Beğenmedi mi acaba beni :(

Bence yoğun olmasıyla alakası yok istese atardı diye düşünüyorum günün analizini isterdi veya bugün için teşekkürler falan gibi bi' mesaj atabilirdi. Tabi belli olmaz ama genelde istekli olan erkek atıyor.

Bir hafta sonra aradi ama ben o arada manyak gibi ders çalıştığım için takmamistim;-) Birde aynı yerde çalışıyoruz yani düşün.
Bak bu beni rahatlattı şimdi; ) ozaman bende kendimi başka şeylere versem iyi olur sanırım:)

Allah gönlüne göre versin hayırlısı neyse o olsun hakkında takma kafaya sen sık dişini rabbim bilir işini

bekleyin sadece bence beğendi sizi ama zaman gerek

Moralini bozmak istemem ama gercekten begenseydi coktan donerdi. Benim esimde 10 gun burnundan kil aldirmiyodu gorusup ayrildiktan 10 dakka sonra arayip mesaj yazmaya baslamisti. Olumlu olsaydi coktan donerdi.

Ben 1 saatten az bir sure Taksim de bir yerde gorusmustum. Hic boyle konulara girmeden.

Sonra ayrildik, ben taksiyle galata koprusune gelmeden o beni arayip araya zaman girmesin tamam mi devam mi, var misin benimle demisti.

Zaman olumsuz isliyor bazen :/

O olmaz baskasi olur bosver... Yeter ki degecek adam olsun..

Belki ettigin ya da senin icin edilen hayirliysa olsun dualari yuzunden arayamadi kimbilir...

Aklıma geldi şimdi acaba işi bahane edip kalkmak mı istedi yaaa Ayy ne kadar kötü bir durum. Arkadaş bir sorayım ne düşünüyor dedi şimdi ondan haber bekliyorum olumsuz olduğu kesin de acaba neden olumsuz merak ettim. Ilk defa çünkü görüştüğüm biri ben değilde karşı taraftan olumsuz olacak çok gıcık bir durummus

Ya değişik bir tip ya da beğenmedi, olumsuz herhalde. Ayrıldıktan sonra düşünceleri değişmiş olabilir. Hadi çok yoğun olsun, bi 5 dk'sını ayırıp arayıp hal hatır sorabilirdi ya da mesaj bari atabilirdi.

İlk günden üstüne düşmek istememiş olabilir, çok normal. Artı niye sürekli ondan bekliyorsun sen mesaj atsaydın. İşini gücünü bıraktın toparlayabildin mi diye.

O hoooo bismillah
Daha şimdiden aramadı mesaj atmadı

Isteksiz kesinlikle yaşla da alakası yok olgun erkek kadınları nasıl mutlu edeceğini bildiği için çoktan arardı. Şimdiden ilgisiz olsa bile

İlk günden üstüne düşmek istememiş olabilir, çok normal. Artı niye sürekli ondan bekliyorsun sen mesaj atsaydın. İşini gücünü bıraktın toparlayabildin mi diye.
Ne bilim ben olumsuzdur belki kendimi bu durumda küçük düşürmeyeyim diye aramak istemedim. Ama arkadaşa olumlu olduğumu ilettim. Konuşacakti onunda ne düşündüğünü bana söyleyecekti

Sadece olumsuz mu değil mi bunu bilmek istiyorum sadece, bilsem aramadı diye sorun etmezdim
Yine de sorun etme.
Görüştüğün günün akşamında mesaj beklemen saçma zaten.Bir de sen 29 yaşında bayansın o 39 yaşında iş güç sahibi erkek.Yani kulvarlar farklı.Aynı düşünce yapısına sahip olamayabilirsiniz.Bu çok doğal.Sna mesaj atması normal gelirken ona hemen mesaj atmak saçma gelmiş olabilir.Çünkü o da senin beğenip beğenmediğini bilmiyor daha.

bi kere 39 yaşında koskoca herif:) 20 yaşındakiler gibi heyecanla mesajlaşmasını bekleyemeyiz bence. zatn 1 kere daha görüşmüşsünüz. görüşmeseniz sorun va derdim ama bana yok gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…