Evet güzel tatlı heyecanlar aslında. Ama dönmedi bu saatten sonra da dönmez sanırım:) belki haftasonu görüşmek istediğinde döner bakalım artıkay bende boyle beklemistim esimi mesaj atacak die kendi kendimi yemistim 3 4 saat sonra atmisti ne tatliydi o gunlerrr
bugun donecek bence size
Tanismadan sonra iki hafta hic aramayip sonraki ilk gorusmede evlenme teklifi eden birini taniyorum,moral olur size belki :)
Amin teşekkür ederimmmmCanım fazla kafana takma müsait olunca arar merak etme inşallah allah kalbine gönlüne göre verir
Hemen mesaj atip yalakalik yaparsa kork bence
Beğenmiştir sadece yoğundur dediği gibi.Birkaç güne belli olurBugün arkadaş aracılığı ile biriyle görüştüm. Sabah beni aradı çocuk bugün musait misin görüşebilir miyiz dedi bende ogleden sonra olabilir dedim. Neyse görüştük sohbet falan güzel geçti. 2 saat oturduk sonra ara ara için müşteriler arıyordu. Biraz tedirginlik vardı ama anlamadım. Ilk başta meğer çalışıyormus bugunde yoğunmus ben.ogleden.sonra.deyince bişey diyememis işi gücü bırakıp gelmiş , kalksak. Sorun olur mu dedi bende keşke en baştan söyleseydin başka zaman görüşürduk mani oldum sana.kendimi kötü hissettim dedim. Neyse kalktık sonunda birdahaki sefere artık söylerim dedi güldü. Görüşürüz olur mu dedi olur dedim. Ama akşam en azından mesaj atar diye bekledim ama hiç ne aradı ne de mesaj attı sizce bu normal mi acaba beni beğenmedimi(
Hayır ses yok daha:)Ses yokmu daha ya bende heyecanlandm dunden beri takipteyim
Msjlari okurken kendi halimi dusundm zamanındaki halimi yani hos smdi icerde horul horukl uyuyo ama olsun benmde boyle guzel gunlerm olmstu... Doncekse donsn artik skti haHayır ses yok daha:)
Bu erkekler bu konuda nasıl sabırlı ya olacaksa olsun tabi. Yada olumsuz dahi olsa böyle olmamalı bence, bir şekilde birdilmeli böyle askıda kalmamali.Msjlari okurken kendi halimi dusundm zamanındaki halimi yani hos smdi icerde horul horukl uyuyo ama olsun benmde boyle guzel gunlerm olmstu... Doncekse donsn artik skti ha
Bu erkekler bu konuda nasıl sabırlı ya olacaksa olsun tabi. Yada olumsuz dahi olsa böyle olmamalı bence, bir şekilde birdilmeli böyle askıda kalmamali.Msjlari okurken kendi halimi dusundm zamanındaki halimi yani hos smdi icerde horul horukl uyuyo ama olsun benmde boyle guzel gunlerm olmstu... Doncekse donsn artik skti ha
Benm esm bole yapmamisti hatta musait degilim smra ara dedigimde nile hemen aramıştı ve o gum 4saat konusmustuk.. Ah ah gencligimBu erkekler bu konuda nasıl sabırlı ya olacaksa olsun tabi. Yada olumsuz dahi olsa böyle olmamalı bence, bir şekilde birdilmeli böyle askıda kalmamali.
Oda.simdi horul horul uyurken ben burda bak neleri düşünüyorum:)
Ne zaman aradı peki siziBunu ancak zaman çözer. Bizimde böyle baslamisti ;-)
Simdikilerde agirdan satıyor kendini taktik uyguluyor aklınca.Benm esm bole yapmamisti hatta musait degilim smra ara dedigimde nile hemen aramıştı ve o gum 4saat konusmustuk.. Ah ah gencligimsikma canini bekle bakalm gun dogmadan neler dogar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?