Bedenin aldatması mı ruhun aldatması mı?

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
öncelikle aldatılmayı kimse kabul edemez.ama merak ettim.sorum şu.
sevdiğiniz bir gün başkasıyla birlikte oldu bunu çoğunuz kabul etmezsiniz.affetmezsiniz.
peki bir gün başkasını düşünse kabul edebilir misiniz?
hangisi daha kötü bedenin aldatması mı?ruhun aldatması mı?

hiç farketmiyor benim için ..aldattı demek için illa yatakta basmam gerekmiyor yada yattık demesi ...başkasını düşünmesi yada iç geçirerek bakması bile güvenimin yok olma sebebidir bana göre !

ikisi de kötü yaa.. sadece başka birini düşünmesi fiziksel olarak aldatmayacağı anlamına gelmiyor ki.
tam tersi düşünmeye başladıysa fırsatını ve cesaretini bulunca fiziksel de aldatacaktır.

Tabii ki bedeni ruhu yok bunun; aldatma aldatmadır.

Fakat sizin yaptığınız tasnife göre düşünürsek; bir kere zihinsel aldatma dediğiniz şey denetlenemez, farkedilemez olduğundan daha uzun süre kandırılmanıza sebep olabilir..

Zor bir durum; hiçbir kadın ya da erkeğin yaşamayı haketmediği bir durum.

Ama her zaman söylerim; insanı tutacak dini inanç ve veya ahlaki değer gibi mekanizmalar yok ise geriye kalan tarafı maalesef HAYVAN.

Kadın ya da erkek, insan doğası gereği tek eşliliğe müsait bir canlı değil aslında; dürtülerimizi kontrol edebildiğimiz ölçüde insanız.

ilk olarak ikisini de kesinlikle affetmem ama ruhen aldatılmak daha çok canımı acıtır. yanı bır gece gidip biriyle beraber olması ayrı ama baska bırıne asık olması çok daha üzücü olurdu benim için. ama tabı bastada dediğim gibi ( çocuğum da olsa, uzun süreli bir birliktelikte olsa) ne olursa olsun affetmezdim bundan eminim.

İkisinin de sonunda ardıma bakmadan çekip giderim ama
Duygusal aldatması çok daha acıtır kalbini.

Aldatmanın lafı bile kahpece.. İkiside..

bence aldatma ruhen baslar ve bedende son bulur...

adi bile kotu...aldatma sonucta..

bazı insanlar bunu zevk olsun dye bile bile düşünüyorlar ..
oldukça berbat bir durum oldugunu düşünüyorum aldatmak aldatmaktr km ister ki gözlerine deli gibi bakarken sevdiğinin bir başka insanı anlık dahi düşünmesini ...

Aldatma aldatmadır bedeni ruhu mu kalmış sonuçta ikisinde de başka biri var.

Son düzenleme:
[sıze="2"][/sıze]aldatma aldatmadır ben ruhen bedenen dıye ayırmaM kı ısınıde asla kaldıramam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…