Doğuma Hazırlık Beğendiğiniz kiz isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim ilk kizimin adi Kumsal simdi 2.ye hamileyim kizim olucak bizde daha karar veremedik
Masal
Nefes
Mina
dusundugumuz isimler arasinda bakalim daha zamanimiz var

Yabancı isim gibi değil, yabancı bir isim zaten Yugoslav ismi Mila.
Türkçemizde güzel isimler varken Mila'ya, Milena'ya gerek yok bence.

Selen
Ayça
Bilge
Begüm
Aylin
Tahminim dogruymus o zaman :) benim isim olayinda tek takıntım var Türkçe olması

Gülce
ipek
Pelin
Kenara not ettiklerim. Sanirim ben ilk kızımla uyumlu isim aramayacağım. Simay ile Gülce bile uyumlu geldi çünkü :)

Benim ilk kizimin adi Kumsal simdi 2.ye hamileyim kizim olucak bizde daha karar veremedik
Masal
Nefes
Mina
dusundugumuz isimler arasinda bakalim daha zamanimiz var
Kumsal adından memnunmusunuz? Ben de kızımın adını kumsal koymayı düüşünüyrm. İlerde kızım sever mi acaba sıkıntı yaşar mı diye kafam karışıyr.

Kumsal adından memnunmusunuz? Ben de kızımın adını kumsal koymayı düüşünüyrm. İlerde kızım sever mi acaba sıkıntı yaşar mı diye kafam karışıyr.
Benim kizim cok seviyor adini 11 yasinda bende diyorum iyiki de katmisiz diye

Benim de ilk kızım öykü, daha net değil ama ikinci de kız gibi dedi doktor.
Biz de isim bulamıyoruz aslında öykü nün yanına şiir ya da günce yakışır ama eşim taş koyuyor :)

Biz de isim bulamıyoruz aslında öykü nün yanına şiir ya da günce yakışır ama eşim taş koyuyor :)
Arkadasimin da ilk kizi masaldi ikinci bebegi yeni dogdu ona öykü ismini verdi :)

Günce ve Şiir güzeeel :))

Öykü & Türkü de cok güzel olur

Nağme
Rüya
Mısra
Beste
Ezgi
Melodi
Yankı
Çiçek
Övgü

Biz galiba gülce koyacağız birden kalbim ona dogru akmaya başladı :)

Fikir olsun diye bakıyorum. Bir tane bile içime sinen kız ismi yok ya
Sadece burası için geçerli değil normalde de hep bakarım düşünürüm yok bir tane sinmiyor içime. Ben de kız ismi beğenememe hastalığı var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…