• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar görümce sorunsalı

vurun daha ölmedi.

oh valla rahatlıyorum bu zihniyetteki insanlar ağzının payını alınca.

erkekler yetmedi kadınlar çıktı bi de flörtümüze bilmemnemize karışan.

Zaten erkeklerden çok kadınlar yapıyor bu yaftalamaları.

Biz bir öğrensek kendimizi maddeleştirmemeyi, erkeklere noktanokta yemek düşecek ama.

Bir de laf soktu bana herkes istediği gibi algılarmış falan :işsiz:

Zaten erkeklerden çok kadınlar yapıyor bu yaftalamaları.

Biz bir öğrensek kendimizi maddeleştirmemeyi, erkeklere noktanokta yemek düşecek ama.

Bir de laf soktu bana herkes istediği gibi algılarmış falan :işsiz:

hayır şimdiye kadar sosyal medyada başka kadınların sosyal medya hesabındaki erkeklerle alakalı yorum yapmadım, yapmam da. bi isan bunu niye yapar ki? banane yani. hayır bi de naptın oturdun o hesapları tek tek inceleyip erkek kadın yüzdesi mi çıkardın :D bu nasıl işsizlik :D

bayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz

hayır şimdiye kadar sosyal medyada başka kadınların sosyal medya hesabındaki erkeklerle alakalı yorum yapmadım, yapmam da. bi isan bunu niye yapar ki? banane yani. hayır bi de naptın oturdun o hesapları tek tek inceleyip erkek kadın yüzdesi mi çıkardın :KK70: bu nasıl işsizlik :KK70:

Bizdeki mahalle baskısı benzeri şeyler hep boş vakitten oluyor zaten

Herkesin bir meşgalesi olsa başkasına bakmaya vakit bulamazlar ki :confused:

Bizdeki mahalle baskısı benzeri şeyler hep boş vakitten oluyor zaten

Herkesin bir meşgalesi olsa başkasına bakmaya vakit bulamazlar ki :confused:

:D bi de hamile.

neyse valla okuyunca bi sinirlendim yorumları görünce neşem yerine geldi.

Saklamıyorum ki saklanması gereken bi durum değil zaten. Ama her doğru her yerde söylenmez. Ben de haksızım o paylaşımdan ötürü. Ama önceki açıklamalarda da söyledim. Kuzenimin bana karşı saldırılarından dolayı ona ithafen yazdım ve görümcemle hiç alakası yoktu bunun.

neyin nerede söyleneceğini siz de öğrenmiş oldunuz sanırım, bundan sonra kimseye sosyal medyadan sataşmamanız gerektiğini görmüşsünüzdür.

bayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz
Bu mesajin sonunu baskalarinin sosyal medya hesaplarindaki erkekleri sayin olarak bekleyenler:110:

İnsanları yaftalayan paylaşımlar yaparsanız sizi yaftalayan yorumlar alırsınız. İnsan önce haddini bilmeli. Hamile kalınca yerim sağlamlaştı deyip aileyi karıştıran gelin olmuşsunuz en sevmediğim insan tipi... Ne yapmam gerekiyor diye yazmışsınız, gidin özür dileyin. Sonra o sizden dilesin olay kapanır. Eşinizi de boş şeylerle bir gün doldurur iki gün doldurursunuz ama sonunda yaptıklarınız döner sizi bulur.

Bence görümceniz iyi yapmış.kusura bakmayın ama size ne insanların yaşam tarzı ve görüşlerinden.flört etmek de normal bana göre.görümceniz sen çok ahlak düşkünüysen önce kendine bak demek için size karşılık vermiş.taş atmışsınız size geri dönünce sitem ediyorsunuz.bundan sonra daha dikkatli olursunuz:KK66:

Şanslısınız o zaman değilsiniz işte. Hakaretvari kelimeler kullanmasanız sevinirim. Haksız olduğumu zaten kabul ettim. Ama bu hakaret işitmem gerektiği anlamına da gelmiyo. Yardımınız için teşekkür ederim
Hakaret değil gerçeği söyledim bunu saldırı gibi anlama lütfen, böyle bir karakter etrafımda olsun istemem. Buradaki insanların yorumları sana biraz olsun ayna tutmalı, yani her yorumunda 'konu o değil konu ne yapmalıyım' falan yazıyosun ama kimsenin içinden gelmez ki sana yardımcı olmak, açıkçası benim hiç gelmiyor mesela.

