek yapabilirsiniz netten tarif acin guzelde bir muzik :) yemek yapmak cok zevkli streste atarsiniz

ayy inşaallah yaa
yoksa bir ömür giderim ben böyleee

Tatlim cogu hatun her gun desteksiz yemek ve temizlik yapmaya....yani paralanmaya aliskin...sen oyle olmadigin icin sevinmelisin...hatta destek olan esine ayrica sevinmelisin...kaldi ki eve kadin da geliyor
Daha ne istiyorsun? Niye paralanmaya heves ettin

evet öyle canım ama bu aralar özellikle şu tez çalışmamdan dolayı eşimden artık utanıyorum

iyi esin bisey demiyor ben sabah kalkamdim kahvalti haZirlamadim diye suarti bes karis gitti ise

ne bileyim yaaa
sağolsun eşim her zaman dualarımdadır her ne kadar yardım edemesemde
memlekete çok gidip geldim acaba oradan mı etkilendim ki herkes kendini paralıyor orada da

Canım benim tez var hamilesin gayet te çalışkansın hiç öyle düşünme tez hazırlayan bekar arkadaşlarım var o halde bile zamanları yetmiyor. Şanslı olduğunu düşün mükemmel bi eşin harika bi işin ve bebişin var takma elinden geleni yapıyorsun zaten kolay gelsin her konuda inşallah

onuda sıkamam en iyisi bu duygulardan bir an önce uzaklaşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…