Doğuma Hazırlık Beğendiğiniz kiz isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Merhabalar herkese. Nasipse ikinci prensesim geliyor. Henüz bir isim plânlamadım . Sizler begendiginiz isimleri yazar mısınız ? 4 sene sonra simdi hangi isimler daha cok tutuluyor merak ettim :) Herkese bir fikir olsun istiyorum sadece bana degil

Ben henuz uyumlu mu koyayim yoksa tam tersi mi davranayim karar veremedim. Simay ve miray uyumlu gözüküyor. Sadece çağrışımı zayif benim icin. Zamaninda beni cok üzmüş ve yormus bir öğrencimin adi miray di. Bazen eskiye dair yasanmislik da bakış açısını etkiliyor insanin

Buna katiliyorum size iyi ve guzel hissettiren kiymetli birinin ismi varsa onu da koyabilorsiniz ama Simay da sik duruyor acikcasi benim esim trt sanatcisi seside cok guzel o yuzden beste istiyor mirayi koymayada bilirim

Duru ismine aşığımm. Yuksek ihtimal erkek dediler o yuzden duru koyamiyorum ama kiz olursa duru ismini kesin koyucaktik :)

Merhaba canım, sanırım benimde kızım olacak.. :) Alya Mila koymayı istiyorum, tabi eşim tam ikna olmadı
Alya : Şeref,sema,yüksek yer
Mila: Canım,birtanem anlamında..

Bende kiz olursa alya ve simay arasinda kararsiz kaldim neyseki daha cok zamanımiz var bizim ama böyle bi konu açtığınız icin tesekkur ederim bende bi kaç fikir alirim sayenizde

Merhaba canım, sanırım benimde kızım olacak.. :) Alya Mila koymayı istiyorum, tabi eşim tam ikna olmadı
Alya : Şeref,sema,yüksek yer
Mila: Canım,birtanem anlamında..
Mila da hoşmuş biraz yabancı bir isim gibi gelse de telaffuz etmek hoşuma gitti

Şifa
Ela
Sıla
Ece
Nur
Rana
Nil

Gibi kısa güzel isimleri seviyorum ben :)
Öğretmen olmasam aslinda Ela ismi hoş bu yil dahil 4 kez 1 sınıf okutunca ve ela ogrenilen zorlanilan ilk isim olunca :) Ela lale ve Ali kitapta kalsa benim icin daha iyi :)

Bende kiz olursa alya ve simay arasinda kararsiz kaldim neyseki daha cok zamanımiz var bizim ama böyle bi konu açtığınız icin tesekkur ederim bende bi kaç fikir alirim sayenizde
Rica ederim zaten amacim sadece kendim degil hepimiz icin fikir olsun. Genelde bireysel baslik açılmış kızıma isim ya da uyumlu isim diye oyuzden de herkes bir isme odaklanmış o yüzden topyekun yazalim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…