Saç Rengi ve Saç Boyama Beğenilmeyen yeni saçlarım (resimli)

Halt etmiş arkadaşın. Kendi rengine boyat acilinden. Bir daha da boyatırsan parana kıy iyi bi yere git. Mahvolmuş saçların

Canım şu uçlardaki ombre tam senlik son zamanlarda en çok bu ombreyi beyeniyorum, kuaföre sor olursa bunu yaptır.tabiki başka kuaföre git yine kendi
Aralara dedi ama uçları tamamen boyadı sinir oldum yoğun olmasa belki bu kadar kötü durmaz sanki
Canım hiç üşenme ahada bu rengi yaptır inanılmaz yaakışır.saç diplerin çok güzel rengi senin foto yüklüyorum başka bi kuaförde bunu yaptır oluyosa tabikiii

ilk fotoğrafta renk kötü, sanki direkt oryal sürmüş biraz bekletilip yıkanmış gibi. turuncu kalmış. ya oryali biraz daha bekletmeliydi ya da normal bir boya ile rengi açmalıydı.

Saçlarınıza son hal olarak hangi işlemi yaptırdınız merak ettim Arabesk adeta dip boyanız uçlara kadar gelmiş gibi görüntü oluşmuş . Saclarınızı tamamen boyatmak istemiyor sanız sadece uçlarını koyu renge boyayabılırsınız kolaylıkla kapanır . Geçmiş olsun

cok acemice yapilmis ilk fotoyu hic begenmedim
evde kendi kendime ben bile daha iyisini yapardim
renkler cok uyumsuz ,alttaki renk cirlak ve sevimsiz duruyor ,sanki bozuk turuncu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…