- 14 Ağustos 2018
- 21.119
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.969
- 598
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
ilerleyen zamanda yaşlılıkta falan sağlıkla ilgili problem olur demişti doktor . .seviyorsaniz niye aldiriyorsun ki:)
Hangi devlet hastanesi adını verebilir misiniz? Rica etsemEskiden siyah goz kalemiyle bi tane ben kondururlarmiscok begenmiyosaniz aldirin gitsin öyle buyuk bi operasyon degil benm boynumda vardi gerci sus icin degil ama aldirmak zorunda kaldim..ufak bi igne vurdu 5 dk da aldi minik bi aletle..ustelik devlet hastanesiydi..yane demem o ki her seyin caresi var cok takiyosan aldir gitsin derdin bu olsun
Aynısı bende de vardı. Dokunma senin imzan o, dediler yıllarca kandırdılar beni.Dudağımın üstünde ben var mercimek tanesi kadar küçüklüğümden beri gözüm alışık ona aynaya falan bakınca batmıyor bana ama bazen fotoğraf cekildiğimde olmasa sanki daha güzel olur diyorum daha sonra düşününcede aldırsam pişman olurmuyum diyorum ne olucak yani çok güzel büyük bir değişim mi olucak diyorum kararsız kaldım evet çok büyük bir dert değil ama takılıyorum bazen vaktinizi aldıysam özür dilerim :))
Biraz geç barışmışsınız kendisiyle ama sonu mutlu bitmiş :)
Hangi devlet hastanesi adını verebilir misiniz? Rica etsem
Inanin 15 sene oldu daha ortaokuldaydim..malatya devlet. Dusunun tee ozaman bile kolay bi islemdi simdi 5dk ya inmistir süreHangi devlet hastanesi adını verebilir misiniz? Rica etsem
et benleri sonradan da çıkabiliyor..Bende onu hatırlamıştım ama hakkına girmeyeyim yanlış mı hatırlıyorum dedim google'a bir baktım 20 yıl önceki fotosunda var. :) Ama çocukluk fotoğrafında yok :)
Bende de olsun isterdim her zaman heveslenirim Allah'tan kızımda varDudağımın üstünde ben var mercimek tanesi kadar küçüklüğümden beri gözüm alışık ona aynaya falan bakınca batmıyor bana ama bazen fotoğraf cekildiğimde olmasa sanki daha güzel olur diyorum daha sonra düşününcede aldırsam pişman olurmuyum diyorum ne olucak yani çok güzel büyük bir değişim mi olucak diyorum kararsız kaldım evet çok büyük bir dert değil ama takılıyorum bazen vaktinizi aldıysam özür dilerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?