Bekar Arkadalarnz iin ne hissediyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

laelaelaelaelae
ehehehuehe
cogalma zamanım mı gelmıs evet kendı kendıme bos gebelık yasıycam neredeyse
ahuahuaha, bılıorm o daklanınca uzak kalırım da baska neye odaklaanabılırım kı bır ıkı ay dusunmuyorum sonra gene aynı sositososito sonuc aynı cunku zemuszemus

resmini bulmuşsun sonunda laelaelaelaelae
demekki bir iki aydan daha fazla sürmesi gerekiyor yaa evlenme kal böyle ne kaybedecen ..kıss daha öncede söyledim 30 yaşına giriyorum ve 1 ay sonra evleniyorummmmm ..ve hala sorumluluğu zor geliyor!.. sen erkek arkadaşını dehledinmi ondan haber ver önce..?
delikafadulden

Görmüyorum ki... Görsem de görmezlikten geliyorum....
Beim gibi evli bir bayanın, daha evlenmeyi bile becerememiş sefil yaratıklarla ne işim olabilirki, yanlışlıkla rastlarsam da yolumu değiştiririm...
Sefil yaratıklar.. Ayyy daha evlenmemiş bile, zaten üstü başıda paspal, bulamaz bu daha 10 yıl daha der, kötü kadın müzeyyen kahkahaları aatrım...

Yada karşısına geçip evlenemedin mi daha, ayyy yazıııkkk... Neyse canım olsun, kısmet blki birgün sen de evlenirsin.. Ama böyle paspa paspal gezinme etrafta, yoksa daha çok evde kalırsın... Biraz bak kendine bari de biraz şansın olsun derim, güleri yüzüne hahahaha diye......

ayy cok kötu bı kadınmışsın seeeen lmaz:
ay ne kötu kadınmıssın ne kötü

aha işte bekarları asagılayan bırını bulduk kızlar kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evlenememiş demem... ne güzel hayatını yaşıyor derim ya da aptal hayatını mahvediyor derim yani arkadaşımın durumuna göre değişir...
hayatımda bir dönem vardır altın çağım... yükselme dönemim... 26-27-28 yaşlarım. yani sizinle hemen hemen aynı yaşlarım...bekardım o dönem..hayat bana yeniden verilmiş gibiydi... erkek istemiyordum hayatımda.. yani ciddi bir ilişki... boğuyordu beni erkekler...flörtler hoşuma gidiyordu sadece... siz istemiyorsanız ya kapınızda bitiyorlar bu sefer... yalnız bir hayatım, benim dediğim bir evim, altımda arabam... ne istediysem yaptım... ne istediysem aldım hayattan... özgürlüğü yaşadım dibine kadar....popom acıdı bazen ama kahkahalarım dünyaya bedeldi...kontrolü kaybedince güveni kazandığımı anladığım harika bir deneyimdi...
neden bunun tadına varmak yerine kendinize hayatı zehrediyorsunuz ki...
mutlu evlilik yok... ki ben en iyisini yaptığıma inanıyorum...eş, ev, araba, akraba ziyaretleri mutlu etmez insanı... vazifedir çoğu zaman...asla mutlu olduklarını düşünmem insanları evli diye...
ama mutlu insanlar var evlilik yapan... kendini bulup bize gidebilen... biri benim çok şükür...
lafın özü evlendiğim için mutlu değilim... ben zaten mutluydum... bu mutluluğu evliliğe taşıdım...evliyim hayatımda değişen çok şey var ama temellerim sabit...

evlenmek yada evlenmemek insanın kendi bileceği şey beni hiç ilgilendirmez zaten benimde eşiminde çoğu arkadaşı bekar ve genelde onlarla takılıyoruz

Eveeeet ben çok kötü bir kadınım....
Ama evliyim nabbeeerrr...
Kötü olmama rağmen bi koca bulabildim....

Espri yapıyorum kızlar haaa sakın gücenmeyin....
Ben hiç koca peşide koşmadım, evlilik aklımın ucunda yoktu, sonra bir aadamla tanıştım hayatım değişti... Evliliği gereksiz bir kısıtlama olarak görürdüm.. Ama indan aşık olunca öyle düşünmüyormuş... 30 yaşında evlendim... O yaşa kadar o kadar çok arkadaşım evlendi, kimi mutlu oldu çoluk çocuğa karıştı, kimi boşandı... Ben bekardım, onlar bebeklerinin altını bezlerken pisliğini temizlerken ben konserden sergiye diskodan bar gönlümü eğlendiriyordum....
Herşeyi doya doya yaşadım....
Sonra aşık oldum evlendim...
Çocukları sevmezdim hatta nefret ederdin.. Vıcık vıcık salyaları, zırırl zırıl ağlamaları, durmadan pislemeleri, oyuncakları dağıtmaları.... Ama artık sevdiğim adamla aramızda ortak bir bağ kurulmuşken bunu somutlaştırmak istemeye başladım....

