Hic haksızlığa uğradınız mı ya da gerçekten bir kötülüğe karşı elinizden hiçbir şey gelmediği durum oldu mu? Böyle zamanlarda insan ediyor ya.Ben bedduanin bana dönmesinden cok ettigim kisiye tutmasindan korkarim. Buna sahit olmak istemem. Bana ne kadar kotuluk yapilirsa yapsin en buyuk adalet sahibi Allah o sorsun hesabını. Beddua etmem bu yuzden. Allah'a havale etmek en güzeli. Bana cok cirkin geliyor beddua etmek, cogunlukla da egitimsiz, cahil insanlar beddua ediyor farkindaysaniz.
Vallahi dogru diyorum yazmak icin yazmadim.bide insanda az utanma olur beddua ettim hepsi iyi durumda hala milleti stalkliyorum salak daha ettin ettin bari geri cekil gorme aglama.onlari hergun stalkliyorum bide kendime beddua ediyorum neden bunlara ah ettm ters tepti diyeSözün bittiği yer resmen, gülcem gülemedim resmen sinirim bozuldu.
Derlerki haksizsa sonucta insaniz bilemiyoruz kimsenin kalbini niyetini kendi kendimize yanlis anlama algilamada olabiliyor agizdan ciktiginda godecegi hakli yeri yoksa semada dolasir dolasir donup sahibini veya sahibinin en sevdigi duskun oldugunu bulurmus etmeyin Allahim sen bilirsin deyip gecin o bilir diyeMerhaba arkadaşlar demek istediğim çok canınızın yandığı bir anda o hislerle beddua etmek gerçekten çok kötü bir şey mi? Belki etmemek en iyisi evet ama bazen engel olamıyor kendine. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hic haksızlığa uğradınız mı ya da gerçekten bir kötülüğe karşı elinizden hiçbir şey gelmediği durum oldu mu? Böyle zamanlarda insan ediyor ya.
Hayatımdan çıkarmanın şu an mümkün olmadığı bir kişi maalesefÖfke gibi şeylerle kendimi yoramam, ama benim de kara listem var.
Şimdilik 5 kişi. Haberlerde intihar ettiklerini görsem keyfim yerine gelir .
Onlara da beddua etmedim ama hakkimi haram ettim (çok inanmam aslında ama böylesi benim için daha iyi. Bir gün hesabı görülür elbet diyorum ve beynimi onları düşünerek uzmuyorum)
Bilmiyorum hayatlari nasıldır, sevmediğim tiksindiğim insanlar olunca onları stalklamak bir yana telefonumu hesaplarımi değiştirip yedi ceddini engelliyorum.
Yine de içimde bir umut var üçüncü sayfalarda görürüm belki birini^^
Bence sen de hiç beddua Edip kötü enerjileri üstüne çekme. Hakkimi helal etmiyorum de.gec
Evet bu da güzel bir duaAllahim sen herseyi hakkiyla goren ve isitensin
Sana havale ediyorum..derim ben olsam.
Allah'a havale etmek daha iyi bir seçenek sanırımCan yakanın canı yanar, bedduaya gerek yok Üstelik sizin de hata payınız varsa büyük risk. Bir de iyilik ve kötülük diğer insanları da etkiler. Beddua ettiğiniz kişinin kötülüğü size hatta tüm dünyaya bir şekilde etki edebilir. İyilik dilediğiniz insanın iyi olması da tüm dünyayı etkiler. Allah doğru yola getirsin diyebilirsiniz. Doğru yolda olan insandan kimseye zarar gelmez
Vermem gereken ve veremediğim kilolarım var, yardımcı olur musunuz lütfenKiz anam insalalh evde kalirsin dedigim benden once evlendi.insallah yuvan yikilir dedim ilk benimki yikildi. Benden iyisini bulamassin dedim gul gibi hatun bulmus yetmemis reklamlarda iynatacak kadar guzel coxugu olmuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?