2yıldır evliyim ve sıkışmış kalmış hissediyorum severek evlendik ama sanki herşeyi bırakıp gitsem kabuğumu kırmış olacak gibiyim mutluluğumu hissedemiyorum
2yıldır evliyim ve sıkışmış kalmış hissediyorum severek evlendik ama sanki herşeyi bırakıp gitsem kabuğumu kırmış olacak gibiyim mutluluğumu hissedemiyorum
Ya saskoloz ben Kendi konuma yazmak isterken buraya yazmışım. Afedersiniz, dilerim gönlünüz huzur mutluluk bulur. Kuşkusuz hepimizin ayrı ayrı çıkmazları var, bu çıkmazları da biz kendi ellerimizle inşa ediyoruz. Dolayısıyla yapan bizsek bozmakta bizim elimizde...
Henüz oluşan bir duygu demişsiniz de daha bir hafta kadar önce hamilelik ile ilgili konularınız var anlık böyle hissediyorsunuz bence. Ayrıca yeni oluşan bir duyguysa korunun o halde bu hisleriniz geçene kadar.