Saç Rengi ve Saç Boyama Beğenilmeyen yeni saçlarım (resimli)

Pek begenmedim.Cok sert bir geçiş var. Ya diplerinizi actirin,yada uclari koyultun.

Özenerek yapılmış.. Ama renk cıkss bizımle değıl malesef

Bence alttaki renk güzel bir ton değil, daha doğrusu üst koyu ile çok alakasız, ombrede saçın tonları kullanılır diye biliyorum ben.

Benimkinide ayni boyle yapmisti kuafor bide 70 tl yapiyo demezmi parayi attim yere demedigimide birakmadim bi dahada gitmedim.
Normalde 80 falandı benimki de 50 tl verdim .
Güzel olsa hadi verdiğim paraya değse Neyse de böyle saçma bişi ortaya çıkınca verdiğim paraya da üzülüyorm

Sizi üzmek istemem ama gerçekten çok kötü olmuş. Tam bi kuaför faciası. Şu ombreyi yapabilen sayılı kuaför var galiba. Ben de çok istemiştim sonuç aynı böyle olmuştu eve gelir gelmez kendim koyu kahveye boyadim. Bence başka bi kuaföre gidip düzelttirin

Tabii onca insan begenmemis, bir kendisi begenmis, sonra vay efendim millet ne anlar. Kuafor arkadasiniz cidden zevksizin dibiymis. Yerinizde olsa bir daha gitmem oraya.

güzel bence zaten bi haftaya akar açılır rengi tekrar boyatıp saçlarınızı yıpratmayın her akşam yıkayın

Bu resimdeki saçımı 3 yıl önce bi erkek kuaföre yaptrmstm dipleri yumusattı saç rengine falan kendi karar verdi ve çok beğenmiştim
Bu sefer de böyle bisi olur diye dusunmustm ama olmadı
Saçımı mahveden bayan arkdasim 3 yıl önce begnmemsti bu saçları bn daha iyisini yaparm demişti

Cok kotu olmus bunu yapan kuafor arkadasin ya eski haline cevirsin yada uclarindaki o bakirmi kizilmi isimlendiremedigim rengi platin sarisina kadar acsin uzerinede gri boya yapsin sac rengine cok yakisir fotografa bi bak

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-19-23-51-31-1.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 159
Tabii onca insan begenmemis, bir kendisi begenmis, sonra vay efendim millet ne anlar. Kuafor arkadasiniz cidden zevksizin dibiymis. Yerinizde olsa bir daha gitmem oraya.
Kaş bıyıktan ayrı bişi yaptırmam.
Genel olarak konuşmak istemiyorm ama erkekler bayan saçından daha iyi anlıyor

Cok kotu olmus bunu yapan kuafor arkadasin ya eski haline cevirsin yada uclarindaki o bakirmi kizilmi isimlendiremedigim rengi platin sarisina kadar acsin uzerinede gri boya yapsin sac rengine cok yakisir fotografa bi bak
Canım bu resimdeki saç harika bnm kuaför bunu beceremez daha farklı bi renk yapar kesin

Ombreyle hiç alakası yok!
Uçlarını açıcıya batırıp çıkarmışş gibi ...
Arkadaş diyerek gitmeyin değiştirin kuaförünüzü
Tekrar gidip boyatmasaydınız uğramasaydınız iyiydi...
O kadar düşük fiyata da güzel bir ombre asla çıkmaz 200 den aşağı değil fiyatı
Geçişler doğal güneşte açılan saç gibi görünür uçlar daha da açık olur.
Geçmiş olsun.

O boyali kisimlari orielle acicak beyaz a kadar ustunede gri boyayla boyucak o kadar zor bir is degilki canim sen israr et bence yaptir o rengi

Kaş bıyıktan ayrı bişi yaptırmam.
Genel olarak konuşmak istemiyorm ama erkekler bayan saçından daha iyi anlıyor
showta bir sunucu vardı gecende haberlerde gördüm saçını süper yapmışlar bende katılıyorum erkekler daha iyi yapıyor saçı

çok fena olmuş cidden siz begendınız mı?
acilen kestirin saclarınızın renkli kısımlarını
bunu yapan kuaför de nasıl bir zevke sahipmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…