bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?


Banada.... Ne münasebet.Esim sehir disindaysa gelsin tamam da .Esim.varken olmaz.ne olaylar duyuyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

öncelikle şunu dicem insanlar kusursuz değildirler hata yapmaya meyilli yaratılmışlardır. ayrıca erkeklerin iradesinin daha zayıf olduğu da bilinen bir gerçektir.

her evlenen insan aşkla güvenerek evleniyor. hiçbir kadın aldatılacağını düşünerek evlenmiyor ama sonuç hep aynı. en büyük aşklarda bile bir duyuyorsun adam kadını aldatmış. keşke erkekler sizin dediğiniz gibi olsaydı. günün çoğu zamanında cinsellik düşündükleri bile bilinen bir şey.

benim şuan sevgilim bile yok yani bir insana karşı güvensizlik değil. çevremde bile sevgilisi olan evli olan erkeklerin ne hareketlerini bakışlarını görüyorum ya. ne olaylar duyuyoruz. yani herkes kötü de bir milletin sevgilisi mi doğru insan. inan yanılmayı çok isterdim. keşke erkekler iradeli ve akılları beyinlerinde çalışan varlıklar olsalardı.

aldatan her türlü aldatır olayına katılmıyorum. uygun ortam olunca aldatmak var yok aldatmayı kafaya koyup ortam yaratmaya çalışmak var.(erkeklerin çoğunda uygun ortam olunca aldatma eğilimi vardır) .dinimizce bile kadınla erkeğin başbaşa kalması uygun değildir neden? elbette kadınlarla erkekler arkadaş olabilirler ama o olay bir iki günde olmaz. arkadaşlarının eşlerine sevgililerine aşık olanlar bile var. ha şunu da belirtiyim erkektir aldatır affedilir diye düşünmüyorum en ufak aldatma yakalasam evlendiğimde boşanırım.

ama benim de huzurum bu şekilde olur. herkesin düşüncesi farklı tabi. bende zaten genel bir şüphecilik vardır her konuda.
 

ya sorma eşimi de teşekkür etmek için aramış o da gıcık olduğu için açmamış, beni arıyor neden telini açmıyor ne oldu ben bir şey mi yaptım felan ağlamış zırlamış arkadaşlar anlatıyor, eşime dedikodumu da yapmış işte okulda çok takmazdı dersleri iş hayatında başarılı ama beklemezdim felan demiş eşimde paylamış bunu sonra yakın bir arkadaşım eşine yazdı mı acaba felan dedi ama bilemedim ama sanmıyorum. sonuçta ne olursa olsun uzun misafirlik zor
 
sizdeki sıkıntı eşinize veya arkadaşınıza güvenden ziyade, eşinizin kendi evinde rahat edemeyeceği düşüncesi galiba...haklısınız benim eşimde olsa rahatsız olurdu.ayda yılda bir gün kalmak için bir akraba gelse de, adam kendi evinde rahat edemeyebiliyor...ben olsam bende rahat etmezdim..yani eşimin en yakın arkadaşı gelse 1-2 gün bile kalsa çok raharsız olurdum...insan eşinin ailesi kalsa bile rahat edemiyorki...tabiki evimize misafir gelecek, yiyecek içecek, gerekirse yatılı kalacak ama benim arkadaşım gezmeye diye gelip 1 hafta kalacak olsa hazzetmezdim...ben üniversite 2. sınıfta evlendim ve okul dönemi boyunca yatılı çok kız arkadaşım oldu ama 1-2 günü aşmadı. dedim ya 1 hafta uzun..eşiniz evinde rahat edemeyebilir...
 

Bune karakter olarak bakalım cinsiyet olarak değil kadını erkeği kalmadı artık bu eylemin. Burda bile rahatlıkla eşini aldattığını söyleyen evli erkek ile ilişkim var diyen cinselliği duyguların üzerinde tutan hem cinslerimiz var. Bu devir daha kötü.

