- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
Sağlıkla gelsin kuzun . Miray da benim kıza uygunmuş :)Bende ikinci olarak yazmak isterim yeni hamileyim cinsiyeti ogrenemedim ama kiz olursa beste miray erkek olursa demir
Buna katiliyorum size iyi ve guzel hissettiren kiymetli birinin ismi varsa onu da koyabilorsiniz ama Simay da sik duruyor acikcasi benim esim trt sanatcisi seside cok guzel o yuzden beste istiyor mirayi koymayada bilirimBen henuz uyumlu mu koyayim yoksa tam tersi mi davranayim karar veremedim. Simay ve miray uyumlu gözüküyor. Sadece çağrışımı zayif benim icin. Zamaninda beni cok üzmüş ve yormus bir öğrencimin adi miray di. Bazen eskiye dair yasanmislik da bakış açısını etkiliyor insanin
Tesekkur ederim :)Alya
Almila
Muge
Derin
Miray
Tuana
Selin
Tesekkur ederim :)alya
selin ,
lal ,
sağlıklı dogumların olsun inşallahh
Evet duru da cok hos bir isim benceDuru ismine aşığımm. Yuksek ihtimal erkek dediler o yuzden duru koyamiyorum ama kiz olursa duru ismini kesin koyucaktik :)
Mila da hoşmuş biraz yabancı bir isim gibi gelse de telaffuz etmek hoşuma gittiMerhaba canım, sanırım benimde kızım olacak.. :) Alya Mila koymayı istiyorum, tabi eşim tam ikna olmadı
Alya : Şeref,sema,yüksek yer
Mila: Canım,birtanem anlamında..
Öğretmen olmasam aslinda Ela ismi hoş bu yil dahil 4 kez 1 sınıf okutunca ve ela ogrenilen zorlanilan ilk isim olunca :) Ela lale ve Ali kitapta kalsa benim icin daha iyi :)Şifa
Ela
Sıla
Ece
Nur
Rana
Nil
Gibi kısa güzel isimleri seviyorum ben :)
Rica ederim zaten amacim sadece kendim degil hepimiz icin fikir olsun. Genelde bireysel baslik açılmış kızıma isim ya da uyumlu isim diye oyuzden de herkes bir isme odaklanmış o yüzden topyekun yazalim dedim :)Bende kiz olursa alya ve simay arasinda kararsiz kaldim neyseki daha cok zamanımiz var bizim ama böyle bi konu açtığınız icin tesekkur ederim bende bi kaç fikir alirim sayenizde
Mila da hoşmuş biraz yabancı bir isim gibi gelse de telaffuz etmek hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?