Kaç yaşındasınız?Ben ise yaşımın getirdiği olgunluğu seviyorum.
Evlat sahibi olmayı, analık duygusunun ruhuma kattıklarını, bazen bu hengamedeki yorgunluğumu bile seviyorum.
Çünkü şuan hayata dair daha çok hayalim, umudum var, boş boş gezmiyorum ortalarda:)
Hayata bağlayan sebeplerim var kendime göre.
Bekar olunca sanki hep dinç, enerjik ve mutlu musun? Hayır. Mutluluk insanıb kendi içinde. Yaşadığın sıkıntılar, ortam vs değil aslında.
Bu yaşta daha güzel bile hissediyorum kendimi:)
Evlenirken çubuk krakerdim:)
Allah allah bende bi tuhaflık var galiba
Evet baya uzaklaştım.dedim herşeyin bir bedeli var.Rica ederim umarim cok mutlu olursun. 2.sevgili, 3.sevgili dusunme isini de biraktin dimi?
Evet baya uzaklaştım.dedim herşeyin bir bedeli var.
Hâlâ çapkın ya da hayatında çok insan olmuş kişileri kıskanıyorum ama ona da yapacak birşey yok artık.dün serdar ortaçı kıskandım mesela.ünlü olmasa 1 tane kadın bulup zor evlenecek adam ne hayat yaşadı be.bir de kendi bulduğunu sanıyor ya.Eski ferhans beni cok gulduruyordu seviyordum ama yeni ferhansi tuttum.
Bu benim 35 yıllık hasret sona erdi asdfKocam da kocam
Ovvv büyük kocacısın sen o zamanBu benim 35 yıllık hasret sona erdi asdf
Heh o ben işte işim gücüm var. Maddi sıkıntım yok bekar anneyim. Bence en güzeli. Üç durumu da tatmış biri olaral en güzeli bekar anne olmak galibaÖzlemiyorum.... annem dahil arayanım bile yoktu sahte arkadaşlıklar vs... babsm zaten yok. Yapayalnizdim. Casanova bir kocam yok ama iyi birer arkadaşız en önemlisi bir evladım var o benden sıkılıp kaçana kadar bir 10 yıl yalnız kalmam sanırım bu yönü güzel
Ana tabiki sorumsuzluk hissi de paha biçilemez bekarlikta
En iyisi sanırım bekar anneliktabi işi gücü parası olanlar için
Şu an kaynana, görümce, koca var mı ki?Ben ikisinin ortasındayım.Ben özlüyorum dertsiz tasasız oh mis kaynana görümce yok koca yok.
Soru güzel, cevaplar daha güzel hepsini okudum çok tatlılarEvli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Ben ikisinin ortasındayım.Ben özlüyorum dertsiz tasasız oh mis kaynana görümce yok koca yok.
Nasıl üyeleri aklınızda tutabiliyorsunuz haa.maşallah
Sen ne zaman evlendin de bizim haberimiz olmadı? Resmi nikahın var evet ama aynı evin içinde yaşadın ki. Düğün arabası yapmıyorlar diye ayrıldınız
Ben hiç özlemiyorumEvli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Evet.evliyken daha mutlu olacaksan bile başkasına muhtaç olmayacak şekilde geliştirmeli kendini insan.yoksa hayata bağlanacak birşey bulamıyor.varsa da ileride bir gün olmayabilir yani.Soru güzel, cevaplar daha güzel hepsini okudum çok tatlılarben de evlenmedim 36 yaşındayım; ama bekarken mutlu olmayı öğrenmeden evlenmek yok diyorum (zaten yok da ). Mutluluğun evlilik ite ya da başka bir şeyde olmadığını biliyorum artık, ve cvplarda en özendiğim de o oldu; zaten mutlu olup evlenip bunu sürdürenler daha mutlu gibi. Yani anlattım umarım herkese hayırlı evlilikler, bekarlıklar
Nasıl üyeleri aklınızda tutabiliyorsunuz haa.maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?