Konu sahibine gelirsek durumu eşin ile paylaş onun görüşünü de al oda feragat edecek rahatlığından. Ve arkadaşın oturup kalkmasını bilen artık evli olduğunun bilincinde olan biri mi ? Bir hafta az bir süre değil
 

Tabii eğer misafiri sevmiyorsanız ya da başka bir yerde kalmaktan rahatsız oluyorsanız dediğiniz doğru.
Ama sevmediğiniz ya da rahatsız olduğunuz birşeyi de sürekli engelleyemezsiniz.
Akraba ya da arkadaş farketmez,sıcakkanlı bir millet olduğumuz için illa ki böyle gelip gitme oluyor.
Bir engellersin iki engellersin üçüncüye artık ilişki kalmaz aranızda.
Bunu da ben misafiri sevdiğim için söylüyorum,yanlış anlamayın lütfn,yani benim için bir sakınca olmazdı:)

Ayrıca hala bekar diye gelmesin diyen arkadaşlar var. evli insanlar aldatmıyor da benim mi haberim yok :44:
"Bekarlık" gelmemesi için bi gerekçe olarak gösterilmemeli
 

Evet ya, ben gidip kalmam kolay kolay kimsede. Ama samimi bir arkadaşım sırf bekarım diye beni evine yatıya istemese, yuh derim yanii... Nasıil bir zihniyet, nasıl bir buldumcuk olmuş kocasını ayartıcam diye korkuyor derim. Böyle iğrenç bişeyi nasıl bana yakıştırıyor derim. Kocası da Brad Pitt heral, yoksa bekar erkek kıtlığı mı var derim. He yapıcaksa evli olan niye yapmasın di mi? Sanki bekarlar cinselliğe aç gibi bir ön kabul var burada.

Çok iğrenç... Samimi bir arkadaşım bu hissi bana yansıtsa silerim... Yurtdışında evli bir arkadaşım var her geldiğinde yalvarıyor resmen bana gel kal diye. Off neyse bana ne, konu sahibesi tartsın biçsin . Galiba arkadaşına ne güveniyor, ne de onu kaybetmek diye bir korkusu var.
 
Son düzenleme:

Bahsettiğiniz aynı şey, sonuçta ikiside aynı sonuca çıkıyor aldatmak! Uygun ortam olmu veya olmamış, sonucu değiştirmez. Ayrıca herkes uygun ortam da kollamıyor, sizin çevreniz de çok mu yaygın arkadaşıyla aldatılan kadınlar? Arkadaşlık sitelerine üye olup, cinsellik konuları konuşan, buluşmak için mekan belirleyenlerdemi uygun ortamı bulmuş oluyor? Adam diyor ki annene git 1 hafta, 10 gün yurtdışından arkadaşım ve eşi gelecek. Bu da mı uygun ortam bulmasıyla alakalı.

Bir de merak ettiğim herkes kendi cinsiyle mi çalışıyor? Bayanların ağırlıklı olduğu bir yer düşünün, ya da küçük bir şirket bir bayan ve bir de eş var, maaşı da süper iyi, erkekler gününün çoğunu cinsellik düşünerek geçirdiklerine göre ekmeğinden olacaklar o zaman.

Bu arada benim vay halime, 30 erkeğin içinde tek bayanım, kimbilir görünce neler geçiriyorlardır beyinlerinden..


İnsanlar tabiki kusursuz değildir, ama bu hepimiz için geçerlidir. Erkekleri de bildiğim yok, kimseye sonsuz güvenmem sadece kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. Bunu böyle düşündüğümden ya beni aldatırsa diye bir korkum yok, aldatırsa sonuçlarına katlanır. Bu yüzden kendimi kasmaya, kuşkulanmaya, kötü şeyleri düşünmeye gerek duymuyorum. Erkeklerin iradesi zayıf, akılları cinsellikte gibi düşündüğüm zaman benim evime kimse gelemez. Malum dünyanın hali artık baldıza meyillenenler bile var. O yüzden diyorum ki kuşkuculuğun sonu yok, kendimi hasta ederim sadece, tabii herkesin kendi bakış açısı..
 
