- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- 103
Yorumlarinizi takip ediyorum. Bence de çocuğunuz olsaydı çok güçlü bir annesi olurdu..Olmadiysa vardir bir hayır... Zamanı gelmemistir. Umarım değerinizi bilecek biri girer hayatıniza.. Zamanı gelir ve anne de olursunuz.. Hayat bu.. Ne getireceği belli olmazEmınım, ilk ese bıraktığı cocuk kendi yanındaki cocuktan daha mutludur.
Yanındakine elin adamı ceza veriyor.
İnsallah senin dedıgının aksine, okur cabalar calısır, kendı ayakları uzerinde duran gururlu guzel bır kadın olur ve annesı gibi adamlara yaslanmadan yaşamayı bilir kızı.
Hayat boyle, senın yanarak aradıgını baskası of diye karsılar.
Ne dıyelım ki.
Bır Cocugum olsaydı ona cok guzel bakacagımdan emindim ama olmadı. Boyle ana baba elinde ziyan olan cocuklara buyuzden cok uzuluyorum.
Yanlıs ellerde ziyan olmazlar ınsallah.
Yorumlarinizi takip ediyorum. Bence de çocuğunuz olsaydı çok güçlü bir annesi olurdu..Olmadiysa vardir bir hayır... Zamanı gelmemistir. Umarım değerinizi bilecek biri girer hayatıniza.. Zamanı gelir ve anne de olursunuz.. Hayat bu.. Ne getireceği belli olmazEmınım, ilk ese bıraktığı cocuk kendi yanındaki cocuktan daha mutludur.
Yanındakine elin adamı ceza veriyor.
İnsallah senin dedıgının aksine, okur cabalar calısır, kendı ayakları uzerinde duran gururlu guzel bır kadın olur ve annesı gibi adamlara yaslanmadan yaşamayı bilir kızı.
Hayat boyle, senın yanarak aradıgını baskası of diye karsılar.
Ne dıyelım ki.
Bır Cocugum olsaydı ona cok guzel bakacagımdan emindim ama olmadı. Boyle ana baba elinde ziyan olan cocuklara buyuzden cok uzuluyorum.
Yanlıs ellerde ziyan olmazlar ınsallah.
Bu konuda örneklere bakmayın. Çocuk önemli, icgudulerinizi dinleyin. Çocuğunuza iyi bir baba olurmu olmaz mı? Ana kuzusu mu değilmi? İyice değerlendirin. Olumlu düşünüyorsanız neden olmasın?Aranızda boşanıp çocuğu olup da bekar bir erkekle evlenen ya da etrafında yaşayıp mutlu olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Oncelıkle cok tesekkur ederımBu konuda örneklere bakmayın. Çocuk önemli, icgudulerinizi dinleyin. Çocuğunuza iyi bir baba olurmu olmaz mı? Ana kuzusu mu değilmi? İyice değerlendirin. Olumlu düşünüyorsanız neden olmasın?
Benim bi arkadaşım var ama gizli evlendiler sonradan ailesi kabul etti çocuğun..çocuklardan yana da sıkıntı yaşandı başta şu an oturttular gibi..Demem o ki uğraşılmazAranızda boşanıp çocuğu olup da bekar bir erkekle evlenen ya da etrafında yaşayıp mutlu olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Amin.Oncelıkle cok tesekkur ederım♥ amin♥
Konu sahıbı bir sene once falan Bosanmıs, ıkı Kucuk cocugu var.
Bence evlilik dusunmek ıcın acele ediyor. Fikrim konusuyla ilgili biraz degıstı buyuzden.
Herkesin mutlu olması sizin de mutlu olacağınız anlamına gelmez. 636272 kişi mutlu olur ama siz mutsuz olursunuz. Bu değişken bir durumAranızda boşanıp çocuğu olup da bekar bir erkekle evlenen ya da etrafında yaşayıp mutlu olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Ne saçma.. kendisi de dul olabilirdi beddua etmek ne nedir Allah akıl versinKomşumuzun oğlu dul bi kadınla evlendi annesi her gün beddua ediyor.
Ferahlatıcı bir yorum teşekkür ederim ✔Benim iki tane var ikisininde ailesi karsi cikti ama ikiside evlendi ikiside mutlu bazen cocuk kaynakli sorunlar cikiyor ama biraz yapici olmak lazim her insanin karakteri farklidir tabii bu durumu iyice konusun tartisin sonra sikinti olmasin aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?