Beddua etmek kötü bir şey mi?

Vermem gereken ve veremediğim kilolarım var, yardımcı olur musunuz lütfen
Kiz duz yat duz alisirsa yuzun tavana bakacak sekilde alistor kendini yediklerin eriyor gece bile sesiyle uyaniyorsun bu sekilde alistigimdan beri kilo alamiyorum naleeettt gelsinn 65 lerden dustum 54 lere yediklerim midede kalmiyor

bende hep ALLAHIM sana havale ediyorum derim

Hiç beddua etmem,yanımda edilmesinden de rahatsız olurum.
Rahmetli dedem, 'beddua döner dolaşır sahibini bulur' derdi.
Artık içime nasıl işlemişse?
Gerçi kimseye beddua etmek isteyecek kadar da kızmadım ve kötü bir şey yaşamadım.

2 3 kez beddua ettiğim ve feci tuttuğu oldu. O nedenle hafifçe tırsıyorum.

Mesela bir kıza etmiştim bir kere. Kız sevgilisiyle kavga edip trip olsun diye kendini balkondan attı. Ve o kız şu an felçli. 15 yıl oluyor. O kadar diyim.

Ben şu son 1 aydır etmediğim kadar ettim. Şimdiki aklım olsa yine ederim hala sinirliyim ama ilerde pişman olacağıma eminim. Cidden insan sürünsün istiyor. Allaha havale etmek en güzeli

Ya kusura bakma gulmek gibi olmasin ama dayanamadim
Sorun degil canim bende aglancak halime guluyorum millet evlendi coluga cocuga karisti master yapti. Ben bosaniyorum cocul yok birde issiz kaldim ne beddua ettiysem hepsi beni buldu zaar

Burda biri varrr sirkesiii kupumee zararr hahahhah

Kötü bir şey. Oldukça. Allaha havale etmek en güzeli. Ne diyor Hz. Yusuf kuyuda duasında, Allahım bu dert bana dokundu, sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allah taş eder, Etmeyin beddua.

Allah'a havale edin. Mazlumun ahı kalmıyor. İlahi adalet var.

bu yaşıma kadar kimseye etmedim...vicdanım elvermiyor nedense...

Hayat felsefem ; "eden bulur!!" Ama beni üzen birinin başına birşey gelince oh olsun,benim Ahim tuttu demedim...demem de .Su koca evrende ben bir kum tanesiyim ,belki bir karinca .
..Kendimi fazla onemsememin bir manası yok

Hayat felsefem ; "eden bulur!!" Ama beni üzen birinin başına birşey gelince oh olsun,benim Ahim tuttu demedim...demem de .Su koca evrende ben bir kum tanesiyim ,belki bir karinca .
..Kendimi fazla onemsememin bir manası yok

Kime beddua ettiğine göre çok değişir. Sevdiklerineyse asla etme (eşine, çocuğuna). Bir komşumuz kizina sürekli beddua ederdi cocukluk ergenlik zamanlarinda, şimdi gel zaman git zaman (nerden baksan 20 sene gecmistir) evladi annesine ayni beddualari ediyor. Yani sanmaki sevdigin insanlar bunlari unutacak.

Güncellrme beddua etmeyin. Şükretmeliymişim halime.Başıma çok daha kötü bir şey geldi

beddua eden herkezden uzak dururum. Beddua ettiğin zaman Allah bütün kapılarını kapatır bedduan sana o kapılara çarpar geri dönermiş. o kadar çok paranoyak varki sadece kendini haklı zannedip insanlara beddua eden zaten kimse haksızım demez o yüzden haklı olup olmadığına bakmadan sadece içini yaktığı için beddua ediyorsan dikkat et.bence.

Yan komsum 24 saat gurultu yapiyor, daire kapisini acarak balik vb kizartiyor. Laftan anlamiyor. Ben de insallah daha guzel bir yere tasinirlar, yerine de duzgun insanlar gelir diyorum. Onlar da mutlu olsun ben de =) bazen de Allah buna bunun gibi komsu versin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…