- 14 Ağustos 2018
- 20.508
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.134
- 598
- Konu Sahibi Free Women
-
contractubex olabilir. operasyonlardan sonra dikiş izleri için veriliyor, çok iyidir.Katılıyorum. Benim de dikiş izim çok belli olmuyor, göze batmıyor.
Arkadaşım bi krem sürmüştü hiç iz kalmadı demişti. Adını hatırlamıyorum kremin. Biraz pahalı demişti ama 10 bin vermekten çok daha iyidir.
Ayrıca diğer doktorların söyledikleri riskler dikiş izinden daha kötü. Özellikle yapışma olması çok kötü olur.
Yukarıdaydı , benim biraz acelem vardı. Uygun zamanım yoktu hastane ileri tarihe atıyordu.O kadar dr yanasmiyorsa ve aralarindan 1 tanesi yaparim diyorsa ben olsam bi bit yenigi arardim dogrusu altinda.. altta miydi 20 lik dis? Yukardakilerin cekimi daha kolaymis
Ben çok merak ettiğim için bisey soracağım,sizde sarkma vs olmamış.E bende zayıftım.Cok kilo almadım 10 kilo ona ragmen kendi göbeğim kalınca göbek deligimin orası sarktı bir miktar bu neden oluyor?spor faln yapmadım hiç.Ondan mi acaba.Benim ki niye sarktı yaasiz yeni doğum yapmışsınız yeni sayılır zamanla sizinkide geçecek göreceksiniz :) hiçbirimizin kırmızı kalmadı sonuçta :)
Abartıosunuz .Merhaba. Tahmini 2 haftaya doğumum var.
Önceki ameliyatlarım; tanısal laparaskopi oldum ve iç kanama geçirince, aynı gün içinde açık ameliyata alındım ve bu ameliyat sonucu göbeğimden aşağıya 21 cm "dikey" dikişim oldu. Akabinde hamile kaldım ve doktoruma sezaryanı bu dikiş üzerinden yapmak istediğimi söyledim. Öylede oldu şükürdoğum doktorum profesör işinin ehli biri ❤ ama gel-gelelim 1 buçuk yıl önce 5 bine yaptığım doğuma bu yıl 10 bin istiyorlar 10 bin bizi bi miktar zorlayacağı için hastane bünyesindeki 3 ayrı doktorla görüştüm "onlara 5 bine doğum yapabiliyorum"
İşin trajik kısmı
İlk doktor hanım; ilerde dikişlerinde acilma olabilir. Klasik sezeryan yapalım dedi. Peki dedim çıktım.
2. Doktor hanıma gittim; oda sen çok ameliyat geçirmişsin ileride yapışıklık vs olur ve ciddi sorunlara yol açar dedi. Onada okey diyipdur bide doçent hanıma gideyim dedim. O baştan kesip attı, benim kolum ağrıyo, şu sıralar dogum almıyorum dedi.
Aldığım cevaplar karşısında ağlamaklı ağlamaklı prof. Doktoruma çıktım.
Hocam hiç biri mevcut dikiş üzerinden doğum yapmak istemiyo, risklerinden bahsediyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Adam gerile gerile ben yaparım dedi. E boşuna prof olmamış dedim içimdenkolaylıklar dileyip çıktım.
Eşimde yeni dikişlerin seni mutsuz edecekse zorlarız filan diyo ama benimde elim titriyo doğrusu.
Siz olsanız ne yapardınız bu durumda, ne hissederdiniz. Ben abartıyo olabilir miyim.
çatlak oldu mu ? deri sarkması mı yoksa çatlağa bağlı gevşememi ? doğum sonrası kesinlikle uygun vakitde spor yapılmalı .... aylarca vücut genişledi ,genişlerken yağ depoladı ve ödem oluştu sonra da hareketsizlik meydana geldi ,geri eski formuna kavuşmak için sağlıklı beslenip spor yapmak şart, bazı vücutlarda bel karın bölgesi bazılarında kol boyun bazılarında da basen kalça bacak daha çok yağlanır... kişiler kendisini bilir özellikle de o bölgelerine yoğunlaşmalı hemen toparlanmazsa uzun sureli yerleşmiş olduğundan inceltmek zorlaşıyor .Gebeykende ilk günden beri düzenli yağ ile masaj yapılınca çok faydalı oluyor deri lastik gibi oluyor çek vur duvara seker gelirBen çok merak ettiğim için bisey soracağım,sizde sarkma vs olmamış.E bende zayıftım.Cok kilo almadım 10 kilo ona ragmen kendi göbeğim kalınca göbek deligimin orası sarktı bir miktar bu neden oluyor?spor faln yapmadım hiç.Ondan mi acaba.Benim ki niye sarktı yaa
daha yeni doğum yapmış sayılırsınız muhtemelen emziriyorsunuzda. o yüzden vücudunuz daha toparlanamadı.acele etmeyin biraz spor takviyesiyle halloluyor8 ay önce doğum yaptım. Vücut tipim tamamen değişti. Normal halimden 2 3 kilo fazlam var ama hiçbir kıyafetim olmuyor. Doğum bahanesine sığınmak değil doğum vücudu çok değiştiriyor
ben 2 doğum yaptım çevremde çocuklu kadınlardan oluşuyor haliyle. siz böylesiniz diye herkes sizin gibi değil. boş konuşmuyorum asabi hanım.Benceyle sizceyle olmuyor o iş
Kaç mesajdır anlatıyorum .
