- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
öyle mi bilmiyordum ☺İnsanlar genelde bunu ister, sizde tam tersi herhalde :)
Tülin Şahin 'in çocukluk fotoğraflarında beni yokmuş. Sonradan yaptırdı diyorlar
Belki olabilir :)Tülin Şahin 'in çocukluk fotoğraflarında beni yokmuş. Sonradan yaptırdı diyorlar
Bende onu hatırlamıştım ama hakkına girmeyeyim yanlış mı hatırlıyorum dedim google'a bir baktım 20 yıl önceki fotosunda var. :) Ama çocukluk fotoğrafında yok :)
Bende öyle düşünüyorum ama bazende bu ne böyle burda diyorum teşekkür ederimHım;
Bence hiç dokundurmayın.
Sizi siz yapan şeylerden biri bu.
belgin dorukun da vardi ben beni olan kadinlari çok beğeniyorum:)Eva mendez en güzel bayanlar listesindeydi onunda beni vardı,sonra marilyn monroe öyle.
Bazıları ben takıyolar benim olsun diye yapay.
Bizde seni beğeniyoruz şekerim bırak doğal kalsın,haberlerde görüyom bi estetik yapıyolar ufacık kadının ne ağzı ne burnu kalıyo mahfolmadık aman diyim illa da yaptıracaksan iyice araştır ucuza kaçma.belgin dorukun da vardi ben beni olan kadinlari çok beğeniyorum:)
doğali en iyisi benceBizde seni beğeniyoruz şekerim bırak doğal kalsın,haberlerde görüyom bi estetik yapıyolar ufacık kadının ne ağzı ne burnu kalıyo mahfolmadık aman diyim illa da yaptıracaksan iyice araştır ucuza kaçma.
Benim de dudağımın yarım santim kenarında var sizinki gibi mercimek tanesi kadar. Eskiden hiç sevmezdim hatta çocuk aklımla eğer üzerini sürekli yolarsam renginin açılacağını düşünürdüm :) Sonra baktım üzerini yoldukça bu ben daha bir şişiyor, bıraktım.
20li yaşların başında bir erkek arkadaşım benimin çok sexy olduğunu söylediğinde kendisi ile barıştım, artık çok seviyorum
Yani rahat bırakın beninizi, o size ayrı bir çekicilik katıyordur, emin olun
seviyorsaniz niye aldiriyorsun ki:)benmde burnumun altında BEN var ama ben rahatsızlk duymuyorum kendisinden ..
Belki evlendikten snra aldırırım bilmiyorum.
ama aldıınca bi boşlukta olurum sanki :/
seviyorum onu orada gördkçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?