BEDENİMDE BAŞKA DİKİŞ İZİ İSTEMİYORUM 😴

Benim 3 sezeryanim ayni dikiş üzerinde bilmiyorum sizin durumu tabi sağlıkla gelsin insallah bebeginiz

2 hafta az zamn değil hemen ssvd destekleyen Dr bulun normal doğum yapın doğumunuza da bi doula bulun on numara 5 yıldız olur İstanbul'da iseniz önerebilrm

Ssvd yapamiyormusunuz

Nasıl g
Ben biraz manyakca bir fikir vereceğim.
Açıkçası ben bir insanda olan ihtimalin diğerinde de olacağını düşünüyorum. O yapışma falan filan diğer tüm ihtimaller bence profta da olur. Sonuç ihtimal neden olmasın.
Ben şöyle yapardım diye düşünüyorum. Sağlıklısı neyse onu yaptırır sonra dövme yaptırabilirdim üstüne. Daha az rissskli diye düşünüyorum.

Bende de iz yok. Belki vücut yapısı ile alakalı olabilir

Şismanlar, belleri kalın demedim garip duruyor dedim. Benim yakin arkadaşlarimin hiç biri hamilelikte ve sonrasinda kilolu olmadilar yani hamileyken bile kilolari gayet iyiydi ama karinlari garipti bazilarinin yani büzüşük gibi degişik.

Karın kası kendi kendine yediklerine dikkat ederek cikan bir şey değil. Zaten o kadar emek veren dikkat eden biriyse paraya da kiy dedim.

göbek veya karın için şişman olmaya gerek yok göbek zayıflarda da olur yağ oranıyla ilgili o mevzu veya uykusuzluk veya yanlış beslenme kaynaklıdır doğum sonrası illa göbek kalacak diye birşey yok dedim :)
büzüşük dediğinizde çatlağı olmuştur çok hızlı kilo alıp vermiştir ondan ... O çatlakda herkesde olmaz siz çevremdekilerin 1.doğumundan sonra bile vücutları değişti karınları göbekleri değişik oldu dediniz o yüzden dedim

karın kasıda yemekle olur demedim spor yaparsa olur hatta örneği benim doğumdan sonra olmadığım kadar fitim yani doğumdan sonra tüm kadınlar büzüşmüyor korkacak birşey yok dedim ayşş

Son düzenleme:
Sağlığımı tehdit etmeyecek olanı tercih ederdim. Dikişin az veya fazla olmasını takmazdım.

Bilmiyorum yaştan mı diye sordum 25 sonrasıymış yine de çok genç sayılmaz cilt yapısı genetik faktörler bence
siz yeni doğum yapmışsınız yeni sayılır zamanla sizinkide geçecek göreceksiniz :) hiçbirimizin kırmızı kalmadı sonuçta :)

Ben de illa butun doğum yapanlar gobeklidir demedim yahu butun yorumlari okumadim ama biri daha ne kadar ince oldugundan bahsetmiş. Ustunuze ainmayin sizler ince ve kasli olabilirsiniz sorun yok.
Ben de konu sahibine sıkı spor yapiyorsan vucuduna dikkat edip emek verdiysen o rakamlari vermeye ve ugraşmaya değer dedim zaten. Aksi halde (dikkat etmiyorsa, spor yapmiyorsa) zaten cevremde gorduklerim gibi olacaktir asagi yukari bunu yazdim sadece. Tabi yine de kendi bileceği iş. :)

İki doğum yaptım , bı sürü ameliyat oldum , nasıl bir iz oluyor ki sizde bu kadar korkup doktor doktor geziyorsunuz? Hiç anlamadım mevzuyu
Korkulacak bir iz yok. Ben extra iz istemiyorum bedenimde.

Doğum en mahrem en önemli olay kadın için.
Ve sayılı kez oluyor. Dolayısıyla en iyisini istemek araştırmak bütçeyi zorlamak bana normal geliyor, hatta öyle de olmalı derim.
Lakin sırf estetik kaygıdan dolayı aynı yeri 3. Kez kestirmek istemezdim. Üstelik bunu yapmayalım diyenlerin sayısı daha fazla.
Sezaryen dikişi baya aşağıda, kısacık, üstelik şimdi yapıştırma yapıyorlar, hiç belli değil.
Ben olsam riske atmazdım.

Doğumdan 10 gün sonra sana resmimi göndereceğim

2 hafta az zamn değil hemen ssvd destekleyen Dr bulun normal doğum yapın doğumunuza da bi doula bulun on numara 5 yıldız olur İstanbul'da iseniz önerebilrm
İstanbulda degilim. Hiç sancı cekmeye niyetim yok inan. Sezaryen bana iyidir teşekkür ederim

Klasik sezeryan olabilirsiniz iz zaten görünmeyen yerde oluyor o da yarım parmak kadar zamanla geçiyor. Contratubex sürersiniz iziniz kalmaz.Ben bu kadar zorlamazdım.Hem yarı fiyatı hem de daha risksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…