Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Kaç yaşındasınız?

Ben sadece sorumluluk almadığım günleri özlüyorum. Yemek yapmaz çamaşır asmazdım. Ev işi dışında pek bişey yapmazdım. Fakat evlendikten sonra daha güzel bir hayatım oldu. Her sene tatiline gidip istediğim gibi gezip tozabiliyorum..eşim bana özgürlük sundu

Eski ferhans beni cok gulduruyordu seviyordum ama yeni ferhansi tuttum.
Hâlâ çapkın ya da hayatında çok insan olmuş kişileri kıskanıyorum ama ona da yapacak birşey yok artık.dün serdar ortaçı kıskandım mesela.ünlü olmasa 1 tane kadın bulup zor evlenecek adam ne hayat yaşadı be.bir de kendi bulduğunu sanıyor ya.

Özlüyorum çok çok çok. İki çocukla birlikte sorumluluk gırla, kendime zamanım kalmadı. Genç ve bekar olup flört ettiğim, evde boş boş yattığım, kitaplar okuduğum, sabah istediğim saatte kalktığım günleri özlüyorum

Kavga ettiğimizde özlüyorum, kaynanamı görünce özlüyorum, annem aklıma gelince özlüyorum
Ama onun dışında ikimiz kapımızı kapatınca evde yaptığımız her şeyi çok seviyorum. Kocam da kocam. Kendisi duymasın ama bu dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim (Anası olmasın bu sefer mümkünse).
Şöyle de bir durum var biz daha 3 aylık evliyiz o yüzden sanırım sürekli dip dibeyiz. Mesela yatağımda uzanıp kitabımı okuyamıyorum, kahvemi tek başıma yapıp içemiyorum, tütsümü yakıp müziğimi dinlerken gözümü kapatıp hayal kuramıyorum. Biraz kendimle kalmayı özlemiş olabilirim. Zaman geçtikçe düzelir diye düşünüyorum.

Heh o ben işte işim gücüm var. Maddi sıkıntım yok bekar anneyim. Bence en güzeli. Üç durumu da tatmış biri olaral en güzeli bekar anne olmak galiba

Bekar hayatımı ve o yaşlarımı çok özlüyorum. Çünkü çok dolu dolu yaşamıştım.

Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Soru güzel, cevaplar daha güzel hepsini okudum çok tatlılar ben de evlenmedim 36 yaşındayım; ama bekarken mutlu olmayı öğrenmeden evlenmek yok diyorum (zaten yok da ). Mutluluğun evlilik ite ya da başka bir şeyde olmadığını biliyorum artık, ve cvplarda en özendiğim de o oldu; zaten mutlu olup evlenip bunu sürdürenler daha mutlu gibi. Yani anlattım umarım herkese hayırlı evlilikler, bekarlıklar

Ben ikisinin ortasındayım.Ben özlüyorum dertsiz tasasız oh mis kaynana görümce yok koca yok.

Sen ne zaman evlendin de bizim haberimiz olmadı? Resmi nikahın var evet ama aynı evin içinde yaşadın ki. Düğün arabası yapmıyorlar diye ayrıldınız

Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Ben hiç özlemiyorum Resmen elin oğluyla sabahlara kadar gezip tozuyorum kimse de napıyosun nerdesin demiyo ahshdha. Yani bebekten önce öyleydi.. Evlilik güzel şey sevdiğin insanlaysan.. İmkanı olan hiç durmasın evlensin

Evet.evliyken daha mutlu olacaksan bile başkasına muhtaç olmayacak şekilde geliştirmeli kendini insan.yoksa hayata bağlanacak birşey bulamıyor.varsa da ileride bir gün olmayabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…