- Konu Sahibi vesikaliyarim
ikisi de yalnızdır, yalnızlıktan hoşlanmıyorlardır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntılı bi tipmiş.Bakınca oyle ama ilişkiye büyük engel teşkil etmişti...E hadi akşam bana gel yemek yiyelim, olmaz annem gündüzden sordu yemek..e hsonu zaman gecirelim, annemin alışverişi var, sonra da akrabaya gidilcek dedi ya da annemin köyden alacakları varmış köye gidicez..
Yani sanki evli de onun artık zamanlarını çalmaya çalışan sevgili gibi oluyorsun..sıkıntı olan bu oluyor ..yoksa yaşasınlar bana ne ama tek yasayıp ta yine annesiyle sürekli vakit geciren de var demişler o da doğru
Bakınca oyle ama ilişkiye büyük engel teşkil etmişti...E hadi akşam bana gel yemek yiyelim, olmaz annem gündüzden sordu yemek..e hsonu zaman gecirelim, annemin alışverişi var, sonra da akrabaya gidilcek dedi ya da annemin köyden alacakları varmış köye gidicez..
Yani sanki evli de onun artık zamanlarını çalmaya çalışan sevgili gibi oluyorsun..sıkıntı olan bu oluyor ..yoksa yaşasınlar bana ne ama tek yasayıp ta yine annesiyle sürekli vakit geciren de var demişler o da doğru
Bence asıl itici olan anne evladın aynı evde yaşamasına karı koca benzetmesi yapmak.Bence normal degil. Itici bir durum.