- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi November 22
-
Tahminim dogruymus o zaman :) benim isim olayinda tek takıntım var Türkçe olmasıYabancı isim gibi değil, yabancı bir isim zatenYugoslav ismi Mila.
Türkçemizde güzel isimler varken Mila'ya, Milena'ya gerek yok bence.
Selen
Ayça
Bilge
Begüm
Aylin
Benim ilk kizimin adi Kumsal simdi 2.ye hamileyim kizim olucak bizde daha karar veremedik
Masal
Nefes
Mina
dusundugumuz isimler arasinda bakalim daha zamanimiz var
Kumsal ile masal cok uyumlu duruyorBenim ilk kizimin adi Kumsal simdi 2.ye hamileyim kizim olucak bizde daha karar veremedik
Masal
Nefes
Mina
Bir simay da bende var :) simoş :)Aden - mehlika sultan — simay
ipek.. nil. melisMerhabalar herkese. Nasipse ikinci prensesim geliyor. Henüz bir isim plânlamadım . Sizler begendiginiz isimleri yazar mısınız ? 4 sene sonra simdi hangi isimler daha cok tutuluyor merak ettim :) Herkese bir fikir olsun istiyorum sadece bana degil
Kumsal adından memnunmusunuz? Ben de kızımın adını kumsal koymayı düüşünüyrm. İlerde kızım sever mi acaba sıkıntı yaşar mı diye kafam karışıyr.Benim ilk kizimin adi Kumsal simdi 2.ye hamileyim kizim olucak bizde daha karar veremedik
Masal
Nefes
Mina
Benim kizim cok seviyor adini 11 yasinda bende diyorum iyiki de katmisiz diyeKumsal adından memnunmusunuz? Ben de kızımın adını kumsal koymayı düüşünüyrm. İlerde kızım sever mi acaba sıkıntı yaşar mı diye kafam karışıyr.
Arkadasimin da ilk kizi masaldi ikinci bebegi yeni dogdu ona öykü ismini verdi :)Benim de ilk kızım öykü, daha net değil ama ikinci de kız gibi dedi doktor.
Biz de isim bulamıyoruz aslında öykü nün yanına şiir ya da günce yakışır ama eşim taş koyuyor :)
Benim de ilk kızım öykü, daha net değil ama ikinci de kız gibi dedi doktor.
Biz de isim bulamıyoruz aslında öykü nün yanına şiir ya da günce yakışır ama eşim taş koyuyor :)
Biz galiba gülce koyacağız birden kalbim ona dogru akmaya başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?