Saç Rengi ve Saç Boyama Beğenilmeyen yeni saçlarım (resimli)

Direk açıcıyı vurmuş olmuş bitmiş gibi olmuş. Çok sert bir geçiş, bence koyu renge boyamayın ombreli kısmı. Hazır uçlarda açıcı da var gerçekten ombre yapan bir yer bulun geçişli olacak şekilde saçınıza ombre yapılsın tekrardan. Kumral tonları güzel olur mesela bakırlık çok hoş durmuyor.

ya kusura bakmayın ama resmen gözlerim fal taşı gibi açıldı. arkadaşınız renk seçiminde de, geçiş konusunda da çok başarısız. başka bir kuaförde boyatın.

Yıllardır dip boya yapılmamış gibi çok kötü olmuş. Renk geçişi yok nasıl kuaför bunu yapan yuh yani

bende gecende palettenin saç acısını aldım tüm sacımı bu renk yapabildim çok ta becerş gerektirmemiş sürmüş orıeli uçlarna o kadar ombre falan deil çünkü normal marketten aldığında bile ombre biraz saçını tırtıyorsun normal rengiyle karışık hoş oluyor bu uçlarına oriel atmıi saçın koyu veya boyalı olduğundan bakır olmuş sadece oda uyumlu değil

Koyu olan saçınızın rengi biraz daha açık olsaydı o boyattığınız renk o kadar sırıtmazdı.. ama yine de çok kötü durmuyor. Yıkandıkça o renk kendini bırakır ve daha doğal durur. Bence biraz bekleyin istediğiniz gibi olmazsa koyu saça uyacak bir renge boyatın aynı modeli.

Saçınızı daha fazla yıpratmadan küllü bir kumrala boyatın o uçları daha hos durur

Sizi denek olarak kullanmış hazır arkadaş tanıdık bulmuş deneyim demiş, benım saçımı böyle yapsa kıyameti koparırdım üzgünüm ama resmen saçlarının bır kısmını çamaşır suyuna basmışsın gibi duruyor. annemin eteklerine çamaşır suyu sıçrayınca aynı bu rengi alırdı ordan benzetim , ne yap et düzelttir.

Her önüne gelen kuaför olunca sonuçları böyle oluyor işte. Renk geçişi çok sert olmuş dip boyanız gelmiş gibi duruyor. boyalı yerleri daha koyu renge boyayabilirsiniz. Ama aynı kuaföre gitmeyin lütfen daha beter yapabilir.

Ben de beğenmedim
Gerçi ben ombre de hiç sevmem ama kuaför yapamamış,düzelttirirsiniz

Maalesef bence de pek hoş durmamış. Daha küllü veya kumral tonlarda bir ombre yaptırırsanız güzel durur bence. Ama değiştirin bunu.

Kendi doğal renginiz daha güzelmiş.
Böyle ombreli saçlardan da bay geldi yani artık.
Saçınızı eski rengine döndürün bence

Gittim cila yaptırdım üzerine su an köyü kahve oldu önceki halinden daha iyi.
Hadi o neyse de gittim arkadaşa dedim ki alışamadım bn bu saça kimsede beğenmedi dedm hemen yüzü düştü millet ne anlar saçtan bnce çok güzel falan dedi yok istemiyorm dedikçe suratı düştü tmm gel eski haline çevirelim öyleyse diye trip attı üzerine

kuaför işini hiç bilmiyormuş bence kuaförünü mutlaka değiştir.resmen saç uçlarını turuncu yapmış

bayağı zevksizmiş yani

Renk geçişi kademeli olmamış, çok keskin olmuş.
Ayrıca uçlardaki renk güzel değil, daha kahverengimsi bir ton olsa daha iyi görünür.

Bence uçlarındaki renk aralarda hafif olsa daha güzel doğal durur böyle biraz olmamş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…