Beğenilmek insanın canını bu kadar sıkabilir...

açıkçası benim de sinirimi boazardı bu durum, övülesi tek özelliğim güzelliğim mi diye düşünürdüm, ya bigün benden daha güzelini bulursa ya da bi 5 sene sonra kaz ayaklarım çıkarsa ne bileyim saçlarım dökülürse sivilce problemi yaşarsam, karakterini de sevmeli, hayattan sadece güzel sevgili istenmez ki

saçmalıyor muyum diye sormuşsun madem ben de öyle cevap vereyim evet saçmalıyorsun..

5 yıllık ilişkide bi adam sadece güzelliğe önem vererek devam eder mi zaten o kadar da güzel değilim demişsin.

demek ki onun gözünde öylesin.yani biz kadınları anlamak ne güç ya,adam iltifat eder sorun olur etmez odun olur yani ne yapsın ne desin? çok değişik bi konu.

Son düzenleme:

işte bende böyle düşünüyorum acaba tek övülebilecek durumum o mu diyorum kendi kendime

Ömrümde bu kadar insan bana saçmalıyorsun dememişti bir an önce bu düşünceden kurtulmalıyım yoksa takıntılı olup çıkacağım sanırım

kusura bakma kahkaha attım birden ama çok güzel anlatmışsn

konu sahibi 19 yaşındaymışsın 5 senedir birlikteymişsniz ben güzelliğin için sana değer verdiğini düşünmüyorum.malum 14 yaş ergenliğin ortası ve bu dönemde vücut oturmaya başladığı için orantısızlık,sivilceler,kilo alıp vermeler falan çok oluyor..yani güzellik için olsa o zamanlar anlardın bunu.

Aradan 5 yıl geçmesine rağmen hala seni güzel buluyor , sen de kusur aramıyorsa işte ben buna gerçek aşk derim

ne demek istediğini gayet iyi anladım hayatım.acaba samimimi yoksa değilmi diye çelişkiye düşüyorsun.ki haklısın da.benim eşim de aynı şekilde sürekli söyler ve bu beni rahatsız eder.

ben zaten anca anca kendime çeki düzen verdim görüntü bakımından anca tam anlamıyla özen gösteriyorum şimdiye kadar böyle bir şey görmediği için de sanırım şu an dikkat etmem çok hoşuna gidiyor olmalı ondandır bu kadar dile getirmesi

ben bu konuyu okumuştum hatta şok olmuştum Allah göstermesin kimse böyle bir şey yaşamasın yani kötü bir durum

Şükret haline.. Böyle bi sevgilin olduğu için benimki gibi olsa heralde naparsın süslen püslen hiç bi yorum alamadığını düşün..

canını fazlasıyla acıtıyor bu durum belli ki, neden çekiyorsun bunu diye sorsam biliyorum 'seviyorum'diyeceksin.

seni ezmeye çalıştığı içten içe üstünlük kurma çabası sanırım işe yaramış.

neden yakışıklı geliyor sana biliyormusun? çünkü kendinin farkındaydı o ve aradaki kendince farkı kapamak için seni alt etmesi gerekiyordu.

biliyormusun yazını okurken kalbinin güzelliği çıktı ortaya. bence bir insanın güzel kalbi varsa yüzünden belli oluyor.

ama tekrarlıyorum lütfen kendine olan güvenini geri getir. tarzını değiştir, saçını değiştir, EN ÖNEMLİSİ DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİŞTİR.

ışını geri kazan, sen sadece ışını kaybetmişsin, eğer onu geri alırsan (ki bu çok kolay iste sadece) gör bak neler olacak.

yapabilirsin,sen hissediyorum bunu.

Seviyorum evet..
Düşüncelerimi değiştiremiyorum uğraşıyorum ama değişmiyor..
Kendimde görüntü anlamında değişik yapsamda farkedilmiyor onun tarafından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…