Beğenmedi mi acaba beni :(

ay bende boyle beklemistim esimi mesaj atacak die kendi kendimi yemistim 3 4 saat sonra atmisti ne tatliydi o gunlerrr
bugun donecek bence size
Evet güzel tatlı heyecanlar aslında. Ama dönmedi bu saatten sonra da dönmez sanırım:) belki haftasonu görüşmek istediğinde döner bakalım artık

Canım fazla kafana takma müsait olunca arar merak etme inşallah allah kalbine gönlüne göre verir

Sizden etkilense idi sabırsız olurdu
Ve mesaj da atabilirdi
En azından grstıgunuz anlarla ilgili birseyler sorabilirdi
Bana sessiz kalması olumsuz gbi geldi

Beğenmiştir sadece yoğundur dediği gibi.Birkaç güne belli olur

Msjlari okurken kendi halimi dusundm zamanındaki halimi yani hos smdi icerde horul horukl uyuyo ama olsun benmde boyle guzel gunlerm olmstu... Doncekse donsn artik skti ha
Bu erkekler bu konuda nasıl sabırlı ya olacaksa olsun tabi. Yada olumsuz dahi olsa böyle olmamalı bence, bir şekilde birdilmeli böyle askıda kalmamali.
Oda.simdi horul horul uyurken ben burda bak neleri düşünüyorum:)

Msjlari okurken kendi halimi dusundm zamanındaki halimi yani hos smdi icerde horul horukl uyuyo ama olsun benmde boyle guzel gunlerm olmstu... Doncekse donsn artik skti ha
Bu erkekler bu konuda nasıl sabırlı ya olacaksa olsun tabi. Yada olumsuz dahi olsa böyle olmamalı bence, bir şekilde birdilmeli böyle askıda kalmamali.
Oda.simdi horul horul uyurken ben burda bak neleri düşünüyorum:)

Benm esm bole yapmamisti hatta musait degilim smra ara dedigimde nile hemen aramıştı ve o gum 4saat konusmustuk.. Ah ah gencligim sikma canini bekle bakalm gun dogmadan neler dogar

Aahh karsilik vermeyen erkek milleti var ya, insani cileden cikarir ama ustunuze alinmayin, onu hic tanimamis gibi devam edin. Baska turlu basa cikamazsiniz.

Benm esm bole yapmamisti hatta musait degilim smra ara dedigimde nile hemen aramıştı ve o gum 4saat konusmustuk.. Ah ah gencligim sikma canini bekle bakalm gun dogmadan neler dogar
Simdikilerde agirdan satıyor kendini taktik uyguluyor aklınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…