E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kıss kolonya bir evlensende başın göğe erse... yok yokk senin çoğalma zamanın gelmiş bence ..bu ne yaaa takılma bu kadar birşeye ne kadar çok odaklanırsan ondan o kadar uzak kalırsın yapma etme dioz anlamıosun yaaa:mymeka:
laelaelaelaelae
ehehehuehe
cogalma zamanım mı gelmıs evet kendı kendıme bos gebelık yasıycam neredeyse
ahuahuaha, bılıorm o daklanınca uzak kalırım da baska neye odaklaanabılırım kı bır ıkı ay dusunmuyorum sonra gene aynı sositososito sonuc aynı cunku zemuszemus
Görmüyorum ki... Görsem de görmezlikten geliyorum....
Beim gibi evli bir bayanın, daha evlenmeyi bile becerememiş sefil yaratıklarla ne işim olabilirki, yanlışlıkla rastlarsam da yolumu değiştiririm...
Sefil yaratıklar.. Ayyy daha evlenmemiş bile, zaten üstü başıda paspal, bulamaz bu daha 10 yıl daha der, kötü kadın müzeyyen kahkahaları aatrım...
Yada karşısına geçip evlenemedin mi daha, ayyy yazıııkkk... Neyse canım olsun, kısmet blki birgün sen de evlenirsin.. Ama böyle paspa paspal gezinme etrafta, yoksa daha çok evde kalırsın... Biraz bak kendine bari de biraz şansın olsun derim, güleri yüzüne hahahaha diye......
Beim gibi evli bir bayanın, daha evlenmeyi bile becerememiş sefil yaratıklarla ne işim olabilirki, yanlışlıkla rastlarsam da yolumu değiştiririm...
Sefil yaratıklar.. Ayyy daha evlenmemiş bile, zaten üstü başıda paspal, bulamaz bu daha 10 yıl daha der, kötü kadın müzeyyen kahkahaları aatrım...
Yada karşısına geçip evlenemedin mi daha, ayyy yazıııkkk... Neyse canım olsun, kısmet blki birgün sen de evlenirsin.. Ama böyle paspa paspal gezinme etrafta, yoksa daha çok evde kalırsın... Biraz bak kendine bari de biraz şansın olsun derim, güleri yüzüne hahahaha diye......
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hoşuna getti hemi kaydirigubbakcemile2
heee...akşam koocem de ben de anladık utangaçlığını...
uzak dur laliş...sen bekar bilem değilsin...dulsun ayol...kafa kağıdında bekar yazmasına bakma sen...çıkartırız vukuatlı nüfus kaydını...peeehhhh
bebemi korumalıyım...hele de kızsa...
Valla ben sorduğun soruya NE ALAKA , burada daha neler görücem diyorum.
ben hemen tükürürüm yüzüne.hiç muhattap olmam öyle ikinci sınıf vatandaşlarla.:umursamaz:
ne de olsa evlendim sınıf atladım ben, soyadımla beraber hayat statüm de değişti.
ne muhatap olacam bekarlarla.
iğrençlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?