- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
Bir hafta sonra aradi ama ben o arada manyak gibi ders çalıştığım için takmamistim;-) Birde aynı yerde çalışıyoruz yani düşün.Ne zaman aradı peki sizi
Bak bu beni rahatlattı şimdi; ) ozaman bende kendimi başka şeylere versem iyi olur sanırım:)Bir hafta sonra aradi ama ben o arada manyak gibi ders çalıştığım için takmamistim;-) Birde aynı yerde çalışıyoruz yani düşün.
Aynen;-) ben amaan o mu kurtaracak beni calismam lazim modundaydim;-)Bak bu beni rahatlattı şimdi; ) ozaman bende kendimi başka şeylere versem iyi olur sanırım:)
bekleyin sadece bence beğendi sizi ama zaman gerekBugün arkadaş aracılığı ile biriyle görüştüm. Sabah beni aradı çocuk bugün musait misin görüşebilir miyiz dedi bende ogleden sonra olabilir dedim. Neyse görüştük sohbet falan güzel geçti. 2 saat oturduk sonra ara ara için müşteriler arıyordu. Biraz tedirginlik vardı ama anlamadım. Ilk başta meğer çalışıyormus bugunde yoğunmus ben.ogleden.sonra.deyince bişey diyememis işi gücü bırakıp gelmiş , kalksak. Sorun olur mu dedi bende keşke en baştan söyleseydin başka zaman görüşürduk mani oldum sana.kendimi kötü hissettim dedim. Neyse kalktık sonunda birdahaki sefere artık söylerim dedi güldü. Görüşürüz olur mu dedi olur dedim. Ama akşam en azından mesaj atar diye bekledim ama hiç ne aradı ne de mesaj attı sizce bu normal mi acaba beni beğenmedimi(
O hoooo bismillahBugün arkadaş aracılığı ile biriyle görüştüm. Sabah beni aradı çocuk bugün musait misin görüşebilir miyiz dedi bende ogleden sonra olabilir dedim. Neyse görüştük sohbet falan güzel geçti. 2 saat oturduk sonra ara ara için müşteriler arıyordu. Biraz tedirginlik vardı ama anlamadım. Ilk başta meğer çalışıyormus bugunde yoğunmus ben.ogleden.sonra.deyince bişey diyememis işi gücü bırakıp gelmiş , kalksak. Sorun olur mu dedi bende keşke en baştan söyleseydin başka zaman görüşürduk mani oldum sana.kendimi kötü hissettim dedim. Neyse kalktık sonunda birdahaki sefere artık söylerim dedi güldü. Görüşürüz olur mu dedi olur dedim. Ama akşam en azından mesaj atar diye bekledim ama hiç ne aradı ne de mesaj attı sizce bu normal mi acaba beni beğenmedimi(
Aklıma geldi şimdi acaba işi bahane edip kalkmak mı istedi yaaaAyy ne kadar kötü bir durum. Arkadaş bir sorayım ne düşünüyor dedi şimdi ondan haber bekliyorum olumsuz olduğu kesin de acaba neden olumsuz merak ettim. Ilk defa çünkü görüştüğüm biri ben değilde karşı taraftan olumsuz olacak çok gıcık bir durummus
Ne bilim ben olumsuzdur belki kendimi bu durumda küçük düşürmeyeyim diye aramak istemedim. Ama arkadaşa olumlu olduğumu ilettim. Konuşacakti onunda ne düşündüğünü bana söyleyecektiİlk günden üstüne düşmek istememiş olabilir, çok normal. Artı niye sürekli ondan bekliyorsun sen mesaj atsaydın. İşini gücünü bıraktın toparlayabildin mi diye.
Yok aramadı dahaBende merak ettim
Sadece olumsuz mu değil mi bunu bilmek istiyorum sadece, bilsem aramadı diye sorun etmezdimO hoooo bismillah
Daha şimdiden aramadı mesaj atmadı
Yine de sorun etme.Sadece olumsuz mu değil mi bunu bilmek istiyorum sadece, bilsem aramadı diye sorun etmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?