Son düzenleme:
kesinlikle inandigim birsey var insanin icinde olan birsey yalniz kaldiginda ortaya cikar. icinde olmayan yalniz kalsada hic birsey yapmaz bunu bilir bunu soylerim yok atesle barut felan degil muhabbet tamamen insanin icinde olmasi. kimse onceden icinden gecirmedigi birseyi zonk diye yapmaz bu benim fikrim.esiminde benimde bekar arkadaslarimiz gelir kalir evimizde bi gunden bi gunede skinti yaratmadik ikimizde gecen bir konudada vardi konu sahibinin esi uyumus adamin ne genisligi kaldi ne bilmem nesi yapcak olan firsatini yaratir benim esim beni arkadasindan asiri kiskanmasi cok sahiplenici bir erkek oldugunu gostermez tam aksine bana ne kadar az guvendigini gosterir basimi beklesin oldu olcak..

Eger benim arkadasim geliyosa benim esimin yada arkadasimin bi yanlisini goruyorsam bu benim ne kadar yanlis bir es yada arkadas sectigimi gosterir yalniz biraktigim icin oldu diye dovunmem yani buda benim fikrim.
 
Son düzenleme:

ben de hayatım boyunca hep erkeklerin çok olduğu yerlerde bulundum ve biraz eğilsen bile sırıtık sırıtık aptal aptal bakan, odaya girip çıkarken gözünü ayırmayan öyle çok erkek gördüm ki.

evli olduğu halde gördü mü gözünün içi parlayan. bir etek giyen kız gördü mü gözünü ayırmayan.

ben demiyorum ki insanlardan uzak duralım ama ben herkesin aldatma ihtimali vardır kimseye yüzde yüz güvenilmez diyorum. bunu siz de diyorsunuz zaten. ayrıca evime herkes gelip gidebilir ama bir hafta kalmaya zorunlu durumlar dışında bir sağlık sorunu falan olur onun dışında gerek yok diyorum.

ben de sizi valla az erkek bulunan bir ortamda sandım. dicek bir şey yok. biraz herkes hayatı ve insanları gördükleriyle değerlendiriyor. ama internette bile erkeklerin biraz yorumlarına baksam iğreniyorum.

burada gördüğümüz gibi her düşünceden insan var işte. ama şöyle bir örnek veriyim eşiniz rusya ya gidip orada bir süre çalışıcak olsa hangi kadın bundan tedirgin olmaz. şimdi bir erkeğin rusyada aldatma olasılığıyla türkiyede öyle işe gidip gelirken aldatma olasılığı aynı mıdır asla değil.

inşallah umarım erkekler sizin düşündüğünüz gibidir bunu da eklemeden geçemicem inşallah ben yanlış düşünüyorumdur gerçekten düzgün erkekler de vardır umarım. buradaki konular benim olan çok az güvenimi de götürdü çünkü. hangi erkek kendine asılan bir kadını reddedebiliyor ki.

neyse konu daha fazla dağılmasın. ben biraz şüpheci bir insan olduğumu zaten kabul ediyorum.
 


Bence de konu dağılmasın ve dediğiniz gibi her düşünceden insan çok, benim erkeklerle çok muhabbetim yoktur, iş ilişkisi işte, sevgilimle 8 senelik bir beraberliğim var, ilk erkek arkadaşım diyebilirim. Ayrıca erkeklere de güveniyorum değil tam tersi hiç güvenemiyorum çünkü ben kimseye çok güvenemem. İnsanoğlu beşer, şaşar derler. Lafı bile var güvendiğin dağlara kar yağar diye.

Aldatılmam demiyorum, aldatılmaktan korkmuyorum, çeker giderim ne yapalım yani? Kendime çok güvendiğimden mi yoksa gururumdan mı bilemem? Yanında bir ses duysam kim o diye sormak aklıma bile gelmez, ama o bana her defasında sorar bir ses duyunca kim o diye?
Erkek arkadaşıma ben hiç sensiz yapamam demedim mesela aksine, yapabileceğimi gösterdim. Üzerine fazla düşmedim, hiç kıskançlık krizlerine girmedim. Hatta çoğu zaman kaybetmekten kortuğunu söyler, bir keresinde benden ayrılırsan sende üzülürsün, çok ağlarsın ama biliyorum demişti. Bende baktım şöyle bi, evet üzülürüm, ağlarım ama geçip gidecek, ben ki annemi kaybetmenin acısıyla yaşıyorum, bir ayrılıkla ölmem demiştim. Bilmiyorum belki de kilit nokta burası, acıların en büyüğünü yaşadığım için ölüm ve hastalık hariç hiç bir konuyu kafama takmıyorum, ay başıma gelirse diye endişelenmiyorum..