Bak canım kuzeninle tartışmış olabilirsin ama bi laf vardır misle olan mis olur isle olan is olur. Kuzenin görümcen artık her kimse hakkında içindeki kötü hisleri beslememeye çalış. Beslersen konudaki gibi şeyler gelir başına. Naçizane tavsiyemdir.

Hakaret değil gerçeği söyledim bunu saldırı gibi anlama lütfen, böyle bir karakter etrafımda olsun istemem. Buradaki insanların yorumları sana biraz olsun ayna tutmalı, yani her yorumunda 'konu o değil konu ne yapmalıyım' falan yazıyosun ama kimsenin içinden gelmez ki sana yardımcı olmak, açıkçası benim hiç gelmiyor mesela.

Bak canım kuzeninle tartışmış olabilirsin ama bi laf vardır misle olan mis olur isle olan is olur. Kuzenin görümcen artık her kimse hakkında içindeki kötü hisleri beslememeye çalış. Beslersen konudaki gibi şeyler gelir başına. Naçizane tavsiyemdir.
Doğru haklısınız. Her cümleniz haklı. Ben de haklı olduğumu hiçbir cümlemde söylemedim. Yanlış yöntem izlediğimi de belirttim. Bir belanın içine düştüm. Yardım istedim. Belki yanlış anlattım ya da anlaşıldım. Buradaki herkesin sözlerini dikkatle okudum. Hergün okuduğum bir forum. Hergün farklı bi olay oluyo ve insanlar bunlara yorumlar yapıyo. Çözüm yolları üretiyor. Ama kimse kimsenin yaşın bu ama karakterin şu ya da yaşına uygun davranmamışsın şeklinde karakterini küçümseyecek şeyler söylememeli. Siz mi yazdınız hatırlamıyorum İnan'ın. Genel konuşuyorum. 100 yaşına gelip hala çocuk karakterinde olan da var 7 yaşında olgun davranan da var.
Ben düzgün bir insanım namusluyum ayakları da yapmadım. Yazdığım şeyler karşıdakinin namussuz olduğunu iddia edecek şeyler değil. Sadece karakterden bahsedildi ya hani dışarda senin benim yanımda erkek düşmanı olup sosyal medyada tersini yapanlar için bi dokundurmaydı. Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için. AYNA oldunuz.

Görümcenizin yarası varmış üstüne alınmış. Demek ki öyle yapıyor.
Sadece onunla muhattap olmayın, diğer aile bireylerinin bir suçu yok.

Tencere dibine kara
Seninki benden kara...

Böyle bir paylaşım yapmanız çok büyük hata olmuş. Üzerine ne kadar çok kişi alınmıştır. Ben görümce haklı demiyorum. Siz de haksızsınız diyorum. Yorumları okumadım ama kk bu yaptığınıza hak vermez diye düşünüyorum.

Haklı olduğumu Asla iddia etmedim zaten. Bundan sonraki tavrım ya da davranışım ne olmalı bunu öğrenmek istiyorum
Kafanı önüne eyip kuzu kuzu gidiceksin kv evine yada görümce yanına yoksa evet aksi durumda kötü gelin, oğullarını aileden koparan kadın olucaksın ki durumun buna çok müsait. Yapılan yorumları ve sizin verdiğiniz cevapları okudum bence siz kötü birisisiniz. Bende 6 yıllık sevgilimle evlendim noldu çok mu ahlaklı oldum sevgiliyken öpüşmelerimiz bilmem neyimizi hepsini unutup ahlaklı insanlar mı olduk. Evlilik yapılan hatalar, yaşanılanları geçmişi silip atmıyor canım sadece aitliğini kağıt üzerinde belgeliyorsun. Ki 6 yılda illaki öpüşmüssunüzdür. Millete çamur atmadan önce kendi ellerini yıka bence.
Görümceniz az bile yapmış size abi kardeşin arasınıda açmış olduğunuz için daha da kötü hissetmelisiniz. Fitne fesatlık laf sokma bunları bırakırsan zaten çözüm yolunu bulursun

Back
X