Bekar Arkadalarnz iin ne hissediyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Altıma yapıcam valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hehehehehdelikafadulden

Bu topic hoşuma gitti benim..delikafadulden heheheheh

limon kolonyasına ne oldu acep?

Banlamışlar ..Eee sen bekar ve dağınık saçlısın ne işin var KK da, banı yersin öle işte..delikafadulden

Kolonya kızma haa sakın dalga falan geçmiyorum da, hoşuma gitti aslında, böyle şeyler nerden aklınıza geliyor diye..delikafadulden

Git bir saçını tara, bir de erkek kişi bul öle gel KK ya, delikafadulden

çok enteresan bir konu yavrum ya
bekarsa bekarlık kötü bir şey değilki

O bir erkek kişi ile yetinmez,bulduğu erkek kişinin kankileriyle de gezer..:kedi:

yok insanların işi gücü yok anlasıldı...
bizi elestirir arkadaslar bilgi vermeyecekesen niye mesaj yazıyorsun diyecekler
ya böyle bir soruya kim olsa catlar bişi yazmazsa
kolonya limonlu kolonya
tez zamanda kandine bir meşgale bul bacım

kim olursa olsun karsimdaki elimdekilerle imkanlarimla hava atmakta ne demek bu ucuzluktur,basitliktir,gormemisliktir ve hayattada hicbirseyin garantisi yoktur bugun o hava attigin seyler ertesi gun ucmus elinden o yuzden Allah herkeze benim elimdekinin on katini versin mutlu etsin isterim hic boyle salak bencilliklerim hazimsizliklarim yoktur sukur

hem saclarım dagınık hem kilo aldım
tam evde kalmıs kızlar gıbıyım hani kilo da alırlar ya.

genel konusmak gerekırse full bakımlı evlı bartklı bı kadın böylesı pacoz bır bekar kızı görse havaya gırer mı gırer
ne yazık..

havaya girmez girmez bilki evli kadinlarda bekarliklarinda ve evlilik hayatinda ara ara pacozlasir sasar kalirsin kilo dedigin verilir saclarda bir kuaforluk is sagligin yerinde olsun onemlisi bu kolonyacim

havaya girmez girmez bilki evli kadinlarda bekarliklarinda ve evlilik hayatinda ara ara pacozlasir sasar kalirsin kilo dedigin verilir saclarda bir kuaforluk is sagligin yerinde olsun onemlisi bu kolonyacim

haklısın tatlım
saglık en onemlısı saglık olsun tabıkı de bır de hayırlı evlılık nasıp etsın

Süperrrrrr yaaaaaa. Kaç dakka güldüm bu mesaja bilmiyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

herkes kendini bazı insanlar gibi evliliğe şartlamış değil. bi koca bulup kapağı atayım derdinde değil
bunu da dedirttiniz ya helal olsun :=)

a.s. süper yorummm:lepi:

yazdıklarından sanki evli arkadaşlarının senin için öyle düşünüyorlar kaygısında olduğunu sezdim... ben bekarım evli arkadaşımda var bekarda... allah herkesin gönlüne göre versin derim her zaman.. evlilerinde bekarları küçümser gözle bakacağını sanmıyorum eğer varsada böle düşünen psikolojik rahatsızlığı vardır kanısındayım...

Bekar arkadaşlarımı görünce hep aşşaalıyom...kaydirigubbakcemile3
Ben evliyim, evimin kıralıçasıyım..laelaelaelaelae
Sen bekarsın,Senin evin barkın yok.çöplük civicivi gibisin diyom...kaydirigubbakcemile3is bekar..ben bekarlarla maaatap olamam diyom,yıkıl git karşımdan diyom....alkisalkisalkis
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

Allaaan KOLANYAĞI:roflol:..Kız sen delirdin....kayış koptu herhalde...

bekar kız görünce aklını başına topla sakın evlenme diye yalvarıyom...
BEN ONA ÖZENİYOOOM...:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…