Sevgiler..



 
Şaşırdımm gerçekten,şahsen benim ewli bekar arkadaşlarim gelip bende kalabilir,hiç sorun yapmam yani.Biraz güwenle alakalı bu galibaa.Ne desem bilemedim.Bu dusuncelerle gelen kızda anlar rahatsiz olur.Boyle olcaksa hiç çagıphmayın daha iyi.
 

Sonuna kadar katılıyorum.Siz o arkadaşınıza ve eşinize güvenmiyorsanız o başka.Evlenince buldumcuk olmanın anlamı yok.İyi bir arkadaşınızsa kötü zamanınızda kocadan çok bir kız arkadaş daha çok olacak yanınızda..Erkekler hayatının merkezine koyulmayı kaldıramazlar,bunu unutma.Bir arkadaşım benim için böyle düşünse bir kırılma noktası olur..
 

Banada.... Ne münasebet.Esim sehir disindaysa gelsin tamam da .Esim.varken olmaz.ne olaylar duyuyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman Allah'ım Demek böyle düşünenler de var.Umarım birgün o arkadaşınıza ihtiyacınız olmaz.O arkadaşınızla değil ama başka bir kadınla pekala aldatabilir.O kız arkadaşınıza güvenmiyorsanız niye arkadaşsınız.Kocanıza güvensizlik duyuyorsanız ,niye evlendiniz.Bunlar biraraya gelince etkileşim olup,etiğin dışına çıkıp , ahlaksızlık yapacak kadar ihanet sahibi insanlar mı?
 
Son düzenleme:

O yönden bakarsanız doğruymuş gibi görünüyor.Ama evle haşırneşir olan kadındır erkekten ziyade ,oyüzden kadının kız arkadaşının kalması ,erkeğin erkek arkadaşının kalmasından daha kolay.Koca erkek arkadaşını yatılı misafir etse ,yine kadın hizmet edecek.

Bana göre ise erkeğin arkadaşının kalması sadece zaruri hallerde olabilir.Ama kadının arkadaşı aklı başınd abiriyse gezmeye gelebilir.Çevremde de hep böyledir.Bayan arkadaşlarımdan beni yatılı çağıran var mesela.Bana güvenmesi,buldumculuk yapmaması hoşuma gidiyor..
 
Son düzenleme:
Banada.... Ne münasebet.Esim sehir disindaysa gelsin tamam da .Esim.varken olmaz.ne olaylar duyuyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne olaylar duyuyoruz derken eşinize mi güvenmiyorsunuz; yoksa arkadaşınıza mı?
Ne kadar kötü bir şüphe.
 
Bekarlar neden her zaman potansiyel tehlike olarak görülüyor, gerçekten anlayamıyorum.
Ben evli değilim, ama evli olan arkadaşım var. Her zaman çağırırlar beni, hatta kalmadığım zaman sitem ederler bana. Kaldığım zamanlarda da çok eğleniriz beraber.
İleride ben de arkadaşlarımı davet ederim, erkek arkadaşımın 'kardeşim' dediği insanları çağırmasına da asla karışmam.
Bu kadar buldumcuk olmaya gerek yok, hayat kocalardan ibaret değil.
 
Evlendiklerinde eşlerini bulunmaz hint kumaşı, bekar kız arkadaşlarını da 'potansiyel tehlike-rakip' gören kadınlar hakkında ne desem hangi kelimeyi kullansam bilemedim...

Nasıl güzel kısa ve net bir açıklama olmuşş ,, bravo. İlerde de , Allah korusun eşlerinden falan ayrıldıkları zaman "ayy herkes beni kötü günümde yalnız bıraktı" diye ağlarlar.


 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…