Beğenmiyorum

telefona indireceğiniz makyaj programlarıyla fotoğraflarınızda onu yok ederek nasıl göründüğünüze karar verebilirsiniz.Benim de vücudumda çok ben var ve ben hiç hoşlanmıyorum Lazerle yok ediyorlarmış öyle bir kliniğe gideceğim.

benim bi akrabamda iki kaşın arasinda büyük bi beni vardi.
aldirdi
o beni babasindan kalan mirasti
babasindada vardi.
genetikten geçiyor ben olayı.
benim belimde ben var o beni de kızımada geçti beline

bizim akrabalarda yanagindan hemen ucunda beni buluyor hemen hemen..
genetik olayı olduğu düşünüyorum.

Hangi devlet hastanesi adını verebilir misiniz? Rica etsem

Aynısı bende de vardı. Dokunma senin imzan o, dediler yıllarca kandırdılar beni. 30 sene onunla yaşadım, biraz da onsuz yaşayayım, dedim. Şimdi daha çok beğeniyorum kendimi. Yüzümden bir dağ kalktı sanki. Bu kadar kolay ve değişiklik sağlayacak bir işlem olduğunu bilsem önceden yola çıkardım.

Bende cok beğenirim dudak üstünde beni. Hatta ergenlik döneminde kalemle minik bir nokta yapardim surekli sonra orda ben oluştu minik nokta kadar keske daha büyük çıksaydı. Sizi siz yapan bir ayrıntı sevin onu

Valla benim yüzümde ben falan yok pürüzsüz bir tenim var.
Sadece bir tane var o da dudağımın içinde onu fotoşokla kapatıyorum mecburen.
Göz alışınca bir problem olmuyor ama bende fotoğraflarda rahatsızlık duyuyorum çoğu zaman.

bu arada benlerinizin kontrolünü muhakkak yaptırın.bizim çok yakınımızdan biri boynundaki ufak bir beni sırf sevmediği için aldırdı.Her aldıkları beni de patolojiye yolluyorlar kontrol amaçlı.Kadında kanser başlangıcı tespit edildi meğer tesadüfen güzellik amaçlı aldırmasa cilt kanseri başlayacakmış orada.Bütün dokuyu temizlediler sonra.

Inanin 15 sene oldu daha ortaokuldaydim..malatya devlet. Dusunun tee ozaman bile kolay bi islemdi simdi 5dk ya inmistir süre ama benmki saglik sebebiyle alindi etrafi beyazlamaya baslamisti belki sizinki keyfi oldugu icin estetige girer bilmiyorum

Yuvarlak bir ben ise sanki dudağınızn üstünde onu aldırın derdim ama cildinizin içindeyse o zaman beni aldırmak istediğinizde iz kalabilir.. Bir de kış aylarında aldırmak gerekliymiş Güneş lekesinden dolayı iz kalmasın diye..

Et beni mutlaka alinmali. Zamanla kansere cevirebilir. Kuaforumun ablasinin dogustan olan kucucuk et beni kansere cevirmisti. Cikt kanseri sebebiyle hayatini kaybetti. Konuyu estetik olarak dusunmeyin sadece.

Keşke direkt bana geçse dudak üstü beniniz çok severim, feminen bir duruşu var. Bence beninizi sevin :)

Benim de dudak üstümde benim vardı. Çocukken küçüktü sonra büyüdü belirginleşti. Lisede lakabım cindy di bu benden ötürü :) Eşim çok beğenir sexi bulduğunu söylerdi falan. Ama gün geçtikçe yükselmeye başladı. Ee bıyık falan da alınıyor aşağı bakınca görüyordum yüskseltiyi.30 yaşımda gittim üniversite hastanesinden randevu alıp aldırdım. Yükselme olduğundan alıyorlar zaten. Eşim hala nasıl kıydın neden aldırdın falan diye çıkışır bana :)ama başkasında da gördüğümde sevmiyorum dudak üstü benini nedense iğreti olmuşum :)

Bende de olsun isterdim her zaman heveslenirim Allah'tan kızımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…