Aaa ne güzel hiç aklıma gelmedi şimdiye kadar.beddua yerine Rabbim senin huzurunda falanca kişiden davaciyim deyin.
Kiz duz yat duz alisirsa yuzun tavana bakacak sekilde alistor kendini yediklerin eriyor gece bile sesiyle uyaniyorsun bu sekilde alistigimdan beri kilo alamiyorum naleeettt gelsinn 65 lerden dustum 54 lere yediklerim midede kalmiyorVermem gereken ve veremediğim kilolarım var, yardımcı olur musunuz lütfen
Ben bedduanin bana dönmesinden cok ettigim kisiye tutmasindan korkarim. Buna sahit olmak istemem. Bana ne kadar kotuluk yapilirsa yapsin en buyuk adalet sahibi Allah o sorsun hesabını. Beddua etmem bu yuzden. Allah'a havale etmek en güzeli. Bana cok cirkin geliyor beddua etmek, cogunlukla da egitimsiz, cahil insanlar beddua ediyor farkindaysaniz.
Sorun degil canim bende aglancak halime guluyorum millet evlendi coluga cocuga karisti master yapti. Ben bosaniyorum cocul yok birde issiz kaldim ne beddua ettiysem hepsi beni buldu zaarYa kusura bakma gulmek gibi olmasin ama dayanamadim
Burda biri varrr sirkesiii kupumee zararr hahahhah2 3 kez beddua ettiğim ve feci tuttuğu oldu. O nedenle hafifçe tırsıyorum.
Mesela bir kıza etmiştim bir kere. Kız sevgilisiyle kavga edip trip olsun diye kendini balkondan attı. Ve o kız şu an felçli. 15 yıl oluyor. O kadar diyim.
Kötü bir şey. Oldukça. Allaha havale etmek en güzeli. Ne diyor Hz. Yusuf kuyuda duasında, Allahım bu dert bana dokundu, sen merhametlilerin en merhametlisisin.Merhaba arkadaşlar demek istediğim çok canınızın yandığı bir anda o hislerle beddua etmek gerçekten çok kötü bir şey mi? Belki etmemek en iyisi evet ama bazen engel olamıyor kendine. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kimmiş kıııızzzBurda biri varrr sirkesiii kupumee zararr hahahhah
bu yaşıma kadar kimseye etmedim...vicdanım elvermiyor nedense...Merhaba arkadaşlar demek istediğim çok canınızın yandığı bir anda o hislerle beddua etmek gerçekten çok kötü bir şey mi? Belki etmemek en iyisi evet ama bazen engel olamıyor kendine. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hayat felsefem ; "eden bulur!!" Ama beni üzen birinin başına birşey gelince oh olsun,benim Ahim tuttu demedim...demem de .Su koca evrende ben bir kum tanesiyim ,belki bir karinca .
..Kendimi fazla onemsememin bir manası yok
beddua eden herkezden uzak dururum. Beddua ettiğin zaman Allah bütün kapılarını kapatır bedduan sana o kapılara çarpar geri dönermiş. o kadar çok paranoyak varki sadece kendini haklı zannedip insanlara beddua eden zaten kimse haksızım demez o yüzden haklı olup olmadığına bakmadan sadece içini yaktığı için beddua ediyorsan dikkat et.bence.Merhaba arkadaşlar demek istediğim çok canınızın yandığı bir anda o hislerle beddua etmek gerçekten çok kötü bir şey mi? Belki etmemek en iyisi evet ama bazen engel olamıyor kendine. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?