Beddua etmek kötü bir şey mi?

Bedduaya nereye gidiyorsun demişler, geldiğim yere demiş. Hiç beddua etmem, eden insanlara da sinir olurum. Sanki sen dedin diye olacak. Kv çok sever beddua etmeyi. Birine bi.şey olduğunda da ben şöyle demiştim ondan oldu, ben böyle üzülmüştüm ondan oldu diye kendine pay çıkarır. Ama kendi başına bi.şey gelse hepsi nazardan, kimin günahına girdim demez,

Beddua etmedim aa çocukken kalbim kırıldığında " inşallah söyle söyle olur" dediğim şey en az -0 yıl sonra tam da dediğim şekilde oldu ü. Uzun vadeli evrene enerji yollamıştım çıktı , peki mutlusuyum hayır. Keşke öyle olmasaydı. Gerçi ben dedim diye olmamıştır , olacağı vardır.

Bir de ablamdan gelsin. Kendisi şu alemde gördüğüm en saf ve temiz kalpli, kötülük düşünmeyen insandır. Evlenmek için ağzından girip burnunda çıkan erkek arkadaşı tarafından aldatılmıştı ve kredi kartına 2000lerin başından 350 lira gibi bir rakam takan herif , o parayı asla geri ödemedi. Ablam herifi başka kadınla basıyor ve ayrılıyorlar. Telefonda borcunu öde bitsin bu mesele diyor , öteki ödemeyeceğim diyor. Nasıl oluyorsa ablamın ağzından " o para çocuğuna iğne ilaç parası olsun" diye bir laf çıkıyor ( aldattığı kadını hamile bırakmış). Çocuk doğuyor ve ciddi sağlık sorunları var, hastaneden çıkamıyor aylarca. Ablam çok üzülmüştü, ağzımdan çıktı ama yüreğim suçsuz günahsız yavruya bir şey olsun istemedi vs demişti. Bu asalaktan yıllarca kendini kurtaramadı, hem kızı boynuzladı hem de arayıp duruyordu " seni çok seviyorum ben hata ettim vs vs " diye. Adi herif !

Ben de istemiyorum ama canı yanınca insanın engel olamıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…