- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
Saçlarım konusunda kimseye guvenemiyorumBenim kuaforum ne zaman degisik birsey yapalim dese ortaya ilginc ve guzel seyler cikiyor. Duzgun kuafor bulursaniz sormayin bence
kuaför işini hiç bilmiyormuş bence kuaförünü mutlaka değiştir.resmen saç uçlarını turuncu yapmışEki Görüntüle 1798424
Dün kuaför arkdasimi ziyarete gitmiştim hanımlar. Hadi sana değişiklik yapalım diye tutturdu ve saçlarımı boyadı. Sonuç böyle bisi oldu
Dipdeki saçlar kendi doğal saçlarım uçlarına yapcz sadece deyince bn de değişiklik olur dedim .
Ama bnm saçlar koyu olunca ve uçlar açık renk olunca sanki çok zıt olmuş gibi geldi bana ,
sözlüm de görünce bu saçlar ne güzelim saçlarını ne hale getirmişsin diye söylendi hiç beğenmedi
Hemen gidip eski haline getirmek istiyorm bnde alışamadım sizce nasıl ve bugün gitsem uçları koyu renge boyatabilir miyim
bayağı zevksizmiş yaniGittim cila yaptırdım üzerine su an köyü kahve oldu önceki halinden daha iyi.
Hadi o neyse de gittim arkadaşa dedim ki alışamadım bn bu saça kimsede beğenmedi dedm hemen yüzü düştü millet ne anlar saçtan bnce çok güzel falan dedi yok istemiyorm dedikçe suratı düştü tmm gel eski haline çevirelim öyleyse diye trip attı üzerine
Bence uçlarındaki renk aralarda hafif olsa daha güzel doğal durur böyle biraz olmamş gibiEki Görüntüle 1798424
Dün kuaför arkdasimi ziyarete gitmiştim hanımlar. Hadi sana değişiklik yapalım diye tutturdu ve saçlarımı boyadı. Sonuç böyle bisi oldu
Dipdeki saçlar kendi doğal saçlarım uçlarına yapcz sadece deyince bn de değişiklik olur dedim .
Ama bnm saçlar koyu olunca ve uçlar açık renk olunca sanki çok zıt olmuş gibi geldi bana ,
sözlüm de görünce bu saçlar ne güzelim saçlarını ne hale getirmişsin diye söylendi hiç beğenmedi
Hemen gidip eski haline getirmek istiyorm bnde alışamadım sizce nasıl ve bugün gitsem uçları koyu renge boyatabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?