Yani demem o ki doğru adam ve doğru zamanı bekleyin.... Hiç de evde kalma psikolojisine girmeyin...
Her topal satıcının bir kör alıcısı bulunur erak etmeyin :))

saclari mi dagilmis?? dagilmis diye ayy yazik bekarliktan ne hale gelmis mi dyecekler...yok artık...

sen boyle biseyin abes oldugunu bildigin icin dalgasini geciyorsun ama bunu ciddi anlamda soyleyen biri olmustu bana
kiz cok yeni evlenmis, ben de daha kendisiyle yeni tanisiyordum bi ortamda
kiz biriki muhabbetten sonra yanımdaki arkadasimi sevgilim sanmis, ben de yok degil dedim, o da uzulme olur olur senin de dedi sonra da kocasina sarildi...

cidden cok komikti

Valla dediğim gibi ben 30 yaşında evlenim... 30 yaşına gelene kadar da 4 duvar arasında yaşamadım... Etrafımda arkadaşlarımın hepsi evliydi... Ama hiçbiri de bana böyle bişey söylemedi...
Haa söyleseydi de olmasını isteseydim çoktan olurdu, yada sırf kocam olsun diye düşünseydim çoktan evlenmiş olurdum... Ben vasatla yetinmeyi değil mükemmeli bulmayı istiyorum derdim....

Kendinize güveniniz tam olsun, siz evde kalmış psikolojiseine girirseiz bu lafları daha çoook duyarsınız...
Ama kendinize güveniniz tam olur, doğru adamı ve doğru zamanı beklediğinizi düşünürseniz, sizin bu güvenli duruşunuz da insanları susturacaktır...

Yada diyosanızki benim kendime güvenim tam ama böyle söylüyorlar çevremdekiler, o çevrenizdeki sığ beyinlileri çevrenizden uzaklaştırın olsun bitsin....

Ben insanlara butur düşüncelerle yaklaşmadım şimdiye kadar. bundan sorada asla yapmam.
insan ne oldum dememeli ne olucam demeli.
o bekar arkadasına burnunun ucuyla bakarken evde cok sevgili kocan seni aldatıyorda olabilir.
asla sahip olduklarından hazımsızlık cekmemeli insan. bir baskasını ne olursa olsun küçümsememeli.
sorunu yada konunu her ne ise cok sacma buldum. bir bayana da hiç yakıstıramadım.

Güvenme Malına bir kıvılcım yeter ! Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter !

Kusura bakmayın çok abes bir soru, ne mantıkla sorduğunuz değil de hangi psikolojiyle sordugunuz daha önemli benim için. Siz sadece evlilikten bahsetmemişsiniz, ev araba düzen vs... ."çatlasın düşmanlar benim de artık bir kocam , arabamız, evimiz var" moduna girmişsiniz. Zevk aldığınız belli kendinizde gördüğünüz üstünlükten. Tabii bu size göre bir üstünlük. Bu kadar ucuz hesaplar peşinde koşmayın, ne oldum ne olacağım mantığıyla yaşayıp gidin derim.

Bikerede Düzgün Bi Konu Açtığını Görebilsem Senin...

ayyy offf bu ne yaa
bıkmadınız mı daha bu konuyu geyige dondurme muhabbetlerindenklava:klava:klava:

Soruyu anlamadım çünkü böyle bir arkadaşımla karşılaşsam hiçbirşey düşünmem..

Neyi niçin düşüneyim anlamadım ki, konuşurum hoş beş ederim yoluma devam ederim..

Anlamadım konuyu açış sebebinizi, ya da anlatmak istediğinizi..

hahahah hahahadelikafadulden hahahdelikafadulden

Ay öldürceksiniz beni yadelikafadulden

Bekar ve bakımsız bir bayanı görünce kimse birşey düşünmez Limon Kolonyası, sen rahat ol..
Dağıt saçlarını rüzgara karşı, yürü salına salına, alem kadın görsün..delikafadulden

Bekar + dağınık saç = Acınacak durumdelikafadulden
Yok böle birşey..hehehehdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…