Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Benim gibi ayakları asla ısınmayan biri için mükemmel oluyor gerçekten

Yazzıklarım olsun. Şurda biriniz de demediniz ki Burhan gel, benim ultra zengo bir tanıdığım var sana yapayım.

Benim koca da yaşım geçmeden 4.yü yapmayı şiddstle tavsiye ediyor:)
Hem çalışıp hem iyi analık yapıyormuşum, bir çocuk daha bundan faydalansın mış:) bahaneye hele hele :)
Hahaha bende 5 yıl.esime yalvardım bin bahane buldum yok adam.ikna olmadı sonra Rabbim.istedi oldu.
İki oğlanın üzerine kız olduğundandır o, kız evlat bambaşka, kızım olmasa evim çok sıkıcı olurdu
Yaaa dimi büyüdükçe daha çok anlıycam heralde çok sükür verene

İlki ikiz değil mi, 3.de kaza kesin
Hah sen beni mi takip ediyorsun :)
Ben de. Gel horon tepelim.
Ben gelirim karadenizliyim ha uşak ha ha
Ayak işlerini de yapıyorlar, mesela marketten geldin içeri girdin bişey unuttun, kim gidecek, ben mi, ıııı, koca kişisi:))))
Wp'den engellesen, eve geliyosun koltukta oturuyor:)
Benimki ben kızınca salona yatak döşek seriyor:) sinirin geçene kadar uzaklaşmazsam anamı ağlatıcann napıyım diyo:)

Seni takip ettiğimden değil, tedaviyle ikiz sahibi olan arkadaşlarımın 3.ler hep öyle geldi. Çocuğun bu kadar kolay olduğunu bilmediğinizden (arkadaşım öyle demişti de)

Hiç özlemiyorum,ev yaşantımız bekar hayatı gibi Canım istemezse yemek yapmıyorum,temizlik rutinim dahala yok.Ve birde faturaydı,kredi kartı ödemesiydi gibi düşüncelerimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…