Beddua etmek kötü bir şey mi?

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar demek istediğim çok canınızın yandığı bir anda o hislerle beddua etmek gerçekten çok kötü bir şey mi? Belki etmemek en iyisi evet ama bazen engel olamıyor kendine. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Ya beddua ettiğin kişiye gider ya da sana döner derler. Onun için genelde etmeyin deniyor

Beddua etmeyi durduk yere alışkanlık haline getirmediyse kişi, çok bunaldığı bir anda edebilir bence. Cok rahatsız oluyorsa da Allaha havale etmek en güzeli.

Beddua yönetimi ele geçirmek demek değil. Topal ol inşallah dediğiniz adamın bacağını kesmeyecekler. He adalet bu dünyada sağlanacaksa zaten sağlanacak, bedduanızla bir ilgisi yok. Bu tamamen sizin hanenize yazılan bir eksi bence.

Genelde etmem.hayatimda iki kisiye ettim cok iyi konumlara geldiler o gun biraktim etmeyi
Ahahahha olecem

Ben hayatimda sadece 3 kisiye ettim, nanet gelmesin saatine mi geldi nedir ucu de surunuyor arkadas.. pisman degilim de saatine gelecegini bilsem daha farkli bir sey soylerdim

Kiz anam insalalh evde kalirsin dedigim benden once evlendi.insallah yuvan yikilir dedim ilk benimki yikildi. Benden iyisini bulamassin dedim gul gibi hatun bulmus yetmemis reklamlarda iynatacak kadar guzel coxugu olmuss

Ahahhaha ay cay bogazimda kaldi

Kiz anam insalalh evde kalirsin dedigim benden once evlendi.insallah yuvan yikilir dedim ilk benimki yikildi. Benden iyisini bulamassin dedim gul gibi hatun bulmus yetmemis reklamlarda iynatacak kadar guzel coxugu olmuss
Sözün bittiği yer resmen, gülcem gülemedim resmen sinirim bozuldu.

Son düzenleme:
Bence hiç beddua etmeyin ben bedduanin geri döndüğünü düşünüyorum bende sinirlenince ediyorum bazen ama hic o beddua ettiğim kişilere bişey olduğunu görmedim

Öfke gibi şeylerle kendimi yoramam, ama benim de kara listem var.
Şimdilik 5 kişi. Haberlerde intihar ettiklerini görsem keyfim yerine gelir .
Onlara da beddua etmedim ama hakkimi haram ettim (çok inanmam aslında ama böylesi benim için daha iyi. Bir gün hesabı görülür elbet diyorum ve beynimi onları düşünerek uzmuyorum)
Bilmiyorum hayatlari nasıldır, sevmediğim tiksindiğim insanlar olunca onları stalklamak bir yana telefonumu hesaplarımi değiştirip yedi ceddini engelliyorum.
Yine de içimde bir umut var üçüncü sayfalarda görürüm belki birini^^
Bence sen de hiç beddua Edip kötü enerjileri üstüne çekme. Hakkimi helal etmiyorum de.gec

Ben bedduanin bana dönmesinden cok ettigim kisiye tutmasindan korkarim. Buna sahit olmak istemem. Bana ne kadar kotuluk yapilirsa yapsin en buyuk adalet sahibi Allah o sorsun hesabını. Beddua etmem bu yuzden. Allah'a havale etmek en güzeli. Bana cok cirkin geliyor beddua etmek, cogunlukla da egitimsiz, cahil insanlar beddua ediyor farkindaysaniz.

Aklima geldi bende zamaninda kiziyla el ele yasayan bir manyaga kizip “insallah kizini senede bir gorursun” demistim de tuttu gercekten.. ama ufak bir lokasyon hatasi olmus beddua da, kiz kanada da yasiyor :/ edeceginiz beddualarda konum, yer bilgisi de verin ucu acik olunca daha cok siniriniz bozuluyor

Hissettiniz mi ne
Bir tartışma sonucu zırıl zırıl ağlarken içten ve yüksek sesle çok defa lunox Allah belanı versin gerek yok Allah zaten belamı vermişti bir daha verdi falan diye söyleniyordum. O hırsla temizlik yaparken belim çat etti. Hani tutacağını bilseydim başka türlü dua ederdim.
Kendine beddua eden şuan yürüyemeyen lunox bildirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…