Beğenmediğim burnumu yaptırmama karışan ailem

Estetik yaptıranlar hayatdolu insanlar mı, bu bir kriter mi yani bu kendinle barışmakla, olduğun gibi kabul etmekle, bazı sektörleri beslemeye yanaşmamakla, hayata bakış açısıyla ilgili.
Yani siz konuyu yaşla olgunlukla iliskilendirirseniz ben de öyle olmadığını aksine insanın her yaşta istediği gibi görünme hakkı olduğunu söylerim. Kaç yaşından sonra güzel olma hakkı bitiyor mesela sizin için? Burnu çirkinse eline 40 yaşında sonra lara6ve fırsat geçiyorsa çocuklu çocuklu olgun diye istedigi görüntüye kavuşmasın mi?

Yaptırmak istiyorsanız yaptırın. Bir iki gün mırın kırın ederler. Kemik eğriliği varmış yaptırmam lazım falan deseydiniz keşke. Estetikte aradan çıkardı.
Evet ya keşke direk öyle söylemeseymisim sonradan aklıma geldi

Ben ameliyat oldum sabah 8 de akşam taburcu ettiler. Sen de öyle yapabilirsin kalmana gerek yok. Ama tek gece ile bitmiyor 1 hafta yattım evde. Özellikle 2-3 gün evde çocuklarla ilgilenmen çok zor.

Ben ameliyat oldum sabah 8 de akşam taburcu ettiler. Sen de öyle yapabilirsin kalmana gerek yok. Ama tek gece ile bitmiyor 1 hafta yattım evde. Özellikle 2-3 gün evde çocuklarla ilgilenmen çok zor.
Çok teşekkürler.Bende doktora soracaktım kalmak şart değilse aynı gün taburcu olma konusunu. Yaa oda var 1 haftası zor geçiyor sanırım değil mi

Çok teşekkürler.Bende doktora soracaktım kalmak şart değilse aynı gün taburcu olma konusunu. Yaa oda var 1 haftası zor geçiyor sanırım değil mi
Evet maalesef çocuklar küçükse biraz zor olur…

Kocan neden çocuklara bakmiyor. Okul dinemi zaten

Nasil bir iş ki bu 1 gun olsun izin alamiyor eşiniz?
Acil bir ameliyat degil sonucta bekleyin eşiniz müsait olunca olun. Illa ki 1-2 gün izin alinabilir. Yani boyle durumlarda rapor verilir ameliyat vs nasil calisir ki.
Şuan çalıştığı işe yeni başladı sayılır aslında o yüzden

Kocan neden çocuklara bakmiyor. Okul dinemi zaten
İşe yeni girdi o yüzden ya ara tatile denk getirmem lazım en azından 5-10 gün sonra kendim götürebilirim okula herhalde. Yada kocamın ailesine kalacak. Çok kafam karışık

İşe yeni girdi o yüzden ya ara tatile denk getirmem lazım en azından 5-10 gün sonra kendim götürebilirim okula herhalde. Yada kocamın ailesine kalacak. Çok kafam karışık
Bu kadar yıl beklemissiniz bir süre daha bekleyin. Hem kimseye minnet etmezsiniz hem de konuşma hakkı vermemiş olursunuz.

Valla yaptırın gitsin gerekirse yanınızda eşiniz kaldın iki cocugunuzu da yanınıza alırsınız. Eh bu durumda annenizde heralde istemese de çocuklari alır eve götür. Gerçekten insanlarının gonlunu etmeye çalışırsanız üzülürsünuz su akar yolunu bulur. Ya da diğer bir alternatif var eşiniz gece cocuklarla evde kalsın siz hastanede tek kalın hemşireler yardımcı olur

Bende yaptirmayi dusunuyorum konusu acikinca herkes ne gerek var burnin guzel diyor.bende diyorum ki burnumun cirkin oldugunu dusunmuyorum zaten sadece daha guzel olmasini istiyorum diyorum .apisip kaliyorlar . Sizde oyle yapin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…