Teşekkür ederim çok haklısınız.Yine de sorun etme.
Görüştüğün günün akşamında mesaj beklemen saçma zaten.Bir de sen 29 yaşında bayansın o 39 yaşında iş güç sahibi erkek.Yani kulvarlar farklı.Aynı düşünce yapısına sahip olamayabilirsiniz.Bu çok doğal.Sna mesaj atması normal gelirken ona hemen mesaj atmak saçma gelmiş olabilir.Çünkü o da senin beğenip beğenmediğini bilmiyor daha.
Çok haklısınız. Her zaman böyle sabirsizim işte hiç sevmiyorum bu huyumu yabi kere 39 yaşında koskoca herif:) 20 yaşındakiler gibi heyecanla mesajlaşmasını bekleyemeyiz bence. zatn 1 kere daha görüşmüşsünüz. görüşmeseniz sorun va derdim ama bana yok gibi geldi
Dur bakalim belli olmaz.benim arkadaşımı 2 hafta sonra aramıştı mustakbel eşi:)Yok aramadı daha
Dur bakalim belli olmaz.benim arkadaşımı 2 hafta sonra aramıştı mustakbel eşi:)
Çok çekinmiş de :/
Düşün ikisi de hoşlanıyor ama kimse yazamıyor..adam cekiniyo yazamiyo araci abla iletisime gecer diye dusunuyo söylemiyo.arkadaşımda sormuyo ablaya :)Canim oda çok uzatmis ya:) bu haftasonuna kadar bekleyeceğim bakalım:)
Düşün ikisi de hoşlanıyor ama kimse yazamıyor..adam cekiniyo yazamiyo araci abla iletisime gecer diye dusunuyo söylemiyo.arkadaşımda sormuyo ablaya :)
Yani araci kadının sorumsuzluğu
En korktuğum şey benim tarafimdan olumlu dedikten sonra karsi tarafın olumsuz dönüş yapması..hiç başıma gelmedi ama düşünmesi bile geriyo nedense :))) genelde beni 2 görüşmede terkediyolar:)Bizim aracida baktım sormuyor artık ben söyledim görüştük iyi biri ama o ne düşünüyor tabi bilemem dedim sorarım ona dedi artık ilk önce hangisi dönerse:)
Canim oda çok uzatmis ya:) bu haftasonuna kadar bekleyeceğim bakalım:)
Aramadı buda bana ders olsun görüştüklerimi hep beğenmedim deyip tanımaya çalışmadan vazgeçersem böyle olur işte
O senin iyi niyetinden hakkinda hayırlısı olsun güzel kardeşimbenzemezkimsesahakkinda: 47034671 .!.:Çok salak gibi davrandım adam resmen işim var deyip kalkıyor bahane bulup ben ay keşke söyleseydin işine mani oldum deyip kendimi kötü hissediyorum. Arkamdan gülmüşmüdür eğlenmişmidir acaba...
Ama yani soyle dusun adam senden etkilenseydi iş mi dinlerdi.. o an anlaman lazimdi.sahsen ben anlardim. Bide avutur gibi sonra goruselim demis. Buyuk ihtimal gulmemistir.neyseki kacabildim diye düşünmüştür. Salla gitsinÇok salak gibi davrandım adam resmen işim var deyip kalkıyor bahane bulup ben ay keşke söyleseydin işine mani oldum deyip kendimi kötü hissediyorum. Arkamdan gülmüşmüdür eğlenmişmidir acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?