Normalde 80 falandı benimki de 50 tl verdim .Benimkinide ayni boyle yapmisti kuafor bide 70 tl yapiyo demezmi parayi attim yere demedigimide birakmadim bi dahada gitmedim.
Gittim cila yaptırdım üzerine su an köyü kahve oldu önceki halinden daha iyi.
Hadi o neyse de gittim arkadaşa dedim ki alışamadım bn bu saça kimsede beğenmedi dedm hemen yüzü düştü millet ne anlar saçtan bnce çok güzel falan dedi yok istemiyorm dedikçe suratı düştü tmm gel eski haline çevirelim öyleyse diye trip attı üzerine
güzel bence zaten bi haftaya akar açılır rengi tekrar boyatıp saçlarınızı yıpratmayın her akşam yıkayınEki Görüntüle 1798424
Dün kuaför arkdasimi ziyarete gitmiştim hanımlar. Hadi sana değişiklik yapalım diye tutturdu ve saçlarımı boyadı. Sonuç böyle bisi oldu
Dipdeki saçlar kendi doğal saçlarım uçlarına yapcz sadece deyince bn de değişiklik olur dedim .
Ama bnm saçlar koyu olunca ve uçlar açık renk olunca sanki çok zıt olmuş gibi geldi bana ,
sözlüm de görünce bu saçlar ne güzelim saçlarını ne hale getirmişsin diye söylendi hiç beğenmedi
Hemen gidip eski haline getirmek istiyorm bnde alışamadım sizce nasıl ve bugün gitsem uçları koyu renge boyatabilir miyim
Kaş bıyıktan ayrı bişi yaptırmam.Tabii onca insan begenmemis, bir kendisi begenmis, sonra vay efendim millet ne anlar. Kuafor arkadasiniz cidden zevksizin dibiymis. Yerinizde olsa bir daha gitmem oraya.
Canım bu resimdeki saç harika bnm kuaför bunu beceremez daha farklı bi renk yapar kesinCok kotu olmus bunu yapan kuafor arkadasin ya eski haline cevirsin yada uclarindaki o bakirmi kizilmi isimlendiremedigim rengi platin sarisina kadar acsin uzerinede gri boya yapsin sac rengine cok yakisir fotografa bi bak
showta bir sunucu vardı gecende haberlerde gördüm saçını süper yapmışlar bende katılıyorum erkekler daha iyi yapıyor saçıKaş bıyıktan ayrı bişi yaptırmam.
Genel olarak konuşmak istemiyorm ama erkekler bayan saçından daha iyi anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?