- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Benim gibi ayakları asla ısınmayan biri için mükemmel oluyor gerçektenKansızlık problemi olanlar mesela mutlaka evlenmeli.
Kışın üşümüyosun mis gibi sıcak biri var yanında. Tamam biraz horluyolar ama misal UFO çalışsa ya da klima açsan o da ses yapıyor yani.
Bence değer:)
HahahaBenim koca da yaşım geçmeden 4.yü yapmayı şiddstle tavsiye ediyor:)
Hem çalışıp hem iyi analık yapıyormuşum, bir çocuk daha bundan faydalansın mış:) bahaneye hele hele :)
Yaaa dimi büyüdükçe daha çok anlıycam heralde çok sükür vereneİki oğlanın üzerine kız olduğundandır o, kız evlat bambaşka, kızım olmasa evim çok sıkıcı olurdu
Allah razi olsunAllah nazardan saklasın
Yok kiYazzıklarım olsun. Şurda biriniz de demediniz ki Burhan gel, benim ultra zengo bir tanıdığım var sana yapayım.
Hah sen beni mi takip ediyorsun :)İlki ikiz değil mi, 3.de kaza kesin
Ben gelirim karadenizliyim ha uşak ha haBen de. Gel horon tepelim.
Ayak işlerini de yapıyorlar, mesela marketten geldin içeri girdin bişey unuttun, kim gidecek, ben mi, ıııı, koca kişisi:))))Kansızlık problemi olanlar mesela mutlaka evlenmeli.
Kışın üşümüyosun mis gibi sıcak biri var yanında. Tamam biraz horluyolar ama misal UFO çalışsa ya da klima açsan o da ses yapıyor yani.
Bence değer:)
Benimki ben kızınca salona yatak döşek seriyor:) sinirin geçene kadar uzaklaşmazsam anamı ağlatıcann napıyım diyo:)Wp'den engellesen, eve geliyosun koltukta oturuyor:)
Kendimize zor koca bulduk Bi de sana mı bulacağız.Yazzıklarım olsun. Şurda biriniz de demediniz ki Burhan gel, benim ultra zengo bir tanıdığım var sana yapayım.
Askım öğretmen istesem kapımın önü doluYok ki50 yaşlarında kızlarını evden çıkarmış rehber öğretmen var elimde beğenirsen alalım seni
Sıraya gir daha ferhans var:)Yazzıklarım olsun. Şurda biriniz de demediniz ki Burhan gel, benim ultra zengo bir tanıdığım var sana yapayım.
Kötüsün ve bu fiziksel değil.Kendimize zor koca bulduk Bi de sana mı bulacağız.
Aileni seçemiyosun ama kayınpederini seçebilirsin Burhan subaşıYazzıklarım olsun. Şurda biriniz de demediniz ki Burhan gel, benim ultra zengo bir tanıdığım var sana yapayım.
maşallah sanaBacım 2 seneye hatta 20 aya 3 çocuk sığdırdım, rekor bende mi şimdi:)
Ferhansın olduğu sıraya girmem yaSıraya gir daha ferhans var:)
Şimdikinden de nasılsa sıkılacak:)
Doğru. Hayat felsefem kesinlikle buAileni seçemiyosun ama kayınpederini seçebilirsin Burhan subaşı
Zengin koca senin hakkın.
Hayır evliyken de bireyselliğime saygı duyacak biriyle evlendim .Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Seni takip ettiğimden değil, tedaviyle ikiz sahibi olan arkadaşlarımın 3.ler hep öyle geldi. Çocuğun bu kadar kolay olduğunu bilmediğinizdenHah sen beni mi takip ediyorsun :)
Ben gelirim karadenizliyim ha uşak ha ha
Ayak işlerini de yapıyorlar, mesela marketten geldin içeri girdin bişey unuttun, kim gidecek, ben mi, ıııı, koca kişisi:))))
Benimki ben kızınca salona yatak döşek seriyor:) sinirin geçene kadar uzaklaşmazsam anamı ağlatıcann napıyım diyo:)
Kehanetimi konuştarıyım mı?Askım öğretmen istesem kapımın önü dolupara para para. Bu yaşa kadar evlenmedim bari bir anlamı olsunn
Mikrofon sendeKehanetimi konuştarıyım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?