Birebir yakınının örneğini yazan da olmuş .
Hâlâ anlamamakta ısrar etmek sizin tercihiniz
Ya benimde ustte vardi ama yarisi disardaydi dis hekimi cekti problem yasamadim.. ama altta olanlari ve gomulu olanlari cerrah cekti.Yukarıdaydı , benim biraz acelem vardı. Uygun zamanım yoktu hastane ileri tarihe atıyordu.
2 gebelikte 25 kiloBen çok merak ettiğim için bisey soracağım,sizde sarkma vs olmamış.E bende zayıftım.Cok kilo almadım 10 kilo ona ragmen kendi göbeğim kalınca göbek deligimin orası sarktı bir miktar bu neden oluyor?spor faln yapmadım hiç.Ondan mi acaba.Benim ki niye sarktı yaa
Doğumunuza sayılı günler kalmış, çok daha duygusal, endişeli olmanız normal. Ben de 15 ay arayla 2 sezeryan oldum. Aynı yerden kesilmesi sıkıntı olmadı bende. Devlette oldum, doktorun eli çok iyiydi bütün korkularım boşaymış, her anlamda çok iyi geçti ameliyat. Keşke ilkini de özelde değil devlette olsaymışım. Ama sizin için artık vakit çok geçmiş devlet diyemem tabi. Ben 2 liranın bile hesabını yapan biri olarak diyorum ki paraya bakmayın, her şeye gidiyor sonuçta doğum büyük bir ameliyat, güvendiğiniz doktor pahalı bile olsa ona gidin. Sağlığınız için hangisi iyi olacaksa onu seçin, görünüşü çok ta önemsemiyorsunuz zaten çocuğunuzu görünce, onun da sağlığı yerinde oluncaMerhaba. Tahmini 2 haftaya doğumum var.
Önceki ameliyatlarım; tanısal laparaskopi oldum ve iç kanama geçirince, aynı gün içinde açık ameliyata alındım ve bu ameliyat sonucu göbeğimden aşağıya 21 cm "dikey" dikişim oldu. Akabinde hamile kaldım ve doktoruma sezaryanı bu dikiş üzerinden yapmak istediğimi söyledim. Öylede oldu şükürdoğum doktorum profesör işinin ehli biri ❤ ama gel-gelelim 1 buçuk yıl önce 5 bine yaptığım doğuma bu yıl 10 bin istiyorlar 10 bin bizi bi miktar zorlayacağı için hastane bünyesindeki 3 ayrı doktorla görüştüm "onlara 5 bine doğum yapabiliyorum"
İşin trajik kısmı
İlk doktor hanım; ilerde dikişlerinde acilma olabilir. Klasik sezeryan yapalım dedi. Peki dedim çıktım.
2. Doktor hanıma gittim; oda sen çok ameliyat geçirmişsin ileride yapışıklık vs olur ve ciddi sorunlara yol açar dedi. Onada okey diyipdur bide doçent hanıma gideyim dedim. O baştan kesip attı, benim kolum ağrıyo, şu sıralar dogum almıyorum dedi.
Aldığım cevaplar karşısında ağlamaklı ağlamaklı prof. Doktoruma çıktım.
Hocam hiç biri mevcut dikiş üzerinden doğum yapmak istemiyo, risklerinden bahsediyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Adam gerile gerile ben yaparım dedi. E boşuna prof olmamış dedim içimdenkolaylıklar dileyip çıktım.
Eşimde yeni dikişlerin seni mutsuz edecekse zorlarız filan diyo ama benimde elim titriyo doğrusu.
Siz olsanız ne yapardınız bu durumda, ne hissederdiniz. Ben abartıyo olabilir miyim.
daha yeni doğum yapmış sayılırsınız muhtemelen emziriyorsunuzda. o yüzden vücudunuz daha toparlanamadı.acele etmeyin biraz spor takviyesiyle halloluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?